Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti despre fic`ul meu?
bun...chiar imi place...e interesant
87.50%
14 87.50%
bunicel...dar mai e mult de munca
6.25%
1 6.25%
oky...esti varza...lasa`te de scris...
6.25%
1 6.25%
Total 16 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Traind printre umbre

Oky Doky...am aterizat cu un nou capitol...proaspat shi cu poze, numai bun de citit shi comentat:D:D:D

Capitolul2: Si ce daca ascult rock?

Am ajuns in fata liceului...uraaa ce fericire pe capul meu. Macar un lucru e bun la locul asta, si anume ca nu trebuie sa port uniforma. Am mers la directoare dupa cum mi s-a spus sa imi iau orarul si niste indrumari prin scoala. Locul acela era un adevarat labirint, eram obisnuita sa gasesc locuri necunoscute, dar ca aceasta scoala nu a fost nici unul. In fine am descoperit biroul datorita scrisului mare de pe usa, altfel pot sa jur ca treceam pe langa el...
- Buna ziua! Mi-ati spus sa vin sa imi iau orarul si...
- Buna ziua! Deci tu esti eleva cea noua...Cristina? Nu, nu...altfel, a da Cristal Turner. In primul rand bun venit la liceul nostru, sper sa te simti bine aici.
Urmatorul moment am clipit si nu am vazut cand s-a ridicat. Cand am vazut-o venind spre mine cu bratele larg deschise am inceput sa ma cam indoiesc de sanatatea ei mentala. Si exact cum am banuit a venit sa ma imbratiseze, fusesem la destule scolii in viata mea, dar niciodata nu am fost imbratisatsa de directoare. Oricum femeia aceea avea niste problemela cap. In fine, am suportat si imbratisarile ei mieroase si m-am rugat la Dumnezeu sa imi dea orarul si sa plec o data, fiindca mai trebuie sa descopar si clasa unde voi avea prima ora.
- Uite si orarul tau,draga, succes!
-Multumesc. La revedere!
- Pa Pa draga mea!
Am scapat vie si de acolo. Niciodata nu am fost obisnuita cu atatea imbratisari si urari. Acum sa speram ca mi-a dat si o harta a scolii sau nu cred ca voi descoperi clasa inainte sa se sune de intrare. In fine mi-a pus castile in urchi si am inceput cautarile. Cu capul ingropat in harti, am dat peste cineva.
- Ummm, scuze, nu eram atenta.
- Nu-i nimic, oricum se pare ca nu sunt singurul care umbla cu castile in urechi mai mereu...apropo cine esti? Nu cred ca te-am mai vazut...
- Sunt noua, ce-i drept...Ma numesc Cristal. Tu cine esti?
Wow, prima mea tentativa sociala, nu pot sa cred. Nici nu stiam daca am spus ce trebuie. Am ridicat capul sa vad totusi cu cine vorbesc. Un baiat inalt, blond cu ochii negrii, imbracat in niste blugi albastru inchis rupti in genunchi si un tricou negru. Avea manusi negre si castile in urechi dupa cum spusese mai devreme, si imi zambea. Nimeni nu imi zambise asa frumos inainte.
- Eu sunt Ray. Incantat de cunostita...
- Da asa cred...
- Hei, ce muzica asculti? Intreaba el curios.
- Pai....rock...
- Serios? Adica tare...asa cred...
- Si ce daca ascult rock? E vreo problema? eram sigura ca o sa isi schimbe atitudinea cand o sa afle de gusturile mele in materie de muzica si cand se va uita inca o data la mine.
- Nu, adica, da nu am mai intalnit nici o fata care sa asculte genul asta de muzica...si sa arate asa...parca ai fi batausa sau asa ceva...
- Da ma rog...ma gandeam ca si tu o sa crezi asta. De fapt toata lumea o face, nici nu stiu de ce te-am bagat in seama. Oricum imi scrie ciudata in frunte...macar eu nu am mutra de persoana fraiera ca tine. Ne mai vedem!
- Stai...macar eu...
Nu a avut timp sa termine, am intors spatele si am plecat. Exact cum credeam, alt idiot care nu poate intelege ca o fata nu trebuie sa fie o tipa de aia extra-fragila, cu fustita si tocuri si asa mai departe. A avut noroc ca nu eram suficient de nervoasa sau il snopeam in bataie, oricum nu avea sanse in fata mea. Eram nervoasa, dar pe deasupra era o senzatie noua...fierbea sangele in mine si inima imi batea cu putere. In fine mi-am ingropat din nou capul in hartii sa gasesc clasa. Minute intregi de cautari si am gasit-o, miracol. Cred ca nu o sa imi mai fie greu sa gasesc vreo cladire pe nu stiu ce continent in vreo misiune daca am reusit sa imi gasesc clasa in locul asta. In fine, intru in clasa, sper eu inaintea profesorului. Gresit, se pare ca asta era cel mai punctual prof din istorie. Mi-a facut semn sa intru.
- Ei bine copii, azi avem o eleva noua, Cristal Turner. Cristal vrei sa te prezinti tu clasei?
Uram sa ma prezint si toate astea, dar ce sa fac, daca trebuie, trebuie. Am pasit sigura pe mine si m-am oprit sa vad cam ce specimene voi avea in jurul meu.
- Buna, eu sunt Cristal. Am saptesprezece ani, ador sa ascult muzica si daca va intrebati ce muzica ascult va spun de pe acum ca ascult rock. Nu sunt o persoana foarte sociabila. AIntrebari daca re cineva...raspund.
- Stii cumva sa te lupti? Am auzit o voce din spate, dar fara sa i pot vedea posesorul.
- Da...oarecum...
Deci, ma intreb care a fost mintea stralucita care a pus aceasta intrebare? Doamne cu ce am nimerit in clasa. In fine ma duc la profesor, imi iau maanualul si imi indica un loc in spate, se pare ca ultimul loc liber. Preferam sa stau singura in banca, ma rog poate o sa fie o persoana ca mine care nu e extrem de vorbareatza si reusesc sa scap cumva de ea. Imi iau cartea si ma indrept spre banca mea. Arunc ghizdanul pe banca, parca ar fi fost un mat mort si ma asez si eu, fara sa ma uit langa cine stau.
- Salut bataus-o! inceraca sa salute cred eu tipul care scornise faimoasa intrebare.
Intorc capul cu o fata nervoasa sa vad mascariciul langa care eram obligata sa stau. Cand i descopar moaca, raman impietrita...nu era nimeni altul decat...Ray. In momentul acela a revenit senzatia aceea ciudata si inima imi batea cu putere, dar si-a facut loc si nervozitatea. In fine m-am concentrat sa ma calmez si m-am asezat pe scaun. Doamne cu ce ti-am gresit atat de mult incat trebuie sa stau in banca cu el? Jur ca nu o sa ratez nici o misiune in toata viata mea de agent secret numai fa cumva sa nu mai stau langa el...

Cristal
[Imagine: anime_dark_gothic_girl_-_019.jpg]

Ray
[Imagine: 1216684057_8473_full.jpeg]
KyuMin.

Răspunsuri în acest subiect
Traind printre umbre - de A'Svear - 18-09-2009, 08:09 PM
RE: Traind printre umbre - de Yeppy Side - 19-09-2009, 01:05 PM
RE: Traind printre umbre - de ellamanu - 19-09-2009, 02:18 PM
RE: Traind printre umbre - de A'Svear - 21-09-2009, 11:20 AM
RE: Traind printre umbre - de ellamanu - 21-09-2009, 04:12 PM
RE: Traind printre umbre - de Irukandji - 21-09-2009, 08:03 PM
RE: Traind printre umbre - de A'Svear - 26-09-2009, 12:08 PM
RE: Traind printre umbre - de Irukandji - 26-09-2009, 12:26 PM
RE: Traind printre umbre - de ellamanu - 26-09-2009, 12:46 PM
RE: Traind printre umbre - de A'Svear - 04-10-2009, 12:25 AM
RE: Traind printre umbre - de Alee - 04-10-2009, 01:07 AM
RE: Traind printre umbre - de A'Svear - 01-11-2009, 08:29 PM
RE: Traind printre umbre - de nemo-chii - 01-11-2009, 09:54 PM
RE: Traind printre umbre - de A'Svear - 22-11-2009, 01:33 AM
RE: Traind printre umbre - de Alee - 22-11-2009, 10:48 PM
RE: Traind printre umbre - de Yeppy Side - 24-11-2009, 10:42 AM
RE: Traind printre umbre - de A'Svear - 17-01-2010, 06:31 PM
RE: Traind printre umbre - de Verrine - 17-01-2010, 08:09 PM
RE: Traind printre umbre - de A'Svear - 05-02-2010, 06:17 PM
RE: Traind printre umbre - de Verrine - 05-02-2010, 08:38 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Umbre pe panza DreamGirl 1 2.730 18-10-2013, 09:42 PM
Ultimul răspuns: kannaary
  Cum sa traiesti fericit printre nori ohaio_angel 7 5.113 09-10-2013, 09:44 PM
Ultimul răspuns: Yami
  [Yaoi] Umbre Kira's Scarlet 35 19.288 04-06-2013, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Infinite
  [Naruto] Slalom printre sentimente Neris 3 3.326 03-09-2012, 02:04 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Umbre Mariaa 14 9.137 28-08-2012, 12:34 AM
Ultimul răspuns: Mariaa
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 9.513 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Obscurul vietii, traind in umbra. crazy little red 20 12.573 21-01-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Regină printre blonde Cherie 32 15.904 30-10-2011, 01:43 PM
Ultimul răspuns: What sky scrapers
  Printre demoni Miss Serenity 15 11.508 16-09-2011, 11:20 AM
Ultimul răspuns: Lucifer
  Printre oglinzi coral 20 11.794 05-08-2010, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)