Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul?
Da.
71.43%
10 71.43%
Nu.
7.14%
1 7.14%
Asa si asa.
7.14%
1 7.14%
Lasa`te de scris!
14.29%
2 14.29%
Total 14 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Vampiri si Povesti de Dragoste [yaoi]

Buna!Multumesc molt pentru commuri si voturi :* mi`ati dat oarecum incredere in mine si va apreciez pentru asta!
BroscoFobie`Verde-ma bucur ca ti`a placut ficul si ai fost mai blanda cu mine,cred ca am tremurat de emotii cand am citit commult tau!
ashya_love-sysu meu ms mult de incurajare si iti multumesc pentru laude promit sa fiu mai atenta si sa evoluez mai mult :)
Blood_saya-nu am vrut ca personajul principal sa aiba o zi banala,iar dialogul mi sa parut potrivit pentru a prezenta unpic din viata personajelor.Eh nu imi vine sa cred ca am trecut cu privirea peste greseli,sper sa nu mai am asa de multe.Iti multumesc si tie molt pentru comm.Sper sa nu te mai dezamagesc!:p

"Capitolul 2"

"Mit, devenit real"

Razele puternice ale soarelui imi dadeau o senzatie stranie de incomodare,de obicei ma trezeam foarte devreme pentru a prinde rasaritul,insa acum cand privesc buimac ceasul si vad ora 10:30 dimineata sar ca ars din pat ne mai nimerind sa`mi iau hainele pe mine.Nu stiu exact cum am ajuns in camera si cu atat mai putin nu stiu de unde am luat hainele ce le`am purtat pe timpul noptii,sunt atat de largi si fine incat nu ma simt prea bine in ele.
Ma intreb oare daca acel baiat a fost un vis?Parea atat de ireal toata fiinta lui parca era desprinsa dintr`o poveste cu regi si printi in care el bineinteles juca rolul principal.Cand termin de analizat situatia in care ma aflu decid ca este timpul sa`mi fac aparitia in sufragerie,imi imbrac hainele ce le`am avut cu o zi inainte fara sa fac dus,nu prea aveam chef sa`mi spal trupul acum.Pasesc ca la mine acasa in living indreptandu`ma direct catre perdelele ce erau trase la maxim in incapere ne lasaand nici macar o farama de lumina sa intre,nici nu apuc bine sa le ating ca o voce aspra ma incremeneste in loc.Persoana ce imi spusese "nu te atinge de ele"imi pune palma pe umar incercand sa ma relaxeze cat de cat desi eu unul cred ca mai rau ma emotinona prezenta lui in apropierea mea.Imi intorc privirea rusinata intalnind`o pe a lui ce din nu stiu ce motiv mi`o evita pe a mea preferand sa se axeze pe alte unghiuri ale incaperii,mi`a facut semn cu mana sa ma asez la masa unde zacea o cana plina cu cafea fierbinte ce emana aburi parfumati.Probanil el si`a baut`o fara mine,in fine ma asez pe scaunul opus al mesei stand fata in fara cu acest baiat ciudat,metaforic vorbind,deoarece ochii mei priveau numai cafeaua ne find in stare sa se ridice vreun pic.Ciudat,am luat o gura de cafea ce nu avea gust,o miros,o mai privesc inca o data,consistenta era normala dar,dintr`un motiv care imi scapa nu pot sa mai inghit o data din ea,asa ca renunt la vechiul meu obicei matinal.O imagine imi strapunge mintea,apoi devinde obsesiva,imi duc degetele catre gat si simt o asprime formata de doua rani minuscule,imi amintesc doar acel film de aseara cand am fost impins in perete si apoi...apoi nu mai stiu,am senzatia ca subconstinentul refuza sa`mi dea aceea informatie atat de necesara completarii filmului.Dar de ce?Ce poate sa fie atat de rau?Of deja simt ca urmeaza o migrena lunga.
-Sa intamplat ceva?-ma intreaba oarecum ingrijorat
-Nu,imi cer scuze am fost prins intre anumite ganduri-incerc eu sa ma scuza fara sa dau prea multe explicatii
Imi zambeste suav muscandusi din gresala buza de jos,un firicel de sange i se prelinge pe barbie,iar eu din instinct apuc prosopul de pe coltul mesei si din neatentie ma asez pe piciorul lui drept,stergandu`i in acelasi timp sangele.Se uita la mine uluit de ceea ce fac,insa eu incerc sa nu`l bag in seama si sa devin stapan pe mine insumi.
Ah,daca mai continua sa`mi tina mana pe dupa talie cred ca voi face un gest necugetat.Nu,stai ce tot spun?trebuie sa`mi revin,nu`mi pot incalca principiile,insa cum fac sa ma ridic de pe piciorul lui?parca sunt lipit de el dar nu trupul ma lipeste de cel al lui ci inima o face prin bataile ei alarmante.
Dupa un timp imi opreste palma sarutand`o ca si cum asi fi fost o domnisoara din anii 60 ce trebuia sa fie rasplatita astfel pentru serviciile ei nobile,buzele lui erau reci ca niste sloiuri,insa senzatia pe care mi`a oferit`o atunci cand mi`a sarutat palma a fost una paradisiaca,plina de savoare si dorinta.Ne privim reciproc fara a clipi,incetul cu incetul buzele noastre se apropie gata sa se uneasca intr`un sarut ce ne mistuie toate gandirile perverse.Dar spre marea mea dezamagire un zgomot starnit de sunetul usii de la intrare il face sa tresara dandu`ma laoparte de pe el,nu intelegeam nimic din reactia lui rapida.Oare se temea sa nu fie vazut de cineva?Gandurile imi sunt oprite de catre vocea atat de cunoscta a prietenului meu,Yuki,ce ma saluta bucuros,apoi se apropie de necunoscut si il saruta scrt pe buze ceea ce`mi face sangele sa clocoteasca de nervi.Deci asta era,cum a putut sa`mi dea sperante stiind ca prietenul meu este iubitul lui?Of,ce tot spun?eu am inceput totul,eu mi`am facut iluzii visand la lucruri imposibil de realizat...
Se asaza amandoi unul langa altul la masa tinandu`si palmele impreunate,zambindu`mi in acelasi timp.Ma uitam la el din cap pana in picioare si ma gandeam decat la cat as mai vrea sa`si puna bratele in jurul meu,si sa ma sarute,pe buze,pe gat,pe umeri...Si m`am trezit,ma simteam putin ciudat,visand la astfel de lucruri de care nici nu avesesem parte,era clar ca locul meu nu mai era aici si prietenia mea cu Yuki nu mai avea sa fie la fel,deoarece imi ascunsese aceasta latura din viata lui.
Ma ridic fara sa`i privesc catusi de putin,prietenul meu ma striga din urma,intreband ce am sau de ce plec asa insa,eu eram prea obosit sa`i raspund.Azi nu aveam chef de nimic,era pentru prima data cand avusesem senzatia aceea minunata in suflet iar intr`o clipita totul sa transformat in praf...
*
Trecusera aproximativ cinci ore de cand parasisem apartamentul prietenului meu,stau si ma intreb daca am reactionat corect dat fiind faptul ca intre mine si acel tip nu a fost nici un fel de legatura.Sunt oarecum indignat de faptul ca Yuki e...e gay,nu m`am asteptat la asta din partea lui totusi eram ca niste frati,putea sa`mi spuna sau macar sa nu`l tina la el in casa,acum pot sa spun ca ii dau dreptate mamei si stiu de ce ma tinut departe de lume,prieteni, de tot.Imi cufund capul in palme aveam sa ma intorc acasa si sa`i cer scuze fiintei care mi`a dat viata,am fost nedrept si da,am gandit ca un adolescent ,nu ca un baiat ce tocmai a devenit major.Ma ridic fara prea mare efort de pe banca inaintand spre locuinta,se inserase si asta nu prea imi placea, mereu parca auzeam zgomote vagi in spate ce imi trimiteau pe sirea spinari fiori reci.Desi am o varsta nu pot scapa nicicum de firica asta de intuneric,mama ma dus pe la toti medicii si psihologii buni din tara si de peste hotare insa rezultatul a fost negativ,am continuat sa cred ca in intuneric se ascund forte demonice.La dracu ce minte de copil am,trbuie sa`mi revin ,sunt puternic.Ajung la intersectia ce duce spre imensa vila in care locuiesc,fac cativa pasi dar la auzul unui zgomot mai puternic ma intorc brusc,lovind o persoana ce statea fix in fata mea.Imi ridic ochii spre aceea persoana ramanand intr`o clipa impietrit,din cate pot observa datorita cetii ce mi sa pus deasupra ochilor m`am izbit de un barbat mai inalt ca mine,aparent de 22 de ani,imbracat complet in negru cu niste ochii rosi ca sangele proaspat scurs dintr`o rana,buzele carnoase de aceasi culoare cu ochii,si parul scurt, negru ca abanosul.Ma tinea strans cu ambele brate de talie vrand parca sa ma striveasca,ma priveste pentru cateva secunde in ochi reusind sa`mi transmita o oarecare stare de nervozitate impletita cu o dorinta demonica de a face ceva.Inima incepe sa`mi pulseze alarmant sange in tot corpul iar in momentul cand i`am vazut cei doi incisivi albi ca prima zapada cazuta iarna in afara buzelor,m`am lasat moale in bratele lui,aproape lesinat.Ce vruia sa insemne asta?Era vampir,oare se poate ca mitul existentei vampirilor sa fie adevarat?Da,acum stiu ca exista vampiri! Acesta imi este sfarsitul,nu imi vinse sa cred ca voi sfarsi asa...
-Kayl,lasa`l!-vocea asta,mi se pare atat de cunoscuta dar nu pot sa`l observ bine pe cel ce tocmai indraznise sa`i porunceasca ceva unui vampir.In momentul in care barbatul ce ma tinea in brate gata sa ma devoreze a privit in spate,pur si simplu a ras demonic dupa care a mai slabit stransoarea sufocanta trecandusi limba peste buze,umezindu`le unpic.
-Haide Rayne,baiatul arata chiar bine,si ce daca l`ai savurat tu inaintea mea.Sti doar ca ma multumesc cu putin?!-spunea asta zambind fals,daca nu era vampir probabil i`asi fi spart fata,insa un singur lucru ma nedumerea,cum adica "l`ai savurat tu inaintea mea" ? ,din cate stiu nu am fost muscat de nimeni...sau poate ca...nu,nu se poate ca tipul din casa lui Yuki sa fie vampir,nu pot sa acept acest lucru,nu.Lacrimile fierbinti mi se scurgeau siroaie pe chipul palid,imi era frica de ei,insa cel mai tare ma inspaimanta faptul ca el era vampir si pe deasupra mai era si iubitul prietenului meu.
-Nu,am spus sa`l lasi,daca nu ma asculti te voi spune stapanului si apoi...dar nu a mai apucat sa continue caci cel ce ma tinea in brate adica supra numitul Kayl,i`a luat`o inainte:
-Bine,bine fie.I`al tu!-dupa ce a spus asta m`a impins in asfalt vazandu`si ma departe de drum.Am incercat sa ma ridic dar parca muschii imi amortisera si devenisera din ce in ce mai grei.Tipul ce ma salvase se apropia mult de mine intrand in raza mea vizuala,exact cum imi inchipuiam acesta era iubitul lui Yuki,acum inteleg de ce ma impiedicat sa trag perdelele,incerc sa`mi tarasc trupul departe de cel al lui,insa e prea rapid..si ma ajunge din urma,imi inchid ochii stind ce urmeaza sa se intample,stau asa cateva minute bune apoi ma simt luat in brate si un val de aer rece ma cuprinde facandu`ma sa adorm...
INGERII SUNT SPIRITE INARIPATE,PRIETENI CU SPIRITUL TAU INARIPAT! :X:X:X My love GRAVITATION... 

DeeJay David feat Dony-Temptation [Mix by DeeJay Aliss] http://www.youtube.com/watch?v=gCif6BTxEfg BIG thx for subscribe and comment this song pupic

Răspunsuri în acest subiect
RE: Vampiri si Povesti de Dragoste [yaoi] - de Aliss_anime - 06-03-2010, 05:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Rapita de vampiri Me_Samy 22 18.671 21-04-2012, 08:44 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Povesti scurte si idei CyBeR 9 10.674 27-01-2012, 04:32 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Povesti cu ingerasi Azazel 1 3.070 11-10-2011, 02:20 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  [split] Rapita de vampiri Wanna 11 5.529 14-07-2011, 08:28 PM
Ultimul răspuns: Hasamy lost vampire
  [split] Rapita de vampiri Yoko-sama 3 2.590 07-07-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  The Immortals [vampiri] Sorynna 14 9.295 23-11-2010, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Sorynna
  Limita nu se impune [vampiri] Alexi 37 21.374 27-08-2010, 07:04 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Ne soptim povesti..[SasuSaku] ¿ Misterious Girl ¿ 7 9.822 07-05-2010, 10:28 PM
Ultimul răspuns: Vir
  Exces de idei [eseuri/povesti] Mitsukai Yoru 10 9.446 03-08-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: Tox

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)