Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul negru ( Sakura )

#12
Am venit cu cap 11..sper sa fie pe placul vostru asa ca spor la citit!



Cap.11 : O reusita cu brio.



Soarele mare si maiestos se ivi de dupa dealuri.Isi intinse "bratele" gigantice pentru a lumina tot ce cuprindea.Norisorii mici si pufosii isi incepeau deja joaca lor de zi cu zi : prinselea.Se intreceau in viteza unul pe altul dar fiecare era castigator si nimeni nu pierdea.Natura impreuna cu vietuitoarele se trezeau si ele odata cu ivirea Soarelui incepand o noua zi.
Sunetul strident facut de ceasul rozaliei o facu pe aceasta sa se trezeasca din somnul ei frumos.Se ridica in sezut si casca lung in timp ce isi dezmortea corpul,intinzandu-l.Isi facuse rapid toaleta de dimineata si dupa se imbraca intr-o pereche de pantaloni lungi,negri,mulati pe picior,o maleta mov cu mici desene florale in dreptul bustului,o jacheta alba si o pereche de cizme-sport,pana la glezna.Lua pe fuga micul de jun si porni catre Cascada Konohondai,unde trebuia sa reia impreuna cu,colegii ei de echipa acel antrenamet.Ajunse acolo si il zari pe Sasuke stand rezemat de balustrada podului.Privea indiferet in jur nepasandu-i de nimeni si de nimic.Oare chiar asa era?
-Buna Sasuke-kun ! spune fata politicoasa si se rezema de balustrada langa brunet.
-Buna ! spuse el fara sa se uite ea.
"Pai a renuntat la "Mdea".E un lucru bun pentru inceput." spuse egoul rozaliei optimista.
"Da…cum sa nu." spuse rozalia in batjocora fiindca egoul deja incepea sa o enerveze cu subiectul "Sasuke".
-Stii Sasuke...as vrea sa iti multumesc inca o data pentru ospitalitatea ta ! Apreciez enorm ! spune Sakura zambind gingas si uitandu-se in ochii negri ca abisul nopti ai brunetului.
-Ti-am mai spus : nu ai pentru ce ! spuse Uchiha si isi indrepta brunsc privire in alta parte.
"-Ce grijulie e fata asta.O papi nu alta." spuse partea buna visand cu ochii deschisi.
"-Vezi sa nu iti ramana in gat.Nu ar fi mare pacat daca ti-ar ramane." spuse partea rea dezgustata de spusele parti bune.
Partea buna vroia sa comenteze ceva dar brunetul le reduse la tacere instantaneu.Nu mai vroia sa ii auda cum se certa iar pe acelasi subiect : "Sakura".Vroia sa aiba mintea libera,astfel gandurile lui sa "pluteasca" in voie fara un anume scop.Se lasa purtat de "val".Nici el nu stia ce gandea sau poate ca nu mai gandea,avea mintea libera.Dar un strigat strident il trezi imediat din acea visare.
-SAKURA ! Ce mai faci ? intreba Naruto cu mainile la ceafa si zambind pana la urechi.
Fata tresarise atunci cand blondul striga si acum tinea mana pe inima findca ii batea rapid.
-Buna Naruto ! Te-as ruga pe viitor sa nu mai speri asa,bine? spune aceasta.
-Da sigur ! spuse Naruto desi nu prea ascultase ce spusese rozalia.
Toti se pusera pe asteptat.Sakura si Naruto stateau jos rezemati de balustrada si vorbeau.Sasuke nu le dadea importanta desi atunci cand radeau,destul de des,se uita la ei cu coada ochiului.
"-Nu ti se par ca rad mult prea mult pentru niste simpli prieteni ?! " spuse partea intunecata cu viclenie.
"-Off mai taci ! Nu faci decat sa ii bagi numai prostii in cap.Sunt colegi atata tot." spuse partea buna in apararea rozaliei.
"-Da tu nu ii bagi prostii in cap ?! Ii bagi iubirea in cap...ceea ce il va face sa se abata de la razbunarea sa." spuse partea rea mai,mai sa ia partea buna la bataie.
"-Terminati-o! Nimeni si nimic nu ma va abate din drumul meu catre razbunare.Voi face orice sa devin indeajuns de puternic pentru a-mi distruge fratele." spuse Uchiha hotarat.
Peste 3 ore Kakashi isi face aparitia dintr-un nor de fum.
-Va-ti gandit sa treceti si pe aici? Vai ce induiosator. spuse blondul cu sarcasm la vederea senseiului.
-Eee...am gresit drumul si m-am ratacit. spuse Kakashi cu fata lui de catelus nevinovat.
-Da da cum spui tu . Reincepem intrenamentul ? spuse Sasuke cu mainile in san.
-Desigur ! spuse senseiul putin nedumerit.
Imediat erau cu toti in apa si isi acumulau cheakra in picioare.Deja hainele le erau ude in unele locuri fiindca cascada ii stopea atunci cand se izbea de pietrele mari.Sakura si Sasuke sarisera deja pe acel bustean din varful cascadei imense dar Naruto inca statea in apa.Cei 2 incercau sa se mentina pe suprafata alunecoasa a copacului dar nu reusira mai mult de 5 minute.Naruto inca se strofoca sa isi acumuleze cheakra in picioare dar se pare ca nu reusea.Sakura aterizase lin pe o piatra din apropierea blondului iar Sasuke ceva mai incolo.Rozalia sarise in apa langa Naruto si isi spuse :
-Naruto ce ai de nu reusesti? ii spuse Sakura blondului ce inca avea ochii inchisi si fata incordata datorita concentrarii.
-Nu reusesc! spuse Naruto bosumflat.
-Dar Naruto amintesteti ce ai facut cu mine la antrenament ! Cum te-am invatat sa iti acumulezi cheakra numai ca acum trebuie sa o acumulezi in picioare.Nu este greu! Haide! spuse Sakura si isi impreuna mainile odata cu Naruto pentru a-si acumula cheakra.
Din mainile impreunate ale Sakurei iesea o cheakra alba ce ii cobora spre talpile picioarelor.Naruto incerca si el dar de fiecare data cand isi acumula cheakra in maini aceasta se risipea.
-Naruto concentreaza-te ! spuse rozalia pe un ton ferm.
-Incerc! spuse blondul concentrandu-se.
-Uite Naruto cum facem ! spuse Sakura in timp ce se intoarse cu fata catre Naruto.
Acum blondul privea ochii patrunzatori si verzi ai fetei.
-Gandeste-te ca daca nu vei putea sta pe acel bustean impreuna cu noi,eu voi muri ! Acum contreaza-te ! Sasuke vino si tu ca sa incercam toti trei ! spuse fata si ii facu semn brunetului sa se apropie.
Acesta se scufunda pana la brau in apa si se alatura celorlalti.Pana acum el statuse si ii privise pe cei doi cu o urma de gelozie in ochii sai ca pana corbului.
Acum toti trei erau impreuna.Sasuke,Sakura si Naruto se concentra-ra asupra ceakrai fiecaruia.Brunetul fusese invaluit de o cheakra albastra,rozalia de o cheakra alba si blondul de una portocalie.Naruto reusise sa iti canalizeze cheakra asupra picioarelor precum Sakura si Sasuke.Toti trei sarira in acelasi timp.Busteanul nici nu se clinti la atingerea a 6 picioare.Ramase intact si copii nu cazura.In sfarsit isi gasira echilibrul in cheakra.Acum se puteau baza unul pe celalalt.Dupa ce statura pe copac timp de 15 minute,senseiul le spuse sa coboare.
-As vrea sa va felicit. Ati avut o reusita cu brio. Bravo! Acum sunteti o echipa. spuse Kakashi cu zambetul pe buze atunci cand cei 3 cobora-ra langa el.
-Nu stiam ca munca in echipa e asa de obositoare. spuse blondul si se aseza pe asfaltul rece al podului,tragandu-si sufletul.
-Sunteti liberi. spuse senseiul si disparu intr-un nor de fum dens.
Dupa ce pleca Kakashi nimeni nu mai scoase nici un cuvant.Se auzeau doar respiratiile lor sacadate intr-un ritm alert.
-Ce ar fi daca am merge sa mancat ceva? intreba blondul in timp ce se tinea de stomac.
-Tu numai la mancare te gandesti?! intreba brunetul pe un toc glaciar.
Naruto nu il baga in seama ci ii se adresa Sakurei.
-Vii Sakura? La niste ramen? intreba baiatul cu ochii sticlindu-i.
"Naruto nu la bagat in seama pe Sasuke? Wow! Cred ca e doar obosit." gandi Sakura in sinea ei.
-Da sigur ! spuse fata ridicandu-se de pe asfaltul dur al podului.
-Haide! Stiu un local foarte dragut unde au un ramen delicios. spuse blondul luand-o pe rozalie de brat dar aceasta se intoarce si ii se adreseaza brunetului :
-Tu nu vii cu noi? intreba fata.
-Sakura noi mergem si nu cred ca domnu' aici de fata ar vrea sa vina cu noi. spuse blondul ratoindu-se.
-Dar Naruto…suntem o echipa si trebuie sa petrecem cat mai mult timp impreuna! spuse rozalia uitandu-se cand la blond cand la brunet.
-Ce vrei sa spui? intreba brunetul ridicand din spranceana.
-Vreau sa spun ca nu se stie cat timp vom avea pentru distractii si eu una vreau sa ni-l petrecem ca o echipa unita.Nu sa va aud cum va certati! Acusi vom avea primele noastre examene si misiuni deci nu vom stii ce se va intampla cu noi.Putem sa stam intr-o misiune chiar si o luna,un an,2 ,3,chiar si mai mult. Traiti-va viata fiindca nu se stie ce va astepta! spuse fata pe un ton dur si serios ce nu puteai sa il contrazici.
-Mdea...ai dreptate! spuse Sasuke cu ochii in jos.
Naruto lasa capul in jos si spuse :
-Sasuke...nu vrei...sa...vii cu noi...la o portie de....ramen? intreba blondul jenat.
-Cred ca voi veni.Oricum mie foame. spuse Uchiha cu ochii atintiti catre copii.
Sakura ramase pur si simplu uluita.Se uita cand la Naruto cand la Sasuke parca asteptand ca unul dintre ei sa spuna :"Pacaleala!" dar nici unul nu scoase vre un sunet cea ce insemna ca totul era real.Acum Sasuke se apropia de ei si se uita la Sakura ce inca avea intiparita pe fata uimirea.Aceasta sari la gatul baietilor si ii imbratisa puternic parca nevrand sa le dea drumul.Baieti la randul lor au imbratisat-o pe fata si acesta spuse :
-Suneti cei mai buni prieteni ai mei si nu as suporta sa vi se intample ceva! spuse Sakura in timp ce lacrimi sarate si mici "izvoreau" din ochii ei inchisi.
Imbratisarea de grup lua sfarsit.Pa chipul lui Naruto era cel mai mare zambet din lume si parca iti trasmitea bucuria lui prin cel zambet.Sasuke avea in coltul guri un mic zambet si ochii lui nu mai emanau ura.Sakura isi sterse incet lacrimile de pe obraji si zambi delicat catre cei 2 baieti.
Ceva mai departe de cei 3 copii,cineva urmarise toata scena si acum zambea multumit.
"In sfarsit sunt o echipa. Sper sa ramana asa!" gandi Kakashi si imediat disparu intr-un nor de fum cenusiu.
Cei 3 au pornit catre restaurantul cu ramen.In timp ce mergeau Sakura isi lua de mana pe amandoi si imediat Naruto rosi din cap pana in picioare dar cand vazu ca rozalia il tinea si pe brunet de mana ii trecuse tot dar continua sa faca glume.
Atunci cand mana brunetului o simti pe cea a fetei,un val de caldura ciudata ii strabatuse tot corpul.Un fior placut dar si straniu.Ceva ce iti dadea placere dar te baga si in comfuzie.Parca nu mai gandeai,totul era scufundat in ceata.Simteai doar mana fina si calda a rozaliei.
"-Ce simt? E ceva nou. Nu am mai simtit asta. Dar imi place si nu inteleg de ce." gandise brunetul incrundandu-se.
"-Mai Sasuke esti dus rau cu pluta." spuse partea rea incercant sa il enerveze pe Uchiha.
Dar baiaul nici macar nu il bagase in seama.Era concentrat asupra rozaliei.Gandurile ii zburasera departe la fel si grijile.Nu il mai interesa nimic in afara de fata.Dorea cu ardoare sa o simta,sa ii guste buzele,parfumul ei,pielea ei fina si dorinta de o avea era imensa.Desi admise ca se indragostise nu credea ca era adevarat.Oare chiar o iubea pe rozalie? O intrebare dificila.
Naruto isi continua glumele sale si parea foarte fericit si important ca Sakura il tinea de mana.Sasuke tacea dar asculta boacanele blondului fara sa comenteze nimic.
"-Sasuke nu ii spune nimic lui Naruto?! Asta e de bine. Sper!" gandise rozalia zambind in sinea ei.
"-Dar cum de il tii de mana pe Sasuke?" intreba egoul fetei cu un glas viclean.
"-Off…termin-o! Nu vezi ca il tin si pe Naruto de mana?!" spuse Sakura putin nervoasa.
"-Da adevarat! Dar pe Sasuke il tii mai strans." spuse egoul facand cu ochiul provocator.
"-Ok! Stiu unde vrei sa ajungi si ti-am spus ca.....hai poate ca....poate ca il...." spuse Sakura balbaindu-se.
"-Poate chiar il iubesti!" incheiease egoul propozitia in locul fetei.
"-Poate." spuse rozalia cu o voce mica.
"-Sakura nu ma minti! Eu sunt tu,deci stiu bine ca deja simti ceva pentru baiat.Deci fi sincera ca doar te minti pe tine!" spuse egoul cu asprime.
"-Da asa e!" spuse rozalia cu un mic oftat.
Nu dura mult si ajunsera la restaurant.Sakura inca ii tinea de mana pe baieti cand au intrat in local dar cand s-au asejat la masa le-a dat drumul.Se asezasera la o masa langa fereastra,asa ca se putea vedea bine cerul de un albastru infinit.Sakura statea exact langa fereastra,pe partea stanga cu Naruto langa ea si Sasuke pe partea cealalta fata in fata cu ei.Fiecare isi comanda cate o portie de ramen si cate un suc.
In timp ce mancau se amuzau pe seama glumelor facute de Naruto.Blondul gasea sa faca cate o gluma din orice.Rasetul cristalin al rozaliei se putea distinge cu usurinta printre celelalte voci.Fata radea de fiecare gluma a baiatului.Poate ca o facea doar ca sa fie politicoasa sau poate ca isi traia viata si se bucura de fiecare moment al ei.Da,acesta era raspunsul pentru buna starea a Sakurei.
Sasuke chiar daca nu radea la boacanele blondului dar cel putin nu il intrerupea ci doar zambea usor,aproape imperceptabil,in goltul gurii.Inca simtea caldura palmei rozaliei in mana sa.Era putin derutat dar isi impuse sa nu se gandeasca la asta acum pentru a nu se da de gol.Isi continua de mancat portia de ramen in liniste si se gandea la ce facuse pana acum cu rozalia.Cum o admira,cum ii spusese ca era precum un inger,cum o ingrijise si multe altele.Era total pierdut prin ganduri cea ce insemnca ca nu prea tinuse cont de cea ce isi impuse mai inainte.Dar o voce firava il trezise din acea "mare a gandurilor ce se revarsa in mintea sa".
-Sasuke vii sambata la petrecerea de ziua lui Ten Ten? spuse rozalia cu sucul in mana in timp ce ochii ei ca de smarald se intalnisera cu cei ca onixul.
-Nu stiu. spuse scurt brunetul dupa daduse bolul gol la o parte.
-Sa nu imi spui ca nu vii! spuse rozalia cu o voce sfidatoare.
-Haide Sasuke! Acolo vor fi toti! In plus pe Ten Ten o cunosti de cand era mica.E…de cand am inceput academia. spuse blondul cu zambetul pe buze si cu mainile la ceafa.
-Hmm.....! facuse brunetul si dupa lua o gura de suc.
-Hmm ce?! Lasa treburile pe care le aveai de facut sambata pentru ca mergi cu noi! Fie ca vrei,fie ca nu! spuse rozalia cu o voce ce se putea simti umorul dar si seriozitatea.
Uchiha rase scurt si spuse :
-Ma obligi? intreba baiatul ridicand din spranceana.
-Eu nu te oblig...te provoc! spuse fata cu o privire sireata.
-Da? Hmm...bine....am sa vin...sa vezi ca nu dau inapoi de la nici o provocare! spuse Sasuke si dupa se lasa pe spate.
Pe sub masa Sakura si Naruto batusera palma in semn ca invinsera.
Mai statusera cateva minute si plecara catre casele lor.Acum era intuneric dea binelea asa ca luminile felinarelor se intreceau cu sclipirea stelelor.
Era o seara racoroasa de toamna asa ce se simtea adierea caracteristica anotimpului prin aer.Pe drum,blondul impreuna cu rozalia inca discutau despre posibilele cadourilor pe care i le-ar putea face lui Ten Ten.Brunetul tacea si privea luna ce se oglindea in ochii sai negri precum cea mai intunecata noapte.
Naruto ajunse la locuinta sa,isi lua ramas bun de la coechipieri sai si intra in casa.Ramasera doar rozalia cu brunetul pe drumul prafuit.Isi continuara drumul linistiti fara sa scoata vre un cuvant.Dar peste ceva timp in care tacerea predomina cineva il strigase pe baiat.Acesta se intoarse dar imediat cineva ii sarise la gat si acesta cazuse cu tot cu acea persoana ce inca era "legata" de gatul sau.Era nimeni alta decat....Ino.
"-Off....iar asta! Pe bune ma enerveaza la culme.Apare in cele mai nepotrivite momente." spuse egoul rozaliei bosumflata.
"-Mai taci!" spuse rozalia saturata de comentariile egoului ei.
-O Sasuke ce dor mi-a fost de tine! spuse blonda strangandu-l si mai tare pe baiat de gat.
-Ino...da-de...jos...de...pe...mine! abia putuse sa spuna brunetul fiindca fata chiar il sugruma cu imbratisarea ei.
Sakura nu mai statuse pe ganduri asa ca o lua pe blonda de haina pe care o purta,o ridica in sus si o indeparta de Uchiha.Acesta se ridicase incet de pe pamantul rece si se uita nedumerit la Ino ce sa zbatea in stransoarea Sakurei dar nu putea sa iasa.
-Ino acum o sa pleci ! spuse rozalia cu o voce stridenta.
-Hei nu ma comanzi tu pe mine! spuse blonda in timp ce se zbatea si mai tare dar degeaba fiindca rozalia o tine bine de spate si nici nu parea ca avea sa ii dea drumul prea curand.
-Poate ai uitat in ce postura te afli acum,draga ?! spuse Sakura accentuand ultimul cuvant.
Uchiha se uita la cele 2 fete dar nu facea nimic fiindca ii placea acea scena,i se parea amuzanta.
-Da-mi drumul ! spuse blonda pe un ton ce vroia sa para dur.
Rozalia nu ii daduse drumul imediat ci se uita cateva momente la ea si dupa ii daduse drumul.Cand Ino facuse "contact" cu pamantul,imediat o lua la fuga.Rozalia vazand-o rase incet si porni mai departe cu brunetul in urmele sale.Baiatul nici nu stia ce sa spuna,totul se petrecuse prea repede.Felul cum o luase pe Ino pe sus,era uimitor dar cum de putuse,cum de avusese o forta asa de mare numai intr-o mana fara sa foloseasca chekra? Intrebari multe si nici un raspuns.
Nu peste mult timp rozalia ajunse acasa.Isi saluta politicos colegul si intra in locuinta ei.Acesta mai ramase cateva minute in fata casei fetei in timp ce se gandea la cele petrecute dar pleca repede de acolo.
Rozalia facuse un dus revigorant si se baga in pat,unde adormi instantaneu.
Noaptea deja asternuta peste sat isi domina cerul peste care este
stapana,deocamdata.Stelele se intrec in sclipiri dar luna castiga de fiecare data.
Pasarele isi ascund capusorul sub aripi si adorm linistite.
Inca o zi se scurse precum nisipul printre degete.
O zi incarcata pentru 3 adolescenti care acum se odihnesc in paturile lor.



Scuze pentru intarziere dar scoala imi ocupa cam tot timpul....si nici pc-ul nu imi merge bine...off..uneori viata e grea....bye!
I love colour blue ! :love:



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul negru ( Sakura ) - de O@n@ - 15-08-2008, 11:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 17-08-2008, 01:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 26-08-2008, 06:49 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-09-2008, 02:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 10-09-2008, 12:06 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 27-09-2008, 05:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-11-2008, 09:15 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 23-11-2008, 10:01 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 12-12-2008, 08:34 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de denisa - 26-12-2008, 07:44 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-01-2009, 06:27 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 28-01-2009, 07:36 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de BlueGum - 12-02-2009, 11:33 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-03-2009, 08:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 08:23 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 21-04-2010, 11:02 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Amelia - 06-05-2010, 04:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 17-05-2010, 09:43 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 22-05-2010, 12:07 PM
RE: Ingerul Negru(Sakura) - de O@n@ - 03-06-2010, 08:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 03-06-2010, 09:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 04-06-2010, 03:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 07:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-06-2010, 09:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 09:40 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 25-06-2010, 02:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 02:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 07-07-2010, 03:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 07-07-2010, 04:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Fifilina - 07-07-2010, 04:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Mădălina - 07-07-2010, 06:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Vernis - 07-07-2010, 11:28 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 08-07-2010, 10:39 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 08-07-2010, 04:16 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 11-07-2010, 08:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 20-07-2010, 02:54 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 06-08-2010, 03:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 06-08-2010, 03:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 06-08-2010, 03:51 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 10-08-2010, 04:41 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de lary-chan_sakura - 11-08-2010, 04:07 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 14-08-2010, 01:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 15-08-2010, 11:56 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 16-08-2010, 12:19 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 19-08-2010, 03:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 19-08-2010, 08:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-08-2010, 04:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 20-08-2010, 05:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Yin - 20-08-2010, 05:12 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 20-08-2010, 05:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-08-2010, 06:06 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 20-08-2010, 06:29 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isa-chan - 20-08-2010, 08:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 20-08-2010, 09:17 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 21-08-2010, 02:47 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-09-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 07-09-2010, 05:24 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 07-09-2010, 06:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 07-09-2010, 06:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 09-09-2010, 09:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 18-09-2010, 07:04 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 27-09-2010, 09:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-10-2010, 02:14 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 01-10-2010, 05:59 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Debb.' - 01-10-2010, 08:32 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Marina. - 01-10-2010, 08:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 01-10-2010, 11:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 02-10-2010, 11:21 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-11-2010, 01:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 05-11-2010, 07:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Assyria - 05-11-2010, 10:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Ele - 06-11-2010, 12:02 AM
RE: Ingerul negru - de Paty.Paty - 20-11-2010, 01:58 AM
RE: Ingerul negru - de O@n@ - 19-12-2010, 12:10 AM
RE: Ingerul negru - de Heaven - 19-12-2010, 03:09 AM
RE: Ingerul negru - de Marina. - 19-12-2010, 06:07 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Rose ^^ - 13-02-2011, 07:14 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Yin - 21-03-2011, 12:13 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Paty.Paty - 14-04-2011, 10:25 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Sayonara - 09-05-2011, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 25.825 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.333 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Elena ÅŸi Ordinul Negru Ayu.Lore 4 2.891 08-11-2011, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Morèna
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.592 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Aur Negru Eby 0 2.139 15-03-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Eby
  Glontul Negru Verrine 19 11.658 26-08-2010, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Whisky
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 11.471 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.543 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 42.161 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Alb pe negru, negru pe alb... Robin 0 2.409 17-07-2009, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Robin


Utilizatori care citesc acest subiect:
14 Vizitator(i)