06-10-2009, 11:13 PM
Oopa, lucrurile se complica. Raki il place pe Yuri, Lui Yuri incepe sa=i placa de Raki dar nu poate sa-l uite pe Takumi care e varul lui Raki. Habar nu am ce deznodamant va avea situatia asta. Dar stiu ca le faci tu ceva si tot gasesti cum si c cine sa-i cuplezi pe fiecare. Capitolu asta mi-a placut, mai ales declaratia de dragoste a lui Raki :X:X.
Abia astept continuare si sper sa vii repede cu ea.
Spor la scris si mult noroc!
Bye and kisu :*
P.S. Scz k nu am mai intrat pe mess, mi-a blocat cineva contu' de la id, am sa te bag in alt id. Deci daca iti apare cineva de genu " cineva anonima" sa stii ca eu sunt. Sa-mi dai acc. Poopici :*:*:-h
Abia astept continuare si sper sa vii repede cu ea.
Spor la scris si mult noroc!
Bye and kisu :*
P.S. Scz k nu am mai intrat pe mess, mi-a blocat cineva contu' de la id, am sa te bag in alt id. Deci daca iti apare cineva de genu " cineva anonima" sa stii ca eu sunt. Sa-mi dai acc. Poopici :*:*:-h
Hetalia
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...