Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ingerul negru ( Sakura )

#16
Hei Hei!!! Am venit si cu cap. 13 dupa o luuuunga absenta…imi cer scuze dar dintr-o data nu mai aveam chef sa scriu nimic…aveam ideii dar pur si simplu parca imi era lene sa scriu…eh…in fine…acum mi-am revenit si am venit cu forte proaspete si nu am uitat ca v-am promis ceva mai mult romantism.Apropo…am corectat toate capitolele…deci sper sa nu mai am greseli…asa ca spor la citit!



Cap.13 : “-La multi ani Ten Ten!”



O zi insorita,asta prevestea cerul fara pic de nori.Chiar daca era deja toamna se vedea ca soarele va domni astazi pe cer incalzind totul.O zi perfecta de weekend.
Soneria asurzitoare si iritanta a ceasului o trezi pe Sakura.Aceasta se enerva si tranti de perete ceasul care se facu tandari.Se ridica agale din pat si se indrepta spre baie pentru siesta de dimineata.Dupa ce termina se imbraca in ceva comod : intr-un tricou albastru si o pereche de pantaloni scurti albi ; si dupa cobora pentru micul de jun.Pe scari isi dadu din senin o palma peste frunte in semn ca isi aduse ceva aminte.
“Bai da ce desteapta sunt! Azi nu am ore la academie ca doar e sambata si m-am si trezit degeaba devreme.” isi spuse rozalia.
Egoul fetei rase pe infundate.
" -Tu ce razi?! Macar puteai sa spui si tu ceva!" se rasti fata la ego.
“-Nu-i vina mea!” spuse scurt egoul.
“Da,da,ai dreptate! Scuze! Eh…ma uit la televizor pana sa ma pregatesc pentru ziua lui Ten Ten.” spuse aceasta si intra in bucatarie.
Doica sa deja o astepta cu micul de jun gata pregatit.Parca stiuse ca Sakura se trezise.
-Buna dimineata! spuse rozalia femei.
-Buna dimineata Sakura! spuse aceasta in timp ce puse pe masa un pahar cu lapte.
-Hmm…astazi la 19 :00 sunt plecata la ziua lui Ten Ten si vin tarziu,e ok? o intreba fata pe doica in timp ce manca.
-Desigur! spuse simplu batrana in timp ce afisa un zambet luminos.
Sakura manca si dupa se duse la televizor unde statuse cam 3 ore pana cand se plictisise si se duse sa se pregateasca.
Se hotara sa se imbrace cu o rochie roz cu violet,scurta,mulata la bust si jos lasata in voie,cu un decolteu mare si cu o funda mov la spate.Se asorta perfect cu parul ei roz.Isi lua si o pereche de sandale cu toc violete,o poseta tot de aceasi culoare cu pantofi.La gat isi puse un lantisor din aur cu o placuta pe care scria “Sakura” si niste cercei tot din aur simpli.Isi aranja putin parul,lua cadoul pentru satena si se grabi pentru a se intalni cu prieteni ei.Isi salute doica si porni catre locul de intalnire cu ceilalti.
Pe drum capetele satenilor se intorceau pentru a o privi pe rozalie.Aceasta nici nu baga de seama deoarece se grabea,nu vroia sa intarzie.Dar totusi ajunsese la timp.Prieteni ei o asteptau cu zambetul pe buze.
-Buna! spuse fata cu un zambet imens pe chip.
Fiecare copil ii raspunse la salut in felul sau.Hinata si Neji cu un calduros : “Buna!”,Naruto,Kiba,Lee si Shino cu un : “Salut!” extrem de vesel,iar Akamaru latra voios de 2 ori.
-Esti superba Sakura! spuse Naruto salivand.
-Da da! aproba si Kiba.
-Multumesc mult! spuse copila rosind putin.
-Nu stiam ca te prinde asa bine rozul si purpuriul. spuse Hinata sincer.
-Nici eu. spuse Sakura in gluma chicotind usor.
-Mdea…si domnul Sasuke nici ca se grabeste. spuse Neji batand din piciorul stang nervos.
Sakura nici nu observase ca brunetul nu se afla printre ei.Era obisnuita cu tacerea lui ce il facea “invizibil” in preajma altora.
“-Oare unde e? Sa nu imi spui ca nu vine ca…ii rupt capul! A spus ca va veni…intr-un fel chiar a promis.” spuse egoul rozaliei suparata si nervoasa in acelasi timp.
“-Termina! Il stii tu pe Sasuke sa nu se tina de cuvant?” spuse rozalia in apararea brunetului.
“-Ai dreptate! Scuze ca ne-am jignit iubirea.” spuse egoul cu ochii in pamant.
“-Iar ma iei cu subiectul asta.” spuse iritata Sakura.
“-Ce?! Doar ai recunoscut ca il iubesti.” spuse egoul.
“-Da,asa e!” spuse fata fara sa isi poate contrazice egoul.
Egoul avea dreptate si rozalia nu o putea condamna,doar s-ar fi mintit singura daca ar fi spus “Nu!”.Il iubea pe Sasuke mai mult decat ar fi trebuit.Parca nu mai traia cand nu il vedea.Totul nu avea sens cand el nu era in preajma ei.Un sentiment nou isi facu loc in inima rozaliei.Dar fata fusese readusa la realitate de vocea blondului.
-In sfarsit ai decis si tu sa apari. spuse Naruto strident.
-Mai taci! spuse sec brunetul.
“-Uite ca a aparut!” spuse usurata egoul rozaliei.
Sakura zambi gingas si ii spuse brunetului :
-Credeam ca nu mai vii. spuse aceasta cu o fata vicleana.
-Nu renunt eu asa de usor.Nu la o provocare asa usoara. spuse brunetul in timp ce ochii ii sclipeau.
-Hmm…poate nu va fi asa usoara.Mai stii. spuse fata in timp ce ii facuse cu ochiul.
Brunetul ramase tacut dar zambi in sinea sa de spusele rozaliei.Nu avea idee la ce se referea dar totusi il facea sa zambeasca vorbele fetei.
“-Are cam mult tupeu ! “ spuse revoltat partea rea.
“-Tu sa taci!” spuse scurt Sasuke.
Copii au pornit catre casa sarbatoritei,vorbind unii intre altii si facand multa zarva,bine inteles in afara de Sasuke ce statea tacut.
-Sakura nu-i asa ca ai sa dansezi cu mine ? spuse Kiba in timp ce o lua de brat pe fata.
-Desigur ! spuse copila zambind.
"-Cred ca Sakura te cam inseala mai amorezule." spuse partea intunecata in capul brunetului.
"-Nici macar nu sunt cu ea deci poate sa faca ce vrea." spuse scurt Uchiha.
"-Da,da si vad ca iti convine de minune,de aia iti tremura bratele de furie?" intreba partea rea.
Uchiha nu raspunse ci doar stranse si mai tare din pumni.
In scurt timp adolescenti au ajuns la casa lui Ten Ten.Muzica se putea auzi cu usurinta de dupa usa.Naruto suna nerabdator de 2 ori la usa.Dupa nici 10 secunde satena deschise usa cu un zambet imens pe fata si imbracata foarte elegant.Era intr-o rochie verde,pana la genunchi,cu bretele si prinsa la mijloc cu o panblica alba.Avea pantofi albi si accesoriile de aceasi culoare.Mai rar sa o vezi asa pe fata.Nici n-ai spune ca este ninja.
-La multi ani Ten Ten ! ii spusera toti in cor si ii imanara cadourile satenei.
Aceasta ii pofti inauntru si petrecerea incepuse.Se asezara cu toti pe o canapea mare maronie aflata intr-un lifing destul de modest.
Ten Ten isi puse cadourile pe o masa afla in incapere si le spuse celorlalti :
-Pai odata ce ati ajuns…sa petrecem ! Gustarile si bauturile se afla pe masa din bucatarie iar "ringul de dans" chiar in fata voastra.Si sa nu va prind ca nu dansati sau nu va distrati ! spuse cu mainile in sold,usor amuzata satena.
Naruto imediat o zbugi spre bucatarie iar Hinata se duse spre Ten Ten pentru ai complimenta rochia.Acelasi lucru vroia sa faca si rozalia dar a fost oprita de catre Kiba.
-Sakura imi acorzi acest dans ? intreba baiatul in timp ce isi intinse mana catre copila.
-Doar am spus deja da. spuse fata amuzata.
Kiba rase usor dupa o apuca pe fata de talie si dansul incepu usor.
Era o melodie lenta dar dupa cateva secunde incepu cu un ritm mai alert.Baiatul incepu sa o roteasca pe fata si faceau diferite miscari.Kiba stia sa danseze si Sakura la fel,deci dansul a decurs bine fara sa se calce unul pe altul pe picioare.In timp ce cei 2 dansau,Akamaru alerga voios pe langa ei si latra de zor.
Nu dupa mult timp,li s-au alaturat Neji impreuna cu Ten Ten si Lee cu Hinata ce era toata rosie din cap pana in picioare ; la dans.
Muzica si bucuria se impreunau formand o melodie proprie.Rasetele se combinau perfect cu notele muzicale.Totul era minunat.Fiecare dintre ei se bucura de petrecere in felul sau.Naruto tot manca fara oprire,Shino vorbea cu un mic vierme in timp ce batea cu piciorul ritmul melodiei,Lee o dansa pe Hinata,la fel cu Kiba si Sakura,precum si Ten Ten cu Neji,iar Sasuke statea pe canapea cu pumnii stransi de nervi in timp ce o urmarea pe rozalie cum dansa.
Nu ii placea sa admita dar era gelos pe Kiba pentru ca punea mana pe fata.Il scotea din minti numai cand se gandea la asa ceva.Nici nu vroia sa se uite dar ii era imposibil.Parca inima ii cerea sa se uite in continuu la Sakura chiar daca il ranea cand o vedea cu Kiba.Stia ca nu era nimic intre ei dar degeaba,tot gelos era.
"-Mai da vad ca bine se mai distreaza astia doi.Lasa ca e mai bine asa.Numai fi gelos ca n-ai de ce.Nici nu te iubeste." spuse partea rea.
La auzul acestor cuvinte baiatul scransi din dinti si iesi afara pentru a se racori.Nu suporta sa auda ca Sakura nu il iubeste.Nu vroia sa aiba doar el acele sentimente pentru fata.Si-ar dori sa stie daca si rozalia il iubeste dar nu stia cum sa afle.
Se aseza in leagul mic prins de creanga unui copac si se uita la cerul ce deja se intunecase.
Milioanele de stele isi faceau veacul pe cerul ca de onix.Ochii brunetului contrastau cu,culoarea cerului,parca care erau mai negri.Ochii baiatului erau cu mult mai intunecati deoarece nu aveau stele care sa sclipeasca pe ei.Poate doar una.O stea pe nume Sakura dar spera din toata inima lui sa nu fie dezamagit cand el isi puse atata dragoste in acea stea.Continua sa se gandeasca la steaua lui in timp ce in locuinta muzica rasuna in ritm alert.
"-Ai vazut cat de bine arata Sakura in acea rochie? Nu ca nu ar arata deobicei bine dar in aceasta seara parca e…apetisanta." spuse partea buna mai,mai salivand.
"-Da parca tu erai cel bun,nu ?Nu te stiam si pervers." spuse brunetul cu amuzament dar si cu repros in acelasi timp.
Adevarul este ca partea lui buna facuse o remarca foarte sincera.Sakura chiar arata tentant in acea rochie.Cu un decolteu mare,picioare lungi,corp conturat…dar baiatul scutura bine din cap pentru a-si alunga acele ganduri ce ii se pareau mai ales acum prea indecente.Continua sa priveasca cerul instelat gandindu-se profund la cele petrecute intre el si rozalie.
In casa toti dansau in afara de Neji si Shino ce discutau linistiti pe canapea.Se distrau de minune,dansau fara oprire si radeau in hohote.
Sakura dansa impreuna cu Ten Ten pe o melodie dinamica.Dupa cateva minute se duse sa bea ceva dar observa ca Sasuke nu era in camera.Se duse pana in bucatarie crezand ca il va gasi acolo dar nimic,baiatul nu era nici acolo.Isi lua un pahar cu suc si se duse langa ceilalti baieti pe canapea.Se aseza intre ei si le spune :
-Da Sasuke unde e ? intreba fata si dupa lua o gura de suc din pahar.
-Nu l-am vazut.Poate sa plictisit,ca de obicei si a plecat. spuse Neji dandu-si ochii peste cap.
-Din cate stiu eu,l-am vazut iesit dar nu stiu…poate ca a plecat. spuse Shino cu o voce domoala.
-Hmm! spuse rozalia si se ridica de pe canapea indreptandu-se spre iesire.
Merse grabita catre usa pe care o deschise si se opri in pragul aceasteia.Incerca sa il gaseasca pe baiat dar nici urma de el.
"-Sa nu imi spui ca a plecat." spuse enervata rozalia.
"-Casca mai bine ochii spre leagan." spuse egoul fetei.
Copila isi indrepta privirea catre copacul mare ce avea un leagan agatat de el.Imediat fata chicoti la vederea brunetului ce privea linistit cerul.Ii se parea amuzanta scena : un adolescent imbracat la 4 ace stand intr-un micut leagan.Mai lipsea sa se si traga in el.
Baiatul auzi micul chicot al fetei si spuse :
-Ce e asa amuzant ?
-Pai…tu. spuse fata in timp ce se indrepta catre baiat.
-Eu ? De ce te fac sa razi ? intreba baiatul nedumerit.
-Pai na…ai fugit de petrecere ca sa te dai intr-un leagan. spuse fata dupa rase scurt si cristalin.
-N-am fugit de petrecere.Doar am iesit pana afara pentru putin aer proaspat. spuse hotarat Uchiha.
-Da da! spuse fata dandu-si ochii peste cap.
-In fine.Dar tu ce cauti aici ? intreba baiatul uitandu-se in ochii fetei ce acum se afla fix in fata lui,la cativa centimetri.
-Pai credeam ca te-ai dat batut si ca nu rezisti la petrecere.Credeam ca ai pleact si vroiam sa ma asigur ca na…poate te convigeam sa mai ramai. spuse fata balbaindu-se putin cu ochii in pamant.
-Ti-am spus ca nu renunt.Nu sunt genul. spuse siret baiatul.
-Mdea…mi-am dat seama.Dar…hmm…nu dansezi si tu? spuse rusinata fata.
Fata deja incepea sa se balbaie desi nu ii statea in fire si mai era si putin rosie in obraji.
"-Da invita-l odata la dans!" spuse egoul fetei.
“ -Da invit-o odata la dans !” spuse partea buna a brunetului.
-Nu prea imi place dansul ca sa spun asa. spuse Sasuke.
-Adica vrei sa spui ca nu stii sa dansezi. spuse repede fata aratand spre el cu un deget.
-Nu chiar…aaa…mama mea ma invatat sa dansez cand eram mic. spuse brunetul sincer.
Nu mintea.Chiar mama sa il invatase sa danseze cand era mic.Cam cu atat ramase baiatul de la ea,dar nu era sigur ca mai stie sa danseze.
Sakura aflase intreaga poveste a copilariei lui Sasuke de la Naruto.Stia ca baiatul ii fusese ucisa familia la varsta de numai 5 ani de catre fratele sau Itachi.
Fata isi musca buza inferioara si isi spuse pentru sine :
"-E hai gata Sakura ! Curaj ce naiba,nu te mananca !" spuse fata hotarata.
-Si de ce nu vrei sa incerci sa dansezi ? intreba fata uitandu-se adanc in ochii negrii ai brunetului.
-Pai poate as dansa…dar… . spuse baiatul uitandu-se in sus putin rusinat.
"-Mai Sasuke fugi de aici !Nu te-am vazut in viata mea asa rusinos.Tocmai tu !" spuse partea buna cu repros.
-Dar ce ? continua fata nedumerita.
-Pai…nu prea le am cu invitatul fetelor la dans. spuse adolescentul cu privirea inca in pamant.
Sakura incepu sa rada cu pofta.Baiatul o privi cu suspiciune.Nu stia ce o apucase.
-Scuze dar nu m-am putut abtine. spuse fata cu mana la gura pentru a se opri din ras.
-Aaa…nu stiam ca sunt asa amuzant. spuse baiatul dand din umeri si ridicand in sfarsit ochii din pamant.
-Ai fost foarte…inocent cand ai spus asta. spuse fata chicotind putin.
-Mdea…fix eu. spuse baiatul zambind in coltul gurii.
-Pai…atunci…Uchiha Sasuke imi acordati acest dans ? spuse fata intinzand mana in spre baiat ce ramane mut de cele spuse.
Acum venise randul baiatul sa rada dar numai putin,aproape imperceptabil daca nu stateai langa el.
-Ce-i de ras ? intreba fata punandu-si mainile in sold.
-Mai bine fac eu asta. spuse baiatul dupa care se ridica din leagan,o apuca pe fata de mana si o puse in locul sau.Acum fata ramase muta,nu stia la ce sa se astepte de la brunet.
-Domnisoara Sakura imi acordati acest dans ? intreba baiatul cu mana dreapta intinsa catre fata,aplecat putin si cu mana stanga la spate.Era intr-o postura pe care nu il vedeai prea des.
Fata isi inabusi un hohot asa ca raspunse :
-Desigur ! spuse fata dupa isi puse mana sa dreapta in mana baiatului uitandu-se amandoi in ochii celuilalt.
Mersera tinandu-se de mana pana in casa.Cand ceilalti copii ii vazura ramasera nemiscati nestiind ce vor sa faca cei doi.Dar Sasuke inainta din pragul usi si o duse pe fata fix in mijlocul asa zisului ring de dans.O melodie lenta canta rasunand in incapere.
Ten Ten impreuna cu Lee deja dansau iar Hinata cu Neji la fel.
Sasuke o trase pe Sakura in asa fel incat sa fie lipiti unul de celalalt.Isi pune mainile in jurul taliei copilei iar aceasta isi puse mainile pe gatul brunetului,privindu-se in ochii unul pe celalalt.Au inceput sa se miste usor in ritm cu melodia.Dar ei nu erau atenti la ceilalti ce se uitau cu surprindere si nici la melodie,parca nimic nu mai exista pe lume decat ei doi.
Amandoi incercau sa se citeasca prin ochi dar erau ca o carte inchisa.Incercau sa vada daca dragostea le este impartasita de cel de langa el sau ea ,dar in zadar,nimic nu trecea de bariera ochiilor lor.Pentru ei acum era cel mai fericit moment din viata lor.Isi gasira fiecare jumatatea fara sa stie macar.
Mainile brunetului o trasera pe fata si mai aproape in asa fel incat sanii rozaliei erau lipiti de pectoralii baiatului.Dar imediat fata il stranse si ea mai tare de gat astfel incat capul ei statea pe umarul acestuia.
Sasuke simtea respiratia calda a fetei pe gatul sau.Ii placea,parca il mangaia si ii relaxa in acelasi timp.
Dintr-un gest nebunesc,dupa cum credea Sakura,aceasta isi lipi buzele de gatul baiatului nemaiputand rezista tentatiei de ai simti gustul pieli brunetului.Dar nu il saruta,pur si simplu isi lipi buzele de gatul baiatului.Pielea baiatului era fierbinte la fel si buzele fetei.
Uchiha simti atingerea fetei pe gatul sau si ii spuse la ureche :
-Nu ma ispiti ! spuse acesta cu o voce senzuala in timp ce o stranse putin de talie pe fata.
Fata isi dezlipi buzele de pe gatul brunetului,se uita in ochii negrii ai acestuia si ii spuse :
-Nu te ispitesc in nici un fel.Nu deocamdata. spuse fata dupa rase scurt iar melodia lua sfarsit.
Baiatul se uita la fata cu o spranceana ridicata in semn de nedumerire dar zambi scurt,facu cu o mica plecaciune si spuse :
-Iti multumesc pentru dans domnisoara Sakura si mai ales pentru faptul ca m-am mai distrat si eu catusi de putin dupa multi ani. ii spuse aceasta in timp ce o tinuse de mana pe fata.
-Oricand! spuse rozalia dupa dadu scurt din cap si pleca de langa Sasuke.
Uchiha se duse sa se aseze pe canapea alaturi de Hinata si Shino.
Sakura se duse catre Ten Ten ce era la bucatarie.
-Te ajut cu ceva? intreba fata pe satena.
-Nu,stai linistita! Esti cam rosie Sakura,ai cumva febra? intreba sarbatoriata in timp ce ii puse palma pe fruntea rozaliei.
-Aaa…nu.E din cauza dansului.E cam cald… .spuse fata balbaindu-se putin.
Satena dadu din umeri si pleca din bucatarie cu un tort in brate.
Sakura se aseza pe scaunul de la masa si isi sprijini capul de mana.Nu era ea rosie de la dans ci din alta cauza.Din cauza fiorului ce ii strabatea tot corpul.Acel fior numit : dragoste.Nu mai simtise asa ceva pana acum pentru un baiat dar stiti cum se spune : ”Orice are un inceput!”.
Fata rasufla puternic pentru a-si controla respiratia si se ridica de pe scaun ducandu-se la prieteni ei ce deja cantau „La multi ani!”.
Nici nu mai vorbim de egoul fetei ce acum dansa fericita in capul copilei pentru ca Sakura a avut indrazneala sa faca ce tocmai facuse.
Ajunsa in camera,rozalia li se alatura celorlalti pentru ai canta sarbatoritei.
Cantecul sfarsi iar copii isi luara cate o portie de tort si se pusera pe mancat.
Sakura statea intre Sasuke si Naruto pe canapea,pe cand ceilalti copii ba erau prin bucatarie,ba prin camera sau pe afara.
Naruto infuleca bucata de tort neobservand ca,coechipierii sai nu erau prezenti cu mintea ci doar cu trupul.
Cei 2 priveau in gol fara sa clipeasca macar.Sasuke la covorul din camera iar Sakura la peretele din fata ei.
„-Hmm…o Doamne! Cat e de indrazneata fata asta.Si ce buze are…dar mai ales sunt si mai si cand sunt aflate pe gatul tau…adica al nostru.” spuse salivand partea buna a baiatului.
„-Fata asta ma lasa de fiecare data fara cuvinte.Mai era putin si ma pierdeam acolo langa ea.” spuse Sasuke rasufland usurat.
„-Auzi mai Romeo! Tu gandesti?! Ce faci cu razbunarea ta? Stii prea bine ca aceasta fata te poate abate de la ea.” spuse partea rea cu asprime.
„-Nu te teme! Razbunarea este scopul meu in viata.Nimeni si nimic nu ma poate opri!” spuse hotarat copilul.
„-Esti cea mai tare! Te iubesc pentru ceea ce ai facut!” spuse egoul rozaliei dansand de fericire.
„-Off…te rog taci! Nu imi vine sa cred ca eu sunt.Parca m-am schimbat.” spuse fata putin ingrijorata.
Egoul nici nu o auzise,era prea ocupata sa danseze.
Sakura avea dreptate.Chiar se schimbase.O schimbare in bine,se maturizase si acceptase iubirea ce i-o purta brunetului.Nu ar fi crezut ca dragostea te putea maturiza asa mult.Un sentiment pur si nobil ce putini oameni mai stiau ce inseamna si putini ce inca il mai purtau in inimile lor.
Sakura lua o gura de tort dar parca nici nu ii simtea gustul.Mesteca in nestire cu ochii tinta la peretele din fata ei.
Naruto se ridica repede de pe canapea astfel „trezind-o” pe fata din trasa in care intrase.
Copila se ridicase usor vrand sa duca farfuria cu tort la bucatarie dar cineva o prinse de mana.Rozalia se intoarse si dadu-se de 2 ochi negri ce nu exprimau nimic,fiind impenetrabili.
-Ma insotesti putin pana afara? intreba Sasuke strangand putin mana Sakurei.
De emotie si surprindere fata nu raspunse ci se resemna sa dea doar din cap.
Degetele baiatului se impreunasera cu cele ale fetei.Nu stia de ce dar nu mai rezista sa stea departe de Sakura.Ii era frica sa gandeasca,sa spuna ceva gresit sau sa faca ceva deplasat.Ii era frica sa nu o piarda pe rozalie.De cand aparuse in viata lui simtise ceva special pentru fata.Ceva special numit iubire.Se ingrozea la gandul ca fata ar putea sa plece din viata lui.De aceea ii fusese atat de greu sa admita ca o iubeste,de frica sa nu o piarda si pe ea cum isi pierduse familia.
Rozalia nu stia ce se intampla,parca era total paralela.Nu stia sa insereze in minte ceea ce tocmai facea brunetul.Oare de ce ii ceruse asa ceva? Oare din cauza acelui „sarut” pe gat care rozalia i-l „aplicase”? Gandindu-se la asa ceva fata se facuse rosie pana in varful urechilor.
„-Sakura revinoti imediat! Daca Sasuke te vede asa rosie isi va da dea seama ca ai sentimente pentru el…dar daca stau bine si ma gandesc..mai bine ramai asa…poate isi va da seama si cine stie... .” spuse egoul cu speranta.
„-Termin-o! Sunt total debusolata nici nu stiu ce e cu mine.Trebuie sa imi revin!” isi spuse fata si trase 3 guri de aer proaspat pentru a se relaxa.Reusise sa reduca roseata dar in obraji tot mai persista ceva.
Brunetul o condu-se pe fata pana la leagan unde ii indica sa ia loc.Fara sa scoata vre un sunet,rozalia se aseza in leagan.
-Vrei sa te invit din nou la dans sau ce? intreba fata mirata cu putin amuzament in glas.
Sasuke zambi strengareste in coltul gurii si se lasa la nivelul fetei Sakurei.
-As vrea sa vorbim! spuse baiatul dupa care se ridica la pozitia initiala.
Sakura ramase cu ochii tinta la baiat.Inca ii simtea respiratia calda pe fata ei.O senzatie dulce ce iti dadea fiori pe sira spinarii.Inghitind in sec pentru a mai reduce din emotii,fata ii raspunse :
-Despre ce? spuse Sakura pe o voce calma.
-Despre seara trecuta. spuse baiatul indiferent privind in ochii rozaliei.
-Aaa…pai…na…intreaba si voi raspunde. spuse fata incercand sa isi ascunda privirea de cea a mostenitorului Uchiha.
„-Te rog spune-mi ca nu vrea sa aduca vorba despre ce ascund eu! Te rog,te rog, te rog!” spuse in gand disperata fata.
„-Stai linistita! Calmeaza-te si nu vei da de banuit nimic.Stii ma-m tot gandit.De ce nu ii spui adevarul? Va intelege si nu va spune nimanui.” spuse egoul fetei lejer.
„-Te-ai tampit? Nu pot sa fac una ca asta.L-ar soca.” spuse fata enervata de cele spuse.
„-Crede-ma fato,asta ar soca pe oricine!”
„-Si de aceea nu o s-o fac.Nu vreu sa il ranesc.Il iubesc si de aceea nu ii spun.Nu acum.” spuse fata hotarata.
Egoul nu mai spuse nimic stiind prea bine ca nu ii putea schimba parerea rozaliei.
Brunetul ignora cu greu aceea dorinta arzatoare de a o saruta pe fata si se aseza in fund pe iarba fata in fata cu copila.
-Vreu sa vorbim sincer! Nu vreu sa ma minti! spuse baiatul privind adanc in ochii fetei.
-Nu te-am mintit niciodata. spuse fata prinvind si ea in ochii negrii ai baiatului.
„Doar o data.Dar e spre bine amandurora.” spuse fata in mintea ei.
-Atunci daca tot vorbim sincer…ce secret ascunzi de mine,de toti ceilalti? intreba baiatul accentuand ultimele cuvinte.




Sper sa va placa…si sorry daca mai am alte greseli…nu stiu cat timp va mai dura sa postez alt cap..am prea multe pe cap…sa fii la liceu mai ales la actorie nu e asa usor..plus ca am atatea teme,poezii si scenarii de memorat…etc etc..oricum sper sa va placa…Bye!
I love colour blue ! :love:



Răspunsuri în acest subiect
Ingerul negru ( Sakura ) - de O@n@ - 15-08-2008, 11:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 17-08-2008, 01:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 26-08-2008, 06:49 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-09-2008, 02:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 10-09-2008, 12:06 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 27-09-2008, 05:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-11-2008, 09:15 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 23-11-2008, 10:01 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 12-12-2008, 08:34 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de denisa - 26-12-2008, 07:44 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-01-2009, 06:27 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 28-01-2009, 07:36 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de BlueGum - 12-02-2009, 11:33 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-03-2009, 08:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 08:23 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 21-04-2010, 11:02 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Amelia - 06-05-2010, 04:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 17-05-2010, 09:43 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 22-05-2010, 12:07 PM
RE: Ingerul Negru(Sakura) - de O@n@ - 03-06-2010, 08:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 03-06-2010, 09:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 04-06-2010, 03:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 07:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-06-2010, 09:13 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-06-2010, 09:40 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 25-06-2010, 02:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 02:38 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Sin - 07-07-2010, 03:53 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 07-07-2010, 04:21 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Fifilina - 07-07-2010, 04:22 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-07-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Mădălina - 07-07-2010, 06:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Vernis - 07-07-2010, 11:28 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 08-07-2010, 10:39 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 08-07-2010, 04:16 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 11-07-2010, 08:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 20-07-2010, 02:54 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 06-08-2010, 03:11 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 06-08-2010, 03:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 06-08-2010, 03:51 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Jessi - 10-08-2010, 04:41 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de lary-chan_sakura - 11-08-2010, 04:07 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 14-08-2010, 01:10 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 15-08-2010, 11:56 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 16-08-2010, 12:19 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 19-08-2010, 03:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 19-08-2010, 08:50 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 20-08-2010, 04:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Shadow. - 20-08-2010, 05:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Yin - 20-08-2010, 05:12 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Roney - 20-08-2010, 05:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 20-08-2010, 06:06 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de _Andreea_ - 20-08-2010, 06:29 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Isa-chan - 20-08-2010, 08:20 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 20-08-2010, 09:17 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de ~Ade~ - 21-08-2010, 02:47 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 07-09-2010, 05:18 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 07-09-2010, 05:24 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 07-09-2010, 06:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Miranda. - 07-09-2010, 06:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 09-09-2010, 09:03 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 18-09-2010, 07:04 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 27-09-2010, 09:37 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 01-10-2010, 02:14 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 01-10-2010, 05:59 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Debb.' - 01-10-2010, 08:32 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Marina. - 01-10-2010, 08:45 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Paty.Paty - 01-10-2010, 11:52 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Bloom. - 02-10-2010, 11:21 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de O@n@ - 05-11-2010, 01:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Savarina Ali - 05-11-2010, 07:42 AM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Assyria - 05-11-2010, 10:25 PM
RE: Ingerul negru(Sakura) - de Ele - 06-11-2010, 12:02 AM
RE: Ingerul negru - de Paty.Paty - 20-11-2010, 01:58 AM
RE: Ingerul negru - de O@n@ - 19-12-2010, 12:10 AM
RE: Ingerul negru - de Heaven - 19-12-2010, 03:09 AM
RE: Ingerul negru - de Marina. - 19-12-2010, 06:07 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Rose ^^ - 13-02-2011, 07:14 PM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Yin - 21-03-2011, 12:13 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Paty.Paty - 14-04-2011, 10:25 AM
RE: Ingerul negru ( Sakura ) - de Sayonara - 09-05-2011, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 43 25.825 06-07-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.333 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Elena ÅŸi Ordinul Negru Ayu.Lore 4 2.891 08-11-2011, 12:40 AM
Ultimul răspuns: Morèna
  Ingerul Negru si Trandafirul Mortii PervyTeoYaoi_Shinee 1 2.592 21-03-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: PervyTeoYaoi_Shinee
  Aur Negru Eby 0 2.139 15-03-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: Eby
  Glontul Negru Verrine 19 11.658 26-08-2010, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Whisky
  Ingerul iubirii -Gravity sezonul 2 Argenta 13 11.470 16-08-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Ingerul iadului destramat [+16] until_we_bleed 3 3.543 09-02-2010, 12:41 PM
Ultimul răspuns: Verrine
  Ingerul iubirii[gravitation] Argenta 58 42.160 01-08-2009, 03:32 PM
Ultimul răspuns: SoUl EaTeR
  Alb pe negru, negru pe alb... Robin 0 2.409 17-07-2009, 10:43 PM
Ultimul răspuns: Robin


Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)