Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sweet Tears

ah...sper sa nu radeti prea mult:] accept orice fel de critici, sper sa fie cat mai multe constructive:] ENJOY!

Accident intentionat-Pedeapsa

~Flashback~
" Adrenalina puternica insotita de groaza, de intunericul acela puternic ce nu imi mai poate iesi din minte. In ochii lui negri nu mai vedeam nimic, absolut nimic,erau mai patrunzatori decat niciodata,uitandu-se in gol.Nu mai vedeam decat durerea si furia lui ce nu se putea opri. Calca pe acceleratie, si mai tare, tot mai tare...strangea din dinti iar parul lui negru ii acoperea fata. Nu ii puteam vedea ochii, dar stiam ca plangea. Eu ma tineam de scaun si ii spuneam sa opreasca, ca imi pare rau...dar in zadar, nu s-a oprit. Am auzit acele ultime cuvinte " Adio,Yuna!" ... stiam ce urma sa faca dar in acele secunde nu ma gandeam decat la un ultim sarut, o ultima atingere...sa-i vad iar ochii plini de iubire, ce acum erau inlacrimati. " Hiro,nu!" urlam eu in timp ce o lacrima mi s'a scurs pe obraz. Apoi...N'am mai auzit nimic. Nici un scancet, nici o soapta, decat o sunet asurzitor ce nu contenea.Nici nu stiam daca mai eram in viata, nici macar nu mai conta. Voiam doar sa-l vad pe el, ultima data. Ma durea capul ingrozitor si nu puteam sa-mi deschid ochii. Nici nu imi puteam da seama cat timp a trecut, poate o luna, poate un an.. poate doar un minut din viata pe care nu o mai doream, care practic nu exista fara EL. Mi'am deschis ochii de un verde crud, punandu'mi mana pe fata. Mana dreapta ma durea ingrozitor , avand o zgarietura obliga de la incheietura la cot, ce sangera puternic, dar nu simteam nimic.Voiam doar sa vad daca mai e acolo,daca totul va fi bine din nou. Masina s-a facut praf iar eu, nu stiu cum dar am iesit afara din ea, trezindu'ma pe iarba.Masina era pe cealalta parte a strazii. M'am ridicat, tinandu'mi mana ranita cu cealalta, alergand cat ma tin puterile.Cautam telefonul disperata, dar era in masina. Masina care era intoarsa, cu portbagajul si motorul lovit puternit la coliziunea cu copacul. Ii auzeam numele in mintea mea, il simteam si tresaream usor, apoi ii vedeam ochii negri si blanzi, ce nu'i mai vazusem acum, pentru ultima data. M'am asezat jos disperata si ma uitam lung. Nici nu mai stiam daca e in viata. Am deschis portiera desfacandu'i centura de siguranta si atingandu'i pielea moale. I'am pus capul pe genunchii mei, uitandu'ma. Era asa de superb,iar eu l'am pierdut. I'am atins obrazul moale uitandu'ma in acelasi fel... "Oare de ce ai facut asta?... E numai vina mea.. Nu trebuia sa mori tu..." am zis eu in soapta. Am chemat salvarea, ramanand cu el. Nici nu stiu cat am stat acolo, dar voiam ca sentimentul acela sa nu se termine niciodata. Nu ma simteam ca si cum l'am pierdut,simteam cum el este acolo, cu mine. Linistea a fost perturbata de acel sunet pe care nu voiam sa'l aud vreodata. Un om tanar a venit la mine, s'a asezat in genunchi si a spus :"
-Este mort, Domnisoara. Ce s'a intamplat?
"Atunci m'am ridicat si m'am intors cu spatele. Mi'am ridicat ochii catre apus. Parul negru si lung imi flutura in vant. Il vedeam pe el... "

~back to present~
"Acum stau atingand suprafata apei cu degetele fine. Imi vad reflectia in apa gandindu'ma. Gandindu'ma la el, gandindu'ma la acea seara. L'am inselat.. si a aflat... aveam multe mustrari de constinta dar nu ii puteam spune.. nu puteam strica tot ce aveam. A deschis portiera si m'a trantit pe locul pasagerului din dreapta, a urcat la volan si nenorocirea s'a intamplat. Ma iubea nespus de mult..."DE CE?!" am urlat si apoi am dat cu pumnul in marginea piscinei. "

yea i know, i know.. " ce e chestia asta de 3 randuri? " .. pai.. sunt incepatoare si imi pare rau pentru ca este incredibil de scurt.. stiu ca nu este o scuza dar sper sa va placa.. cya [;x]
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*

Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah

Monster me.

Răspunsuri în acest subiect
Sweet Tears - de Icsdeee. - 11-12-2010, 07:40 PM
RE: Sweet Tears - de hiimera - 11-12-2010, 07:52 PM
RE: Sweet Tears - de Icsdeee. - 13-12-2010, 07:45 PM
RE: Sweet Tears - de SnowFlake. - 14-12-2010, 08:30 PM
RE: Sweet Tears - de Icsdeee. - 23-12-2010, 08:07 PM
RE: Sweet Tears - de Icsdeee. - 06-01-2011, 03:15 PM
RE: Sweet Tears - de Icsdeee. - 09-01-2011, 03:15 PM

Subiecte de discuție similare...