Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Doi ochi albastri ( hentai +18 )

#1
Deci m-am decis sa fac un nou fic...de data aceasta ceva mai "fierbinte"…vreau sa va informez ca vor fi scene de +18 …fiindca nu am gasit un nume care sa-mi placa foarte mult , personajul principal feminin se va numai Oana (ca mine) si o sa aiba cate ceva de la mine ( imi este mult mai usor sa o fac sa semene cu mine,nu imi mai bat capul sa creez alt personaj ) , cum ar fi : culoarea ochilor ( bine…eu am sa mai exagerez in privinta frumuseti lor ) , culoarea parului si tunsoarea , semnul de la buza ( de fapt e cicatricea de la o operatie ) si putin din personalitate ( daca in alte capitole o sa mai adaug ceva de la mine…o sa mentionez )...sper sa va placa...asa ca...spor la citit!



Cap.1 : "-Hmm...ceva nou!"



New York.Orasul ce nu doarme niciodata.Orasul tuturor posibilitatilor.Orasul perfect pentru cei ce vor sa se distreze la neincetat.
Era mai bine de 2 noaptea.Bezna incerca sa patrunda orasul,dar luminile multicolore nu ii dadeau voie.Un zumzet de masini,de muzica si de altele,inconjurau orasul chiar daca era in plina noapte.Se parea ca nu deranja pe nimeni.
Pe una dintre miile de strazi rezidentiale se afla o vila luxoasa dotata de la a la z .Se parea ca in una dintre camere cineva isi facea de cap.Pe patul matrimonial cu asternuturi de matase neagra statea intins un baiat de 18 ani,cu parul brunet,ochii negri,cu trupul parca sculptat,avand un farmec de baiat rau,intradevar frumos.
Langa el se afla o tanara in jur de 17 ani,cu parul blond usor carliontat,lung pana la talie,cu ochii caprui,cu sani voluptosi si destul de supla.Aceasta statea pe baiat cu capul pe pectorali lui,cu un picior peste el si il intreba :
-Dar deja gata,ai obosit? spuse aceasta pe un ton ce vroia sa sune delicat in timp ce ii desena cercuri pe trupul bine lucrat al acestuia.
-Pai am impins destul de mult la tine si vad ca nu te mai saturi. spuse baiatul incercand sa o dea jos de pe el,dar aceasta se “agata” si mai tare de el.
-Hmm...dar eu mai vreau! spuse blonda si imediat se urca pe brunet,lua penisul acestuia si si-l introduse in vagin.
Se misca in ritm sus-jos din ce in ce mai repede.Brunetul nu se opuse ci o prinse pe fata de fese marind viteza.
Baiatul se numea Axel.Un tanar rebel,bogat,ingamfat,constient de fumusetea sa si de aceea profita de fiecare fata ce ii iesea in cale.I se parea ca fetele erau doar un obiect cu care el sa isi satisfaca poftele trupesti.Avusese asa zise relatii,dar nu serioase,doar bazate pe sex si nimic mai mult.Si biata copila din patul sau nu era decat una din sutele de fete ce ii trecusera pe acolo.
Partida continua cam jumatate de ora dupa care blonda se izbi pe pat,gafaind.
-Ar fi timpul sa pleci. spuse Axel in timp ce se ridica pentru a-si aprinde o tigara.
-Hmm….cum adica?! spuse blonda ridicandu-se in sezut.
-Adica gata! Tu ce credeai? Ca daca te culci cu mine devii automat iubita mea? Bai,nu am nevoie de iubita,mie mult mai bine asa.Nu am nevoie sa ma indragostesc.Eu doar imi traiesc viata. spuse brunetul dur in timp ce ii daduse fum de tigara pe fata acesteia.
Blonda ramase uimita,dar nu spuse minic.Se ridica,se imbraca si pleca repede.Se pare ca nu era cine stie ce ca cineva isi batuse joc de ea in cel mai urat mod.Ceva normal in ziua de azi dupa spusele brunetului.
Axel se ridica din pat si se duse pe balconul din camera sa,dar mai intai isi lua pe el un halat negru.Privea miile de lumini in timp ce fuma.Se gandea sa mai doarma pentru ca vroia ca astazi sa se duca la noua piscina din cartier,abia deschisa,pentru a mai “agata” ceva fete.
Sport lui preferat : “Vrajirea fetelor” ; cum il numea el.I se parea cel mai spectaculos “sport” si il practica foarte bine,avand numai medalii de aur la acest joc.Dar stiti cum se spuse : “Fiecare isi are nasul!”.
Dupa 5 minute se tranti la loc in pat unde adormi instantaneu cu un zambet strengar pe buze.Se gandea el la ceva.La multimea de fete in costume de baie care abia astepta sa treaca prin patul lui.
Razele soarelui ii mangaiau chipul divin al brunetului,facandu-l sa se trezeasca,dar aceasta nu vroia,avusese o noapte plina.Isi puse perna peste fata si adormi la loc pana cand in jurul orei 9 ii suna telefonul ce se afla pe dulapiorul de langa patul acestuia.Isi ridica mana dupa telefon.Se uita la ecranul aceastuia sa vada cine il deranjase.Chipul ii se relaxa imediat.Il suna prietenul sau : John.Raspunse lejer :
-Da? spuse brunetul in timp ce se ridica in sezut.
-Axel vin la tine in 15 minute.Sa fii pregatit sa mergem ca nu mai stau dupa tine. spuse amuzat John.
-Pot sa vin cu masina mea. spuse aceasta indiferent.
-Ok! Faci cum vrei. spuse baiatul.
-Mdea…bine.Atunci ne vedem intr-o ora la piscina. spuse brunetul dupa care inchise telefonul si il arunca pe pat.
Se ridica lenes din pat si se duse glont spre baie.Acolo isi dadu jos halatul cu,care adormise pe el si se baga in cabina de dus.
Picaturile de apa se unduiau pe muschii aceastuia.O senzatie ce iti dadea fiori de placere.
Dupa dus isi facu siesta si se indrepta catre bucatarie pentru micul de jun.
Prin vila imensa roiau menajerele fiecare cu treaba ei.Axel nici macar nu le baga in seama cand acestea il salutara politicos.Se aseza la masa din bucataria mare,de ultima tehnologie si astepta sa i se serveasca micul de jun.Odata mancat se duse sa se schimbe.Intra in dress-ul din camera sa si se schimba intr-o pereche de pantaloni albi si o bluza de aceasi culoare,dar mai transparenta.Prin acea camasa se observa trupul perfect al brunetului.Stia aceasta cum sa isi puna in valoare frumusetea de care beneficia.
Dupa cobora in garaj unde urca intr-un BMW si porni furtunos pe strazile aglomerate ale orasului.Ajunse in mai putin de 10 minute la piscina desi era destul de indepartata de locuinta lui.Cobora lejer din masina si observa ca la intrarea de la piscina il astepta amicul sau John.
John era un baiat dragut,par saten rebel si ochii caprui.Era si el foarte asemanator la caracter cu Axel.Erau cei mai buni prieteni din clasa intai.De atunci sunt de nedespartit.Amandoi sunt putrezi de bogati si spre bucuria lor sunt deja majori.
Satenul conducea un Mercedes de care acum se sprijinea si zambea strengareste.
Baieti isi dadusera mana si pornira catre piscina.Platira la intrare si se dusera sa se schimbe in slipul de baie.
Primul care iesi din cabina de schimb fusese John.Avea un slip maro simplu care ii scotea in evidenta trupul lucrat.Acesta se duse la cabina unde se schimba Axel,batu-se de 2 ori in usa si ii spuse :
-Pe bune,uneori esti mai rau ca o fata.Ce iti ia asa mult sa te schimbi ? rase baiatul.
-E hai,nu exagera! spuse brunetul iesind din cabina si badandu-l usor pe umar pe amicul sau.
Era imbracat cu un slip alb.Brunetul isi puse prosopul pe umar si isi afisa zambetul lui obisnuit,un zambet ce inspira masculinitate si frumusete.Unuia care nu ii puteai rezista.Pana si mersul sau te facea sa te uiti dupa el.Fiecare por al brunetului emana acel ceva ce atragea orice fata.
-Ce de fete. spuse satenul cand ajunse langa piscina si fluera.
-Ai dreptate prietene.Una si una.Sunt curios daca in seara asta imi iese de un menage a trois ( sex in 3 ). spuse zambind viclean brunetul.
John rase si spuse :
-Eu la stanga,tu la dreapta ?
-S-a facut ! spuse repede Axel si dupa se indrepta spre dreapta piscinei.
Parca era un pradator ce isi incoltea hrana.Cu pasi hotarati si plin de sine,baiatul urmarea fiecare fata in parte ce se afla langa,sau in piscina.Se opri la o fata cu parul brunet scurt,destul de atragatoare.Langa ea se mai afla inca o fata roscata si ea destul de draguta.
-Buna,buna ! spuse brunetul pe o voce senzuala.
Pana si glasul lui era atat de atragator,de masculin.
Fetele il masurara din priviri si imediat zambira.
-Buna si tie ! spuse bruneta si se ridica incet de pe marmura,lipindu-se de baiat.
Roscata iesi din piscina si veni de partea cealalta a brunetului.Amandoua se lipira de el.
-Alice,eu am pus mana pe el prima ! spuse bruneta pe un ton ridicat.
-Christina ai face bine sa iei tu mana de pe barbatul meu ! ameninta roscata tragandu-l pe brunet.
Axel reusea sa strice o prietenie frumoasa intre 2 fete.Se simtea cel mai bine cand mai multe fete se bateau pentru el.Nu facea nici un efort.Doar o vorba,doar o privire si fata era a lui.Era total irezistibil.
-Usurel domnisoarelor,sunt destul pentru amandoua. spuse acesta prinzandu-le de talie, tragandu-le mai aproape.
John se facuse si el repede cu o fata si acum se saruta de mama focului cu ea,punandu-i mana pe fese.
Nici macar nu aveau 5 minute de cand se aflau acolo si deja facusera tot ce isi propusera.Agatasera fete ca sa se distreze cu ele la noapte.
-Ma scuzati fetelor,dar eu ma duc pana la prietenul meu.Vin mai tarziu sa va iau. spuse brunetul si le facu din ochi,plecand catre amicul sau de-a lungul piscinei.
Mergea lent si privea cu atentie fiecare fata.Avea din nou acel zambet atat de specific lui.Vedea baieti cum incearcau sa intre in vorba cu anumite fete,dar cand trecea Axel pe acolo privirea sexului frumos se intorcea automat dupa el,stricandu-i orice plan de cucerire a acelor baieti.
-Mai ia aer omule ! spuse amuzat brunetul cand ajunse langa John.
Satenul ii dadu drumul fetei si ii sopti ceva la ureche.Fata pleca facadu-i usor din mana acestuia.
-Merge. spuse brunetul inclinand usor capul spre stanga si masurand-o pe fata din cap pana in picioare.
-Hei,e a mea! spuse amuzat John.
-Pastreaz-o ! Eu mi-am luat doua pentru neseara. spuse acesta indiferent.
Satenul rase scurt si isi dadu ochii peste cap amuzat.
Baieti inconjurara piscina catre sezlonguri.Isi inchiriasera doua.
-Ce bine e ! exclama Axel cand se aseza pe sezlong cu mainile la ceafa.
-Da,dar nu o sa mai fie cand incepe scoala ! rase amar John.
-Ei hai ! Mai este doar un an de liceu.Suntem cei mai mari din scoala. rase brunetul punadu-si o pereche de ochelari pe nas.
Cei doi nu mai scoasera un sunet.Stateau relaxati la soare.
-Hei,hei,hei ! Mai incet ! striga o voce melodioasa de fata.
Axel curios isi ridica capul sa vada ce se intampla.
-Nu mai alerga,te rog frumos ! Nu as vrea sa patesti ceva. spuse din nou acea fata aplecata catre un baietel ce alerga pe langa piscina.
Brunetul isi dadu ochelari jos sa vada mai bine.
Fata se ridica incet si mangaie delicat crestetul copilului.Acesta pleca fara sa mai alerge de data aceasta.
Axel mormai o injuratura in semn de bine.Era pana peste masura captivat de tanara din fata lui.Un corp zvelt,ca de inotatoare,parul blond inchis, cu o usoara tenta de saten,cu forme rotunde,cu trasaturi faciale superbe si cu niste mari si intensi ochii albastri.
Aceasta purta un costum de baie simplu de culoare alb.Pe deasupra purta un halat tot alb care avea pe el o mica cruce rosie in partea dreapta.Fata era salvamar.Salvamarul acelei piscini.
Blonda se invarti incet pe varfuri si porni in directia opusa,catre locul ei de supraveghere al piscinei.Halatul si parul ii flutura usor in timp ce mergea lin.
Axel inghiti in sec.Nu mai vazuse o asemenea fata.Parca radia frumusete.
-Cei cu tine omule ? intreba satenul vazand ca amicul sau nu se misca.
-De acuma piscina asta e preferata mea ! spuse acesta inca urmarind-o pe salvamar.
-Ha ? De ce ? intreba acesta.
Nu primi nici un raspuns,doar un gest micut cu,capul de la brunet in directia fetei.
-Wow ! Acum inteleg de ce. spuse satenul analizand-o pe blonda ce statea picior peste picior pe scaunul inalt,privind atenta piscina.
-Trebuie sa fie a mea ! spuse hotarat brunetul.
-Axel nu fa vre o prostie ! spuse cu seriozitate John.
Baiatul rase incet si se ridica.
Satenul stia bine ca atunci cand Axel spunea ca o anumita fata vrea sa fie a lui,si a lui se referea la sex,nimic nu il impiedica sa o obtina.Chiar daca facea vreo prostie.Nu ii pasa,era bogat.Putea rezolva totul cu bani sau cel putin asa credea el.
-Domnisoara,ma scuzati ! spuse pe o voce suava cand ajunse in dreptul scaunului salvamarei.
Aceasta isi indrepta ochii spre el.Isi dadu gratios piciorul la o parte si cobor incet catre Axel.
-Cu ce va pot ajuta,domnule ? intreba amabila fata zambind usor.
Brunetul observa ca fata era mai mica de inaltime decat el,cu exact un cap.In timp ce vorbise buzele carnoase si rozalii se miscara incet,spre deliciul acestuia.Buza inferioara era putin mai mare decat cea superioara,dar formau o gura numai buna de sarutat,dupa parerea baiatului.Ii daduse seama ca blonda avea o mica cicatrice la buza inferioara in partea stanga.Nu stia seama de ce,dar ii placea.Ceea ce il atragea cel mai mult la blonda,desi si pe el se surprinse,nu erau formele ei,ci acei ochii mari albastri.Un albastru inchis,cu o tenta de verde si gri.Cand batea soarele in ei,parca ii straluceau de frumusete.Nu ii venea sa credea,nu mai vazuse asemenea ochi.
Axel isi afisa un zambet strengaresc,atat de specific lui si se rezema de scaunul inalt cu mainile incrucisate.
Blonda se afla in fata lui cu o mana in sold si cu cealalta se juca usor cu o parte a halatului.
-Ce ai spuse de o noapte de nebunii numai noi doi ? intreba acesta fara jena,in timp ce se apropia usor de blonda.
Aceasta ii arunca o privire nedumerita.Nu stia ce sa creada,vorbea serios sau glumea cu ea.
-Poftim,nu cred ca am auzit bine,domnule ? spuse fata mentinandu-si calmul si respectul fata de client.
In fond si la urma urmei,Axel era clientul acelei piscine,deci trebuia tratat ca atare.
-Am deja doua fete ce ma asteapta deseara,dar le-as lasa oricand pentru tine. spuse acesta si o prinse pe blonda de talie si o trase aproape de el.
Asa de aproape incat sanii ei se striveau de pectoralii lui tari.
Fata il respinse si ii spuse pe cea mai grava voce insotita de o privire dura :
-Imi pare rau sa te dezamagesc,dar refuz !
Brunetul rase delicat si scurt.Se apropie usor de urechea ei si ii sopti senzual.
-Imi plac tipele care se lasa greu,dar toate cedeaza pana la urma. spuse si o saruta usor sub ureche.
Fata se trase inapoi brusc.
-Nu stiu cine esti,dar ai un tupeu si o nesimtire de nesuportat. spuse agresiv fata strangand buzele.
Deja nervi o cuprinsera.Cum avea tupeul acest tip sa ii vorbeasca asa ? se tot intreba fata uluita de impertinenta acestuia.
-Cine sunt ? Hmm…sa spunem…baiatul viselor tale. spuse incet acesta plin de sine,ranjind catre fata.
-Sa stii ca piscina are si paznici.Un singur cuvant de la mine si te dau afara. spuse nervoasa blonda.
Axel rase incet incrucisandu-si mainile.
-Ne mai vedem noi,frumoas-o ! spuse suav accentuand ultimul cuvant.
Brunetul se intoarse si pleca incet catre sezlongul lui.Cand ajunse,satenul il privea suspicios.Axel se multumi sa ii spuna doar atat :
-Hmm…ceva nou !
John isi dadu-se seama ca frumoasa salvamar nu ii cazuse in plasa brunetului.Nu inca,dupa cum gandea satenul.Il stia prea bine pe prietenul sau.Nu se va da batut pana cand blonda nu ajungea in patul lui.
Axel se aseza comod si se relaxa in sezlongul sau.Isi puse ochelari si inchise ochii.Ce era mai bine decat sa fii frumos si bogat ? gandea baiatul pe deplin satisfacut.
Cei doi se bucurau de soare si de multimea de fete in costume de baie.
-Ador vara ! spuse amuzat satenul.
-De acord,frate ! spuse Axel si ii facu semn unui chelner.
Chelnerul veni imediat catre ei tinand in mana o tava cu cateva racoritoare.
-Adune ceva de baut !
-Ce anume,domnule ? intreba politicos chelnerul.
-Hmm…surprinde-ne ! spuse plictisit acesta.
Chelnerul dadu scurt din cap si pleca repede de acolo,catre bar.In mai putin de 2 minute acesta reveni aducand 2 pahare frumos ornate.
-Poftim ! spuse chelnerul amabil si le inmana bauturile.
Cei 2 savurara restul zilei la soare,admirand fetele.O zi perfecta de vara,putea fi numita cu usurinta,dar baieti asteptau sa se insereze,abia atunci incepea adevarata distractie pentru ei.
Noaptea era ca si ziua in orasul New York si ei profitau din plin de asta.



Sper ca va placut…la inceput nu e asa interesant…dar pe parcurs devine mai incitant....vreau pareri sincere…sa imi spuneti ce lipseste sau ce e prea mult…nu stiu cand o sa postez next-ul avand in vedere ca acum am 2 ficuri si timp insuficient….doar in weekend daca prind ceva sa scriu la ele…oricum sper ca va placut inceputul…bye!



Aici aveti pozele cu personajele principale ( si personajul secundar ) :
http://s.bebo.com/app-image/7934011830/5...10/dyj.jpg - John.
http://i309.photobucket.com/albums/kk382...i/a2-1.jpg - Axel.
http://www.mobilephun.com/wp-content/upl...megirl.jpg - Oana.
I love colour blue ! :love:

#2
Sa fiu eu prima care iti lasa com la acest fic ^.^ Pai pt inceput imi place mult. Nu stiu exact sa ma pronunt din primul capitol. Ideea este originala si personajele sunt si ele dragute. Sincer imi place pentru inceput. Nu pot spune prea multe despre dialog, naratiune, actiune, si descriere. Greseli de tastare sau gramatica nu am vazut dar nu m-am binoclat prea mult : D
Deci de abia astept sa vad urmatorul capitol sa imi fac o impresie mai completa. Succes cu timpu ... ^.^ Si inca o data la multi ani >:D<

Capu Chuu'
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#3
Oana, pui >:d< şti că îmi place ficul ăsta de acum două săptămâni de când l-am citit prima dată, nu ? Ei bine, eşti o comoară. Cum poţi să scri atât de frumos ? Doamne, ai talent în tine cât încape.

Oana e o scumpă. Axel, e un băiat ca toţi ceilalţi. Dar lasă că îi vine şi lui rândul, nu ? Eh, ce ştiu, ştiu. O să fie... fierbinte ? Deja îmi închipui.

Succes cu ficul. O să merite citit.

#4
Buna! Ti-am spus si in celalat comm ca-ti las si aici. Deci e genial! Presimt ca o sa fie un fic extraordinar. Ador faptul ca faci capitole asa de mari...spre deosebire de mine=))
Imi place atitudinea lui Axel:X , dar ma bucur ca Oana l-a refuzat:X
Imi place titlul, mai ales ce scrie in paranteza:X:X:X :))
Esti un geniu... imi place descrierea si naratiunea, iar dialogul nu e sec... nici nu cred ca ar putea fi vreodata=))
Pai... astea fiind spuse, astept cu nerabdare urmatorul capitol pe care sper ca-l vei posta cat de curand:X
:bye:
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#5
Am venit cu capitolul 2…am spus ca atunci cand mai adaug ceva de la mine la personajul Oana voi mentiona,deci : schimbarea culorii ochii in contact cu razele soarelui si alunita de pe abdomen…sper sa va placa si nu uitati sa comentati cat incape…spor la citit!



Cap. 2 : "-Ah ! Nu tu din nou."



-Mergem fetelor ? intreba Axel pe un ton suav.
Adolescentele ii zambira si-l urmara la masina sa.
Ranjetul de pe fata acestuia nu era altul decat zambetul unui castigator.El asa se simtea.Era mandru de sine insusi ca de fiecare data cand vroia o fata,o avea pana la urma.Stia cu siguranta ca si frumoasa salvamar va fi a lui.Asta ii facu ranjetul de 2 ori mai mare.
Prinse de talie fetele si le indruma catre cabine,sa se schimbe.Zis si facut.Iesira din incinta piscinei si mersera in parcare,la masina brunetului.
John ii facu semn lui Axel si pleca impreuna cu fata pe care o "agatase".
Amandoi abia asteptau sa ajunga mai repede acasa si sa se distreze cu ele.Numai gandul la placerile ce urmau le faceau pielea de gaina.
Masina satenului porni brusc cu un sunet strident,lasand pe astfalt urme.Axel zambi si deschise portiera automobilului invitand fetele in el.Acestea intrara repede,chicotind isterice si privindu-l seducator pe brunet.
Axel urca si el la volan si porni in asa fel ca si prietenul sau.Vroia sa ajunga cat mai repede acasa.Avea chef sa-si satisfaca nevoile trupesti.
Calca pedala de la masina pana jos,astfel incat sa ajunga cat mai repede.Stia ca orice minute pretuit,era unul in plus de placere pentru el.
Ajunse in mai putin de 5 minute si parca brusc masina in fata casei.Iesi din automobil si conduse fetele in camera lui.
-Incepe distractia fetelor. spuse seducator acesta in timp ce inchise usa.
Acestea chicotira si se indreptara catre el cat mai sexy posibil.Il lipira de usa,roscata incepu sa-l sarute cu foc,in timp ce bruneta ii descheia nasturi de la camasa acestuia.Brunetul puse mana pe fesele roscatei si prelua el conducerea.
Ii placea mai mult cand el dirija ce se intampla in pat.Ii se parea incitanta ideea ca ele sa preia controlul,dar tot el era masculul,asa ca le domina cu foarte mare usurinta.
Dadu dintr-o singura miscare jos rochia fetei si se indrepta catre bruneta.Ii dadu bluza jos si fusta deasemenea.Cele doua il impinsera in pat si se repezira pe el.Bruneta ii musca usor lobul urechii in timp ce roscata il dezbraca de pantaloni.Acesta desfacu sutienul brunetei si incepu sa-i maseze sani,excitand-o pe aceasta.Roscana vrand sa fie si ea baga in seama,lua penisul lui Axel si si-l introdu-se in gura,facand-ul pe acesta sa rasufle usor.Prinse parul roscatei in pumn,facand-o sa se miste mai repede pentru a-i spori placerea.
Bruneta vazand ca nu ii se mai acorda atentie,o dadu la o parte pe roscata si se urca pe baiat.Isi introduse penisul acestuia in vagin si incepu sa se miste usor,accelerand treptat viteza.
Axel incepu sa se joace cu sanii roscatei.Ii saruta,musca,strangea,dupa bunul plac.
Gemetele de placere incepeau sa se auda din ce in ce mai tare din gura celor doua.Schimbara pozitia,asa ca acum roscata era penetrata in anus,in timp ce ii facea sex oral brunetei.
Continuara fara oprire timp de o ora,facand fel si fel de pozitit care si care mai excitante.Cand terminara,cazura pe pat extenuati si asudati.Fetele adormira pe pieptul acestuia,in timp ce el isi tragea rasuflarea.
Era trecut deja de jumatatea nopti si Axel nu putea adormi.Era extenuat,dar nu putea dormi.Cele doua il cam secasera de puteri,dar se simtea bine.Isi satisfacu-se nevoile trupesti si asta il face sa dea afara de mandrie.Inca doua victime trecuse prin patul sau.
Se gandea intr-una la acea salvamar.Trebuia sa o aiba,cu orice pret.Nu stia de ce,dar inima ii batea ceva mai repede cand se gandea la ea.Isi spuse ca e din cauza la cum arata.De mult nu mai avusese o tipa asa frumoasa si era timp ca ea sa treaca prin patul lui.
Vazand ca nu poate adormi se ridica brusc din pat,dadu-se la o parte fete,acestea nu se trezira.Isi aduna hainele de pe jos si se imbraca.Rupse o bucata de hartie dintr-un caiet si scrise repede : "Stiti unde e iesirea.Axel" ; si o arunca intre cele doua fete,fara ca macar sa le priveasca.Lua celularul,cheile de pe noptiera si pleca din camera sa catre garaj.
Nu stia ce e cu el.Doar un lucru stia cu sigranta : trebuia sa o aiba pe blonda.
Se urca intr-un Ferrari rosu,primit cadou de le parinti lui cand acesta implinise 18 ani si demara in graba catre casa prietenului sau,John.
Atinse 100 de km/h in mai putin de un minut.Vroia sa bea ceva si nu vroia sa fie singur.Prietenul sau ii era aici de ajutor.
Depasea celelalte masini cu usurinta,nici nu mai tinea cont ca sefasorul era rosu,el apasa pedala si mai tare.Ii placea viteza si din aceasta cauza incalca legile.Primise sute de amenzi pentru viteza si era sa ramana fara permis,dar bineinteles banii au rezolvat totul.Totusi la cat de nebuneste conducea nu avusese nici un accident.
Vira brusc spre dreapta,fara sa mai semnalizeze si opri in fata unei vile crem.Cobora din masina si suna la interfonul de la poarta.
-Da ? intreba o voce de femeie.
-Sunt Axel. spuse aceste lejer,aplecandu-se putin catre aparat.
Portile mari de fier forjat se deschisera fara zgomot si brunetul intra,tinand mainile in buzunare.Urca scarile mari ale locuintei si o menajera in jurul vartei de 40 de ani ii deschise usa,salutandu-l politicos.
-John unde e ? intreba acesta grabit,ignorand salutul femeii.
-Domnul John era in camera sa.Va conduc ?
-Nu.
Axel inainta catre un sir de trepte mari de marmura gri,le urca repede si se oprii in fata unei usi mari maro si ciocani de doua ori.Stia ca si prietenul sau avea o fata in pat acum si nu stia daca inca isi mai faceau de cap.
Usa se deschise si capul saten si ciufulit a-l baiatului se ivi.Il privi somnoros pe brunet si zambi cu subinteles.
-Iar mergem la baut ? intreba John.
-Vezi ca stii.Hai !
-Stai sa ma imbrac.spuse satenul si inchise usa.
Axel cobora treptele si se tranti pe canapeaua in forma de semiluna,de culoare neagra,asteptandu-l.Dadea nervos din piciorul stang.Vroia sa bea ceva.Putea sa bea si acasa,dar el vroia la clubul sau preferat.
Pasii Lui Jonh se auzira din spatele acestuia.Brunetul se ridica indreptandu-se catre usa.
-Mergem la "Paradise Club",nu ? intreba satenul in timp ce poarta mare de fier se deschidea.
-Mai intrebi ?!
John zambi si intra in masina lui ce era parcata nu prea departe de automobilul brunetului.Axel accelera si porni pe strazile mult prea aglomerate pentru acea ora tarzie,cu aceasi viteza nebuna.
Ajunse rapid in fata clubului.Multimea de tineri se imbulzea la intrare sau incercau sa treaca de bodyguard-zii.
Acestia coborara din autovehicul,dadura cheile automobilelor unor baieti in uniforme sobre cu numele clubului brodat pe ele si intrara in local,fara sa raspunda la saluturile paznicilor.Erau bine cunoscuti in acest club,de aceea intrau fara sa mai prezinte un act de indentitate sau sa aiba rezervatie.
Muzica electro house rasuna in club.Amenajarile elegante si tipatoare se asortau perfect cu atmosfera.
Cei doi se aserara la masa lor obisnuita ce avea privelistea deasupra ringului de dans.
-Ca de obicei ? intreba imediat o chelnerita.
-Da. raspunse scurt satenul.
Axel isi indrepta privirea in jos,catre ringul de dans.Domnisoarele imbracate foarte provocatoar,dansau obscen spre incantarea baietilor.Luminile multicoloare si lasere,luminau din cand in cand incaperea.Fumul produs de masinarii era imprastiat peste cei ce dansau.
-Ai gasit ceva bun ? intreba John cu subinteles.
Axel isi indrepta privirea catre el,isi rezema capul de mana si ii raspunse satenului :
-Da,dar nu-i aici.
John isi dadu ochii peste cap.
-Tot blonda aia? intreba acesta
-Tot ea. spuse brunetul si lasa din nou privirea catre ringul de dans.
-Poftim bauturile voastre,domnilor ! spuse amabila chelnerita in timp ce punea pe masa micuta din sticla mov,paharele cu bautura.
Baietii isi luasera bauturile si sorbira,uitandu-se catre animatoarele aproape dezbracate,ce dansau pe platforme.
Isi petrecura asa timpul vreo trei ore,beand si uitandu-se dupa fete,nu mai aveau chef de inca vreo partida,erau destuli de obositi.
Dupa se hotarara sa plece.Trebuiau totusi sa doarma si ei,plus ca Axel mai vroia sa mearga din nou la acea piscina.
-Ne vedem la 10 fix ? intreba brunetul cand iesi din club.
-S-a facut ! spuse satenul,dadu mana cu prietenul sau si fiecare urca in masina lui,plecand in viteza.
Axel isi inclesca bine mainile pe volan.Desi nu bause cine stie ce,era destul de extenuat si ochii ii cereau cu disperare sa doarma.Asa ca isi forta masina la maximum si spre norocul sau reusi sa depaseasca cu brio fiecare autovehicul in calea sa,ajung in 2 minute la locuinta lui.
Lasa masina in fata casei si spera ca cele doua sa fi plecat deja. Nu vroia sa isi mai bata capul cu ele,vroia doar sa doarma.
Urca trepetele lungi si elegante ale casei si intra glont in dormitorul sau.Ofta usurat.Fetele plecara.Patul era ravasit complet.Nu-i pasa,era bun si asa.Se tranti in el si adormi imediat,dar nu inainte sa se mai gandeasca inca o data la frumoasa blonda.
Soarele rasari nu peste mult timp,facandu-l pe Axel sa injure si sa-si tranteasca o perna peste fata.Hainele incepeau sa-l deranjeze si asternuturile ii dadeau disconfort.
Se ridica enervat si isi puse imediat mana la ochi din cauza soarelui mult prea puternic.Merse catre baie si isi dadu cu apa peste fata.Se trezi,dar nu suficient asa ca intra in cabina de dus,dupa ce isi arunca hainele prin baie si dadu drumul la apa calda.Dusul revigorant ii prii si iesi bine dispus din cabina.
Frumoasa zi de vara era insorita si placuta,ca marea majoritate din zile.Forfota incepu si mai puternic,dar se pare ca nu deranja pe nimeni.Facea parte din vietile fiecarui locuitor din New York.
-Vreau sa-mi fie adus micul de junul pe terasa dormitorului meu. spuse Axel unei menajere ce tracuse prin fata camerei lui.
Aceasta dadu scurt din cap si pleca iute de acolo.In mai putin de 10 minute,brunetul se aseza in fata mesei,de pe terasa si incepu sa manance.Nu prea avea el chef de mancare,dar stia ca va avea nevoie de multa energie azi.
Termina repede de mancat si se duse catre dress.Se imbraca cu un tricou alb si o pereche de pantaloni scurti negri.Isi aranja putin parul si pleca rapid catre garaj.Abia astepta sa se urce in masina si sa dea fata-n fata cu blonda.
Urca la volanul masini si porni in graba.Isi scose din buzunar telefonul si il suna pe John.
-Unde esti ? intreba Axel.
-Acum ies din casa.
-Grabeste-te! spuse acesta si inchise telefonul.
Nu stia de ce,dar simtea o nevoie nebuna sa o vada pe acea fata.Desi ii se parea absurd si nu intelegea deloc,vroia sa-i vada din nou acei ochi albastri ce se transformau in gri in lumina soarelui.Se linistit spunadu-si ca o vroia neaparat in pat,ceea ce era adevarat.
-Haide John ! spuse brunetul ce statea sprijinit de masina in fata piscinei,in asteptarea prietenului sau.
Desi piscina era una de fite,unde doar cei cu bani puteau sa intre sau mai bine zis isi puteau permite,era lume din belsug.
Fetele bronzate si atragatoare treceau prin fata baiatului facandu-i semne din mana sau din ochi.Axel era incantat si abia astepta sa intre sa mai "agate" ceva pentru seara aceasta,dar vroia el ceva anume.
-Am sosit ! spuse satenul si dadu mana cu Axel.
-Greu ! spuse brunetul.
John rase incet si impreuna mersera catre intrarea piscinei.Platira,se schimbara si se asezara pe sezlongurile inchiriate.
-Unde e ? Unde e ? spuse Axel nerabdator uitandu-se imprejur.
-Salvamaru’ ? intreba John in timp ce isi dadu ochelarii jos de pe nas.
-Da ! Da ! Ea. spuse brunetul aproape nervos.
Vroia sa o vada.Vroia sa inceapa sa o cucereasca si se enerva ca ea nu era nicaieri.
-Usurel !
-Da ! Da ! Cum spui tu ! spuse brunetul si facu un gest larg din mana aprope dandu-i peste nas satenului.
John isi dadu ochii peste cap si se facu din nou comod in sezlong.
Ochii brunetului o cautau disperata pe superba blonda,dar nici urma de ea.
-Ah ! spuse nervos acesta si dadu cu pumnul in mica masuta din sticla din dreapta lui.
-Hopa ! Calm frate ! spuse John putin iritat.
Deja incepea sa-l enerveze nebunia asta a prietenului sau pentru tipa asta blonda.Il mai vazuse nebun sa cucereasca o tipa,dar nici asta de isteric ca nu o gasea.Presimtea ca asta nu o sa ajunga la ceva bun.
-Uite-o ! spuse aproape tipand Axel si se ridica ca de pe ace din sezlongul lui.
John se sperie de reactia brusca a brunetlui si nici nu avusese timp sa comenteze ceva ca aceasta deja plecase catre salvamar.
Blonda statea de vorba cu o chelnerita ,neobservand ca Axel se indrepta catre ea hotarat.Pe de alta parte,chelnerita il observa si ii zambi.
-Pot sa va intrerupt pentru un minut ? spuse brunetul ce statea in spatele blondei.
Aceasta se intoarse cu zambetul pe buze,dar imediat ii disparu de pe fata.
Chelnerita ii facu din ochii baiatului si pleca.
-Ah ! Nu tu din nou. spuse aceasta si dadu cu palmele in solduri.
-Ce ? Nu te bucuri sa ma vezi ? intreba acesta ironic.
-Arat eu a fata fericita ? raspunse la randul ei ironica si ridica din spranceana dreapta.
-Arati frumoasa ! spuse acesta si se apleca catre ea.
Blonda isi dadu capul pe spate pentru a pastra distanta intre ei doi.
-Mdea ! Fara suparare,dar te-as ruga sa pleci !
Axel rase.Ii placea atitudinea ei.Il incanta chiar.Inebunea cand o fata se lasa greu.
-Nu credeti ca ar trebui sa fiti mai politicoasa,domnisoara salvamar ? intreba acesta punand accent pe ultimele doua cuvinte.
Acum o analiza din cap pana in picioare.Parul blond ce dadea in saten deschis statea pe umeri fetei.Sutienul alb ii tinea sanii in frau.Si Doamne ce sani ! isi spuse Axel.Abdomenul plat cu o mica alunita in partea stanga ceva mai sus de buric.Picioare zvelte si frumoase.Si ochii aia mari si albastri.Chiar avusese dreptate cand isi dadu seama ca ochii ei isi schimbau culoarea cand batea lumina soarelui in ei,se faceau gri deschis.Tot ce putea zice e ca erau frumosi.Per total era o minunatie dupa cum o catalogase el.
Vazand ca brunetul o priveste prea insistent raspunse pe un ton iritat :
-La fel si pentru dumneavoastra domnule. spuse acesta si pleca fara sa mai adauge ceva.
Axel o privi lung.A lui era si nu se lasa usor batut.Se intoarse catre John.
-Ei ? intreba acesta.
-O adevarata provocare. spuse brunetul mandru si amuzat.
Se intinse pe sezlogn punandu-si mainile la ceafa.Privea cerul si incerca sa isi faca un plan ca s-o aduca pe blonda in patul lui.
-Comandam si noi ceva ? intreba John ce incepea sa se plictiseasca.
-Comanda pentru tine. spuse acesta.
Nu avea chef sa bea nimic.Trebuia sa gaseasca el o solutie si asta repede.Nu mai suporta sa stie ca in urmatoarea noapte ea nu va fi in patul lui.
-Nu ne alegem si noi niste fete ? intreba satenul incercand sa fara conversatie incat sa-l scoata pe brunet din starea asta.
-Mai tarziu. veni si raspunsul acestuia ce il soca pe saten.
De cand il cunostea pe Axel ,niciodata nu spusese "-Mai tarziu." pentru fete,mai bine zis pentru sex.Isi dadu seama ca brunetul luase faza asta cu blonda precum o proba pe care vroia sa o castige.Asta il speria pe saten.Stia de ce era capabil Axel si nu era prea bine.
-Stiu ! sari brunetul.
John se sperie din nou.
-Frate o sa mor curand daca o tii tot asa. spuse acesta
-Lasa asta ! Am gasit.Am o idee. spuse acesta si se duse catre piscina.
-Merci ca-ti pasa ! spuse satenul sarcastic si stramba din nas.
-Vino ! O sa am nevoie de tine.
John nu apuca sa spuna nimic ca Axel era deja la marginea piscinei.
-Haide azi ! spuse brunetul catre prietenul sau.
John isi dadu ochii peste cap.Se intreba cat va mai avea sa indure,dar stia deja raspunsul,pana cand Axel o va avea pe blonda.
Brunetul apuca umarul lui John si ii sopti ceva la ureche.John parea a fi deacord.
-Si daca n-o sa sa functioneze ?
-Ba o sa functioneze.Ai incredere ! spuse acesta si il batu pe spate.
-Tocmai de asta mi-e frica.
-De cand ai devenit asa fricos ?
-De cand vad ca inebunesti dupa tipa aia.
-Prostii ! spuse Axel.
PLEOSC !!!.
Brunet cazu in apa si dadea frenetic din maini tipand ca nu stie sa inoate.
Satenul isi dadu ochii peste cap si spuse incet ca pentru sine : Incepe spectacolul !
-Ajutor ! Prietenul meu se ineaca. tipa acesta nu cu foarte multa convingere.
Toata lumea se alarma si privi socata scena.Blonda se intoarse sa vada ce se petrece.
-De ce fix pe el trebuie sa-l salvez ? spuse acesta in timp ce isi dadu halatul jos si sari in apa cu mainile intinse in fata.
Blonda inota rapid catre brunetul ce se scufundase deja in apa.Se scufunda si ea dupa el,il prinse de sub umeri si-l ridica.Isi infasura o mana intre gatul si umarul brunetul si cu cealalta inota catre margine.John o ajuta sa-l ridice pe Axel ce parea lesinat sau mai rau,inecat.
Blonda il intinse pe marmura alba si ii verifica pulsul.
-Respira. spuse aceasta incet,isi dadu peste urechi parul ud si isi dadu ochii peste cap.
-Ce astepti ? Fa-i repiratie gura la gura sau ceva ! Nu vezi ca nu respira. spuse satenul teatral.
-Ce ? spuse aceasta.
-Haide ! spuse isteric John.
-Bine,bine.
Blonda ii prinse nasul,ii deschise gura brunetului si se apleca catre el.



Sper ca va placut…stiu ca inca nu e cine stie ce de interesant,dar cu timpul va evolua actiunea….si sper ca nu va suparati,dar dupa cum va-ti dat sama sau nu,in ficul acesta sa am trec ceva mai repede de la o actiune la alta pentru ca aici nu am de unde sa scot foarte multe capitole…poate un 50 sau mai mult,pe cand la celalalt fic cred ca o sa trec de 100…de aceea nu povestesc fiecare amanunt pentru ca v-as plictisi…oricum nu uitati sa comentati….si apropo : Cracin fericit! ca acusi vine mosul...Bye !
I love colour blue ! :love:

#6
Buna Oana, ca sa fiu tot eu prima [daca nu posteaza cineava inainte] care iti da com si la acest capitol. Pai mi-a placut foarte mult. Nu ma dezamagesti nici aici. Toate intamplarile isi au rolul lor si totul se imbarliga cum trebuie [nici eu nu voi inetelege ce zic .... nu ma simt foarte bine-.-"]
Imi plac foarte mult atitudinile lui Axel si a Oanei. Personajele sunt foarte bine conturate.
So de abia astept sa vad nextul si promit ca ma voi pronunta mai bine in urmatorul capitol
Capu' Chuu
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#7
Ia sa trec cu un comm:>. Poi treaba sta cam asa: Descrierea e perfecta, descri foarte bine. Dialogul mi se pare ok, nu este sec. Actiunea nu e grabita, e foarte buna. Greseli de tastare nu am vazut si nici nu cred ca sunt. Ador cum descrii fazele hentai:x. Imi place atitudinea Oanei fata de Axel, dar nici el nu se lasa mai prejos. Abea astept urmatoru' capitol. Spor la scris!;)
[Imagine: 5fcff5ef.gif]

#8
Buna! Deci iti ador ficul, defapt, ti le ador pe amandoua. Ai un fel de a povesti si de a descrie minunat. Oficial, am devenit fana ta numarul 1. Ador cum descrii fazele hentai:> Imi place foarte mult atitudinea Oanei si, logic, a lui Axel. Greseli de tastare nu am vazut si nici nu cred ca sunt. Imi mai place ca faci capitole lungi, eu nu as putea scrie niciodata asa fara sa devina plictisitor, nu stiu tu cum reusesti sa scrii atat de mult si totusi sa fie captivant. Te ador, iti ador ficurile si abea astept continuarea asa ca grabeste-te:*
Aha! Cum spui tu mama... 21

#9
Hei salut ! ^_^.

Mie imi plac amandoua capitolele foarte mult . Acest capitol mia placut mai ales pentru insistarea baiatului. Acesta nu se lasa asa usor O.O .
Imi place ca nu pui chiar o mie si una de amanunte . Pana si tua i mentionat ca ne plictisesti cu o mie si una de amanunte :)).
Imi place cum arata Axel :>. Si imi place si de Oana , si ador ca are ochii albastriii si ca aste blonda . Combinatia perecta pentru Axel din cate se pare :-?.

Cam atat am avut de zis :D.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#10
Din moment ce-am citit m-am gândit c-ar fi destul de drăguţ să-ţi las un comentariu. [:
Nu am să-ţi iau la puricat ambele capitole pentru că mi-ar lua prea mult timp şi nu ar avea niciun rost, aşa că am să vorbesc în mare despre ce ai scris.
Am observat greşeli de tastare, nu multe, dar am văzut. Nu stau să le înşir, ar fi aiurea.
Descrierea nu e prea multă, ai putea înlocui din dialog, pentru că e destul; dacă tot suntem la capitolul descriere: tu ai un mod, infantil, aş putea spune, de a descrie. Dat fiind faptul că e un hentai nu mă aşteptam, sincer, la un limbaj ieşit din comun, dar se poate puţin mai bine.
Acţiunea e destul de ok, nu ştiu ce să spun despre ea; parcă aş fii vrut s-o ia puţin mai uşor, dar dacă tu ai decis ca Axel s-o îndrăgească atât de repede pe Oana, ai făcut cum ai vrut tu.
Dialogul nu e sec, dar nu e nici strălucit. Eu am învăţat de-a lungul timpului că mereu se poate mai bine.
Ideea per total e bună, nu genială, dar bună. Aş putea spune foarte bună dacă reuşeşti să o dezvolţi cum trebuie. [:
Te sfătuiesc să mai citeşti, orice tip de carte, pentru că-ţi dezolvtă serios vocabularul. Încearcă ceva pentru vârsta ta, ceva ce crezi că te-ar încânta.
Înainte de a posta capitolul uită-te de două sau trei ori peste el, corectează-l, iar dacă tu nu ai dispoziţia necesară roagă pe cineva să o facă pentru tine.

Cam atât, mă opresc din "aberat" : ))
Baftă! * hugs *



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragoste prin ochi de copil onu' 2 2.318 05-12-2011, 05:31 PM
Ultimul răspuns: onu'
  MAREA DIN OCHI TAI ciupaciup 4 3.188 30-09-2011, 03:40 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.659 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)