13-03-2009, 11:28 PM
Cum era de astepat: cum am intat pe anime zup am zis sa merg sa dau un com la unul dintre ficurile mele preferate:X...eh, banuiesc ca ti-ai dat seama k vorbeam de ficul asta :X:X:X. L-am citit de cateva zile dar pot sa spun ca-mi aduc aminte foarte bine ce s-a intamplat, iar la sfarsit cand am aflat ca e penultimul am simtit ca innebunesc...macar la figurat daca nu la propriu:)). Pur si simplu ador ficul asta, chiar nu exista o mica, micuta posibilitate de a mai face un capitol sau o alta serie? Onegai :pls: Dar cred ca odata ce ai decis sa il termini nu te pot convinge...pacat. Capitolul e superb ca toate celelalte, se putea sa fie tocmai penultimul mai prejos?:))
Eto...tot ce mai pot sa spun e ca abia astept sfarsitul (ce urat suna:(..sfarsit la un fic asa kawai:X) insa il astept pentru ca abia astept sa vad ce se va intampla cu cei doi. Sper ca Jeff sa ramana cu Ritsu si sa fie un happy end asa cum imi place mie:D.
Succes mult si ja ne:*>:D<
Eto...tot ce mai pot sa spun e ca abia astept sfarsitul (ce urat suna:(..sfarsit la un fic asa kawai:X) insa il astept pentru ca abia astept sa vad ce se va intampla cu cei doi. Sper ca Jeff sa ramana cu Ritsu si sa fie un happy end asa cum imi place mie:D.
Succes mult si ja ne:*>:D<