21-03-2011, 09:20 PM
Vreau sa spun ca imi pare rau ca sunt asa de lenesa si ti-am dat decat un comentariu desi citesc ficul tau de muulta vreme.
Ca sa nu fac off-topic: Actiunea decurge minunat ca intodeauna, deloc grabita. Ai o descriere super si o naratiune pe masura. Dialogul este bun atat cat este.
Imi plac figurile de stil folosite care se imbina frumos cu actiunea. Din nefericere este putin cam previzibil urmatorul capitol din cauza cartii aleia dar sper sa ne uimesti cum faci intodeauna.
Acum de ce nu pui Next ?? Stiu ca scoala da batai de cap... tuturor ne da, dar am impresia ca asteptam de o vesnicie... Se poate sa ma anunti cand pui next ?? te rooog ;;)
Succes in continuare!
h*u*g*s
Ca sa nu fac off-topic: Actiunea decurge minunat ca intodeauna, deloc grabita. Ai o descriere super si o naratiune pe masura. Dialogul este bun atat cat este.
Imi plac figurile de stil folosite care se imbina frumos cu actiunea. Din nefericere este putin cam previzibil urmatorul capitol din cauza cartii aleia dar sper sa ne uimesti cum faci intodeauna.
Acum de ce nu pui Next ?? Stiu ca scoala da batai de cap... tuturor ne da, dar am impresia ca asteptam de o vesnicie... Se poate sa ma anunti cand pui next ?? te rooog ;;)
Succes in continuare!
h*u*g*s
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!