31-01-2011, 11:34 PM
Doamne Draga mea fosta Juliette actuala mea Sophie. deci in primul rand vreau sa iti spun ca esti extraordinara , m-am simtat ca si cum m-as fi uitat la un film.Cata durere simte protagonista noastra , dar sunt sigura ca nu ii va ucide copiii, de pot sa spun dialogul imi da un aer de mister mai ales ultima fraza a ador , descrierea ai descris cat se poate de bine ceea ce simtea fiecare personaj (Amandoua).Naratiunea e perfecta si ea=> ca si tu esti o perfectionista
Te iubesc mult mult de tot si sper ca ma vei anunta cand o sa apara nextul pentru ca am ramas cu niste indoieli , ma intreb ce va face in continuare , oare se va indragosti de punctul slab iar apoi il va ranii ca sa ii faca rau lu... ?? am prea multe intrebari ,deci succes in continuare si adu nextul cat de repede poti!
Te iubesc sa nu uiti
semnat micuta ta sora mai mica Lary-chan
Te iubesc mult mult de tot si sper ca ma vei anunta cand o sa apara nextul pentru ca am ramas cu niste indoieli , ma intreb ce va face in continuare , oare se va indragosti de punctul slab iar apoi il va ranii ca sa ii faca rau lu... ?? am prea multe intrebari ,deci succes in continuare si adu nextul cat de repede poti!
Te iubesc sa nu uiti
semnat micuta ta sora mai mica Lary-chan