Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Invata-ma sa iubesc

Fic nou, sper ca la acesta sa va placa mai mult de cat celelalte

Noul elev

Soarele stralucea cu putere in capitala nipona a Japoniei, Tokio. Intr-o vila imensa, din cartierul rezidential "Blanco", o adolescenta dormea linistita in patul ei. Cearceaful era ravasit, in timp ce mana dreapta a fetei atingea podeaua. In camera tinerei si-a facut aparitia o servitoare. Aceasta s-a apropiat de patul stapanei ei si a miscat-o usor, reusind sa o trezeseasca. Fata si-a deschis usor ochii caprui, frecandu-si ochii cu mainile si s-a ridicat din pat. Parul ei lung si blond se revarsa pe umeri, ajungand pana la talie. Si-a intins trupul, privindu-si servitoarea , care incerca pe cat posibilul sa isi impiedice privirea sa se intalneasca cu cea a blondei.
- Nu trebuie sa iti fie teama de mine Ana! Trebuie sa intelegi ca erai mult prea distrata cu iubitelul ala al tau. Sper sa nu ma invinuiesti ca te-am obligat sa te desparti de el, dar ai incredere in mine. Tipul ala era mult prea inalt pentru o simpla servitoare ca tine. Acum iesi afara, pentru ca vreau sa ma pregatesc.
Menajera nu a mai spus nimic, doar si-a plecat capul si a parasit incaperea. Ramasa singura, adolescenta a inspirat adanc si s-a indreptat spre baie. S-a apropiat de dus, indepartandu-si hainele si aruncandu-le nepasatoare pe gresia rece. A intrat in cabina de dus si a dat drumul la apa. << Un nou rasarit, o noua zi, o alta zi fara ca cineva sa imi ureze buna dimineata. Mi-as fi dorit sa fiti alaturi de mine! Mama, tata!>> Parintii adolescentei au murit intr-un accident de masina in urma cu 6 ani. De atunci, tanara este in grija unchiului ei, care s-a ocupat de afacerile fratelui si cumnatei lui. Dupa ce si-a terminat treaba, fata a iesit din dus si si-a luat un halat alb pe ea. A parasit camera, indreptandu-se spre dressingul ei. A deschis usa si a aprins luminile, pentru a-si lua uniforma institutului. Blonda invata la liceul " Valerius", cel mai renumit liceu din intreaga capitala. Uniforma era compusa dintr-o fusta scurta neagra si o camasa albastra, pe care a lasat-o deschisa la primii doi nasturi. S-a incaltat cu o pereche de cizme negre, pana la genunchi. Dupa ce si-a imbracat uniforma, s-a apropiat de cutia ei de bijuterii, de unde si-a luat o pereche de cercei din argint si un lantisor foarte fin. Si-a pieptanat parul lung si si-a prins cateva fundite negre in acesta, apoi s-a machiat. Dupa ce a terminat, a parasit incaperea, apropiindu-se de scari. A coborat usor si s-a apropiat de living si a observat ca la masa se afla unchiul ei, care sorbea din ceasca de cafea si citea ziarul. Unchiul adolescentei era renumitul om de afaceri Demian Montes. Barbatul avea numai 35 de ani, parul roscat si ochii verzi. Acesta a fost obligat de circumstante sa se ocupe de afacerile familiei si de nepoata lui, in varsta de 16 ani.
- Ce face cel mai minunat unchi din lume?
- Ce s-a intamplat de data asta Rahzel? Iar ti-ai golit cartile de credit?
- Imi trebuie alta strategie. Unchiule am vazut o pereche de cizme super dragute si nu m-am abtinut si le-am cumparat. Si am mai vazut si alte lucruri si altele si s-au dus banii.
- Ce ma voi face eu cu tine? Nu-ti fa griji pana la ora 12 vei avea din nou bani pe cartile de credit. Dar te rog Rahzel, conduc o firma de haine si majoritatea actiunilor sunt ale tale, deci ai de unde sa iti alegi tinutele.
Tanara a zambit usor si si-a imbratisat unchiul, dandu-i un mic sarut pe obraz. Si-a luat la revedere de la barbat si a parasit casa. In fata vilei era asteptata de un Mercedes-Benz si un sofer foarte tanar cu parul blond. Tanara s-a urcat in automobil, fara a i se adresa soferului. Blonda era rece cu persoanele din jur. Singurii care au reusit sa ii topeasca inima au fost unchiul si prietena ei cea mai buna, Gloria. In drum spre scoala, blondul incerca sa intre in discutie cu stapana lui, insa tanara i-a taiat replica rece. In jumatate de ora, automobilul a oprit in fata liceului. Soferul s-a dat repede jos din masina si i-a deschis politicos portiera fetei. I-a inmanat geanta fetei, apoi a urmarit-o cum se indeparta de automobil. Intrand pe poarta liceului, blonda a fost intampinata de o multime de baieti. Tanara era cea mai populara fata din liceu. Toti baietii o doreau, in timp ce fetele o detestau si erau geloase. Brusc, tanara a simtit cum este trasa din multime. Cand si-a ridicat privirea, buzele ei au fost capturate intr-un sarut apasat. Dupa cateva minute buzele fetei au fost eliberate, apoi tanara a intalnit o pereche de ochi verzi. In fata ei se inalta un baiat inalt, cu parul roscat, care zambea usor.
- Scuze de intarzierea iubito. Data viitoare iti promit ca nu te mai las prada lupilor.
- Nu ma deranjeaza daca intarzii sau nu, Anshel. Nu aveam nevoi de tine ca sa scap de niste pusti fara creier. Ai grija cum actionezi, ca in una din zilele astea o sa ma plictisesc de tine si o sa iti dau papucii.
Roscatul a ramas cu gura cascata la spusele iubitei lui. A oftat usor si s-a apropiat de adolescenta, luand-o de mana si inaintand spre intrarea liceului. Au urcat pana la etajul doi si s-au oprit in fata unei usi albe. Deasupra acesteia era o placuta pe care era scris cu negru "2- A". Baiatul a deschis usa si si-a lasat iubita sa intre in incapere. Blonda a fost imbratisata brusc de o fata cu parul roz si ochii caprui. Rozalia i-a aruncat priviri ucigatoare roscatului, strambandu-se usor la el.
- Anshel, dispari! Vreau sa vorbesc cu prietena mea intre patru ochi, fara ca un maimutoi sa se bage unde nu ii fierbe oala.
- Gloria, pustoai...
- Fa ce spune, acum!
Roscatul s-a supus iubitei lui si i-a aruncat o privire fulgeratoare rozaliei. Cei doi erau colegii de la gradinita, insa de cand au inceput liceul, au inceput sa se certe. Tanara si-a luat prietena de mana si a intrebat-o cum poate sa suporte un martian. Blonda a zambit usor si a incercat sa se apropie de banca ei, insa prietena ei a tras-o inapoi. I-a spus ca vor avea un nou coleg, insa adolescenta nu parea sa fie atat de incantata de veste. Nu o interesa nimic ce avea legatura cu liceul. S-a apropiat de ultima banca de la geam si si-a lasat geanta pe masa, asezandu-se pe scaun. Si-a intors privirea spre cer, sprijinindu-si capul pe mana stanga. Rozalia a oftat usor si s-a asezat si ea in banca. Clopotelul a inceput sa sune, anuntand inceperea orelor. In cateva minute , pe usa si-a facut aparitia dirigintele elevilor, insotit de un baiat. Fetele au inceput sa tipe, in timp ce baietii zambeau usor. Gloria isi lovea usor prietena, insa aceasta nu o baga in seama.
- Copii, el este Kaikei Lazcano si de acum inainte va fi colegul vostru.
Auzindu-i numele, blonda a inceput sa rada in hohote. Si-a acoperit gura si si-a intors privirea lasandu-si capul in jos si inchizand ochii. Toti si-au indreptat privirea spre ea si au ramas uimiti. Era prima oara cand o vedeau pe tanara razand.
- Kaikei, ce nume stupid, asa il chema pe catelusul meu, imi e mila de bietul ba...
Zambetul i-a pierit, cand tanara l-a vazut pe baiat. A ramas fermecata de el. Tanarul avea parul brunet si o pereche de ochi albastri, patrunzatori. Suvitele de par se incapatanau sa ii intre in ochi. In urechea dreapta se putea observa doi cercei micuti, iar uniforma liceului ii venea perfect pe trupul lui. Tanarul isi tinea mainile in buzunare si o privea cu o privire rece pe adolescenta. Colegii lor se uitau cand la fata, cand la baiat si nu intelegeau ce se intampla. Inima blondei a inceput sa bata cu putere, gata sa ii sara din piept.

http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=296 Gloria

http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=153 Rahzel

http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=130 Anshel

http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=423 Kaikei
[Imagine: lexythekittysig.png]

I'll be in every beat of your heart!

Răspunsuri în acest subiect
Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 19-09-2009, 04:27 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de ellamanu - 20-09-2009, 07:46 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 23-09-2009, 05:48 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de ellamanu - 23-09-2009, 06:18 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 26-09-2009, 07:05 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de starnight - 27-09-2009, 05:09 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 30-09-2009, 02:34 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Dizzy - 30-09-2009, 09:01 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 02-10-2009, 04:56 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de starnight - 03-10-2009, 12:10 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 17-10-2009, 07:16 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 24-10-2009, 04:58 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Nightmare Dream - 24-10-2009, 07:03 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alee - 24-10-2009, 10:26 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 29-10-2009, 08:21 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de starnight - 31-10-2009, 01:00 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 07-11-2009, 06:20 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de starnight - 08-11-2009, 04:01 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 15-11-2009, 01:13 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Mitus - 17-11-2009, 10:46 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Yaku-chin - 21-11-2009, 07:41 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de shiro - 27-11-2009, 10:16 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 05-12-2009, 05:29 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 15-12-2009, 01:37 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Mitus - 15-12-2009, 11:49 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Kripterya - 17-12-2009, 02:27 AM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 27-12-2009, 08:12 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Yaku-chin - 27-12-2009, 08:31 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Kripterya - 28-12-2009, 12:57 AM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Mitus - 28-12-2009, 01:46 AM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 01-01-2010, 01:07 AM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 08-01-2010, 07:00 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Alexi - 21-01-2010, 06:04 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de Mitus - 23-01-2010, 04:23 PM
RE: Invata-ma sa iubesc - de pufu_pis_pis - 12-03-2010, 07:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 3.340 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 16.784 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 38.231 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.839 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Invata-ma sa fiu normal [yaoi +16] Liar 1 2.619 03-09-2011, 10:32 PM
Ultimul răspuns: Liar
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 36.456 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 17.157 03-07-2011, 11:50 PM