Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sweet Tears

Nu mai pot trai

Soarele se rasfrangea pe suprafata apei luminand'o. Siroaie de lacrimi reci imi curgeau pe obrajii rosiatici...voiam sa uit, sa intorc timpul inapoi, iar daca asta nu se putea, voiam doar sa mor..sa iau un pumn de pastile si sa raman nemiscata cazand in abisul negru din care nu mai pot iesi. nu mai puteam scapa de nodul ce mi se asezase in gat din acea seara. lacrimile ma sufocau. ce mai puteam face? nimic... totul era pierdut. " LA NAIBA SA TE IA DE ZI IDIOATA!" am urlat eu frazele mele s'au innecat in plans.
- ce crezi ca faci? se auzi o voce identica cu a mea din spate, in surdina.
-tu cine dracu mai esti si ce vrei? am zis eu pe un ton jos, tinand capul plecat, fara sa ma uit in spate.
Dar nu am mai primit un raspuns. Voiam sa ma uit cine e in spate, dar nu ma puteam misca... parca as fi fost impietrita. Dupa cateva minute in care am ramas neclintita ochii mei negrii si inclacrimati au reusit sa se deschida din nou si m'am uitat cu coada ochiului in spate, unde nu era nimeni.. asta imi mai trebuia, sa aud voci..
- tu ai facut asta, tu suporti consecintele.. se auzi din nou vocea aceea pe care deja o uram.
-nu eu am vrut asta, nu intelegi!? mda..acum vorbesc cu aeru'..
-sunt chiar aici
-la naiba am mancat prea multe dulciuri!
Un ras suav se auzi in surdina urmat de un ecou apoi linistea. Liniste asurzitoare, insuportabila. Linistea pe care nu o mai suportam de cand EL nu mai era acolo. Se aud tocuri pe pietrele de pe langa piscina. Un parfum incomfundabil cu miros trpical ma face sa ma uit in spate, unde vad un chip angelic de adolescenta cu ochii verde crud amestecat cu putin albastru asa cum nimeni nu ii mai are si un par blond ca floarea soarelui, care dintotdeauna am crezut ca e vopsit la ce culoare intensa avea, daca nu o cunosteam asa bine pe adolescenta ce venea cu pasi repezi. Fusta ei usor plisata se misa contra pasilor in timp ce siragul de margele sarea usor cand atingea bluza turcoaz ce ii punea in evidenta parul adolescentei.
- ce faci, Yuna-chan? a spus adolescenta suav incercand sa ma imbratiseze, dand usor din cap ca sa'si dea suvitele ondulate si blonde de pe chip.
-ah, Akira... ce te aduce pe aici? am spus eu usor plictisita acceptand cu drag imbratisarea
-voiam sa vad daca esti mai bine scumpa... in ultimul timp..
-mda.. ai dreptate.. am intrerupt'o eu.
Akira a incercat sa se indeparteze,dar eu am am strans'o cu putere, ma dezechilibrasem. Tocul prietenei mele aluneca si ea cazu jos in timp ce eu am fost practic aruncata in piscina. (flashback)totul se intuneca. am simtit apa rece in timp ce vedeam kilometrajul masinii. Hiro era in stanga mea.Viteza crestea pe masura ce timpul trecea.Adrenalina ne curgea prin sange in timp ce eram putin ametiti. "adio,yuna!" am auzit dinnou acele cuvinte spuse cu atata tristete si durere, incat o lacrima mi se prelinse pe chipul angelic. mi'am auzit tipetele de spaima, apoi o mana puternica impingandu'ma atat de tare incat portiera s'a deschis iar eu am facut contactul cu pamantul, zgariindu'ma puternic la mana.
(end flashback)
-yunaa! yunaaaaaa! zi ceva! yunaaa!
Akira ma scosese deja din apa. picaturile reci mi se scurgeau de pe fata, in timp ce Akira urla si imi apasa inima. Mi'am deschis ochii umezi. Primul lucru pe care l'am vazut fiind parul ud al lui Akira atingandu'mi fata.
-Yunaa.. yuna zi ceva.. esti bine?
-d-daa.. unde e.. hiro?.. undee..? unde e masina unde eee?!
-cee? hiro.. e .. mort.. sti tu.. a murit acum o saptamana..
Nu am mai spus nimic. doar am lasat capul pe umarul akirei lasand'o sa ma ridice. Un oftat adanc a fost de ajuns ca akira sa'si dea seama ca am visat ceva in timpul lesinului.
-haide.. sa te schimbi..
Am urmat'o pe akira fara nici un cuvant, cu capul plecat. Am urcat treptele de marmura alba cu mici linii negre lasand un urma noastra picaturi ce brazdau covorul asezat pe scari. Am ajuns in camera mea. O camera mobilata cu bun gust, in nuante de lila. M'am asezat in sezut pe patul cu lenjeria mov inchis.Cand m'am asezat am deranjat cu mana o poza care a cazut, spargandu'se cu fata in jos. Am inspirat adanc si am ridicat poza de jos.Zambete,imagini si multe iubire...asta imi trecu prin cap cand am vazut chipul meu si al lui hiro. ne tineam imbratisati, credeam ca nu se va termina niciodata increderea si dragostea nemarginita ce o aveam unul pentru celalalt. O lacrima calda cazu direct pe poza. am strans'o in brate si mi'am pus genunchii la piept.

wow.. vad k am avut ff multe comuri:) so..enjoy:))) daca are cine..
[Imagine: hugmur.jpg]
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.

*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*

Mwhahihuhahahuahaihihihuahahahuhihihuahah

Monster me.

Răspunsuri în acest subiect
Sweet Tears - de Icsdeee. - 11-12-2010, 07:40 PM
RE: Sweet Tears - de hiimera - 11-12-2010, 07:52 PM
RE: Sweet Tears - de Icsdeee. - 13-12-2010, 07:45 PM
RE: Sweet Tears - de SnowFlake. - 14-12-2010, 08:30 PM
RE: Sweet Tears - de Icsdeee. - 23-12-2010, 08:07 PM
RE: Sweet Tears - de Icsdeee. - 06-01-2011, 03:15 PM
RE: Sweet Tears - de Icsdeee. - 09-01-2011, 03:15 PM

Subiecte de discuție similare...