Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul?
Da.
71.43%
10 71.43%
Nu.
7.14%
1 7.14%
Asa si asa.
7.14%
1 7.14%
Lasa`te de scris!
14.29%
2 14.29%
Total 14 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Vampiri si Povesti de Dragoste [yaoi]

La multi ani fetelor de 8 martie!:-*:X
BroscoFobie`Verde-ms frumos pentru sfaturi,sper ca acum frazele sunt mai scurte si da,ai ghicit numele baiatului :))
ashya_love-sys`ule multumesc pentru aprecieri,inseamna foarte mult pentru mine deoarece imi ofera increderea de care am nevoie :D
Si nu in ultimul rand le multumesc celor ce au citit sau votat ficul :)

Mai intai o sa pun cateva poze ale personajelor sa aveti o idee cam cum ar arata si in realitate!
Senji- http://i297.photobucket.com/albums/mm227...s/boy1.jpg
Rayne- http://i149.photobucket.com/albums/s78/E...lucid8.jpg
Kayl- http://i555.photobucket.com/albums/jj475...re_boy.jpg
Maria- http://i224.photobucket.com/albums/dd71/...nished.jpg
Yuki- http://i293.photobucket.com/albums/mm73/...ampire.jpg
"Capitolul 3"

"Flash Back"

Pamantul somnoros se trezea la viata imbibat cu culori vii de verde,violet si multe altele.Norisorii pufosi isi preschimbau culoarea cenusie intr`una albastra cu mici picaturi ,parca pictate de culoare alba.Cerul era limpede si cristalin ca apa pura din munti,razele domoale ale soarelui incalzeau ghioceii abea infloriti.Iar randunelele cu al lor cantec voios ii indeamna pe copii sa iasa la plimbari lungi si sa inceapa jocuri ce se termina abea la apus.
Intr`un parc abea infintat,unde trandafirii multicolori si lalelele parfumate inflorisera mai devreme,fiind alintate de briza dulce a vantului si pamantul negru, roditor inca umed.Doi tineri pareau ca se bucura nespus de mult de venirea primaverii.Unul dintre ei era intins cu trupul zvelt pe suprafata frageda a ierbii,in timp ce celalalt baiat se afla deasupra lui asezat doar pe genunchi acestuia.Linistea domnea peste cei doi,singurul limbaj la indemana fiind posibil doar prin priviri fugare.Buzele blondului (aflat deasupra),se acopereau una pe celalalta,umezindu`se cat sa nu mai fie intratat de uscate.
-Rayne,cat de mult ma iubesti?-spusese aceste cuvinte mai mult soptindu`le rugandu`se in sinea lui sa nu fie auzite.Roscatul isi trece degajat palma prin par facandu`se ca nu a auzit intrebarea.Prefera sa nu se complice cu declaratoii inutile de dragoste,dupa parerea lui dragostea trebuia demonstrata in fapte,nicidecum in vorbe.
*
In ultima vreme viata mea luase o intorsatura radicala.Din tipul celebru si bogat care eram ,devenisem un om normal,cu o viata mizera ce nu se ridica la asteptarile mele.Il aveam pe el,doar atat si asta nu ma incalzea cu nimic,imi oferea caldura,iubire,ba chiar mi se daruia cand aveam eu chef insa inima imi spunea ca nu pot trai doar cu asta.La dracu de ce tata ar fi trebuit sa piarda toti banii la jocurile de noroc?Este asa un nemernic incat il reneg ca fiindu`mi tata iar mama ce sa mai zic si de ea?Este o parasuta ce ma nascut doar ca sa`i ia banii tatei ,apoi ma parasit ca si cum nu asi fi fost sange din sangele ei.Mi se oferise o propunere sau mai bine zis o noua sansa de a fi din nou bogat,stiu,pare nebunesc insa intr`o seara pecand fumam linistit o tigara,pe veranda mi`a aparut o femeie ce se dadea drept vampir spunandu`mi ca daca ma alatur ei nu numai ca voi fi putred de bogat ci si nemuritor.Mi sa parut nebunesc pe moment,apoi stand in parc si gandindu`ma mai profund mi`am dat seama ca este sansa veietii mele.Acum,sunt in acelasi loc asteptand ca din clipa in clipa sa revina,doar se inserase de multicel.
Un val de racoare imi da fiori reci in tot corpul si cateva picaturi rosiatice de sange mi se scurg printre buze dandu`mi o senzatie stranie de delir.Cad inconstient pe cimentul rece,uitandu`mi trecutul si redobandind niste puteri ce nu de mult le credeam imposibile.Nu stiu exact cat am dormit sau cat de mult timp am stat mort,insa cand mi`am deschis ochii am vazut`o acolo, stand rezemata de pervaz cu obrazul lipit de termopan.Privirea`mi era agera si puteam sa aud zgomote de la mii de kilometri departare.Deci eram vampir,asadar de acum incepeam o noua viata nocturna...M`a privit cu gingasie apropiandu`se de mine cu viteza luminii,in timp ce imi tinea ambele palme pe obraji cu ajutorul incisivilor imaculati mi`a acaparat buzele intr`un sarut salbatic,ce pot spune ca imi place mult,chiar foarte mult.Un scartait putrnic de usa ma face sa tresar incercand s`o indepartez pe fata de langa mine,insa era prea tarziu,el deja ma vazuse...Nu`i pot descrie exact reactia deoarece am intrat intr`un soc puternic ,stiu doar ca am incercat sa ma apropii de el vrand sa`i dau o explicatie,dar...dar el intr`un gest negugetat sa aruncat in gol de la etajul noua.Am auzit o bubuitura ingrozitoare ce i`a sfasiat trupul.Am fost un ipocrit in momentul in care sangele ii parasea trupul si eu in loc sa chem salvarea am stat si am savurat prima masa ce mi se oferea.De atunci au trecut mai bine de 80 de ani in care remuscarile nu m`au lasat sa "traiesc",mi`a lipsit si asta m`a facut sa inteleg ca il iubeam desi mintea nu vruia sa`o recunoasca.Daca asi putea sa dau timpul inapoi asi face`o fara sa mai stau pe ganduri,tot ce`mi doresc este sa`i mai vad odata chipul vioi si buzele carnoae rostind un "te iubesc"sincer.

End Flah Back

Acum e aici pe pat alaturi de mine,nu stiu cine a infaptuit minunea de a`l reancarna,insa ii voi fi vesnic recunoscator.Ma tem sa`l ating pare atat de fragil iar inima parca ma impiedica sa`mi pun mainile pacatoase pe el.Atunci cand l`am vazut sfios in tocul usii lui Yuki,mi`a venit sa urlu de bucurie si sa`l imbratisez cu toata dragostea mea insa nu am facut`o,nu stiu de ce.Imi asez in cele din urma capul pe pieptul lui ramanand asa,chiar nu ma mai interesa daca Yuki urma sa ma vada,eram instare de orice pentru a`mi recupera iubitul,de orice..
-Degeaba,el este un inger energetic!
-Maria!Ce cauti aici?-de ce venise acum?Vruia sa`l vada pe cel ce acum 80 de ani il ucisese sarutandu`ma fortat,sunt sigur!.Vreau sa`i arunc cateva vorbe pentru a`o face sa plece insa acele cuvinte de mai devreme imi sunau atat de cunoscute.Oare e posibil?Nu,nu are cum asa ceva nu exista si atunci de ce el e totusi viu aici pe pamant?Sunt atat de confuz...
-Uitete pe pieptul lui,iti vei da seama-spunand asta a parasit incaperea in stilul ei caracteristic adica cu viteza luminii.Nu mai stau mult pe ganduri dandu`i migalos camasa laoparte si constat cu stupoare ca nenorocita a avut dreptate.Am auzit povesti vagi despre asa zisii "ingeri energetici",ei sunt fiinte umane ce se pot deplasa in timp,pot schimba trecutul,prezentul si viitorul doar pocnind din degete,numai ca...ca deasemenea ei se nasc din dorinta,ura pentru cineva anume iar atunci cand au gasit persoana o distrug fara mila.Sufletul lor este pustiu si indurerat cautand sa`si verse gandurile negative asupra omenirii.Iar semnul lor distinctiv sta in mijlocul pieptului si se arata doar in noptile cu luna plina,acesta fiind un fel de stea cu cinci colturi si cateva incantatii vechi alaturi.
-Of,Sanji acum esti in mare pericol si probabil voi fi nevoit sa te distrug cu mana mea,dar nu o voi face.Pentru ca te iubesc!-imi las lacrimile invechite sa`mi traverseze obraji galbui,simteam nevoia sa plang,nu o mai facusem de mult si alaturi de Sanji ma simteam din nou om.Stiu ca il pot face sa inteleaga de ce am sarutat`o pe Maria dar totodata vreau sa`mi recapat locul cuvenit in inima lui,incetul cu incetul.
Pleoapele ii se deschid cu miscari lente lasand la iveala doi ochii verzi ca iarba pe care stateam asezat in aceea zi,ii mangai obrazul rosu ca un mar copt apasandu`l unpic.Ma priveste mirat,tremurand din cap pana`n picioare probabil inca este speriat de imaginea nesimtitului de Kayl,eh...si de faptul ca a descoperit adevaratul mister al vampirilor,deci inca nu i`a revenit memoria?Mai bine, asa voi putea sa`l recuceresc iar apoi ii va fi mai usor sa ma ierte.
Prins intratatea ganduri nu l`am observat ridicandu`se in sezut,cu chipul angelic acoperit de palmele`i fierbinti.Ii pun ambele brate pe talie sprijinindu`mi barbia de umarul lui asa cum abijnuiam sa fac in trecut,nu face nici`o miscare timp de o jumatate de ora,apoi incearca sa se elibereze dar eu mai ager il impiedic la timp,impingandu`l pe spate cat sa pot sta deasupra lui.Ma fixeaza cu privirea intrebandu`ma ce fac si eu ii raspund cat se poate de dulce si amuzant tot cu o intrebare:
-Ce crezi ca asi putea sa`ti fac din pozitia asta?-se inroseste tot la fata devenind o bomboana de baiat,pe care a`si savura`o anii intregi.
Nu il las sa`mi raspunda acaparandu`i buzele tremurande intr`un sarut asteptat de ani de zile.La inceput a preferat sa nu coopereze impotrivindu`se cum putea el mai bine,apoi sa lasat usor,usor intrandu`mi in jocul nebunesc,minutele treceau nestingherite printre contactele buzelor noastre,insa cine sa le mai simta?Pff si la final l`am muscat finut de buza de jos incat sa nu`i las semne,acestea urmau sa vina pe parcurs.Asi mai fi continuat daca pasi lui Yuki nu`mi rasunau in urechi,pur si simplu nu`mi permiteam sa`i pun din nou viata in pericol blondului meu asa ca am preferat fara explicatii sa ma ridic de pe el,luand drumul usii...
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 

DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

Răspunsuri în acest subiect
RE: Vampiri si Povesti de Dragoste [yaoi] - de Aliss_anime - 08-03-2010, 11:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Rapita de vampiri Me_Samy 22 18.671 21-04-2012, 08:44 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Povesti scurte si idei CyBeR 9 10.674 27-01-2012, 04:32 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Povesti cu ingerasi Azazel 1 3.070 11-10-2011, 02:20 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  [split] Rapita de vampiri Wanna 11 5.529 14-07-2011, 08:28 PM
Ultimul răspuns: Hasamy lost vampire
  [split] Rapita de vampiri Yoko-sama 3 2.590 07-07-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  The Immortals [vampiri] Sorynna 14 9.295 23-11-2010, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Sorynna
  Limita nu se impune [vampiri] Alexi 37 21.374 27-08-2010, 07:04 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Ne soptim povesti..[SasuSaku] ¿ Misterious Girl ¿ 7 9.822 07-05-2010, 10:28 PM
Ultimul răspuns: Vir
  Exces de idei [eseuri/povesti] Mitsukai Yoru 10 9.447 03-08-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: Tox

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)