29-12-2008, 07:55 PM
He he..un alt capitol frumos..
A fost foarte funny discutia baietilor din spital :)) Si mai ales concluzia la care a ajuns Kanon:
"- Si sa inteleg ca nu a vrut sa mergi in parc...pentru ca te durea corpul...pentru ca te-ai culcat cu el...pentru ca ai tampit" .....ooo da =))) :))
Am vazut doar 2 greseli la inceput:
Asta e tot..mi-a placut actiunea si imi pare foarte rau pentru Hideki...sper sa nu i se intample cine stie ce :(
Bye bye :bye:
A fost foarte funny discutia baietilor din spital :)) Si mai ales concluzia la care a ajuns Kanon:
"- Si sa inteleg ca nu a vrut sa mergi in parc...pentru ca te durea corpul...pentru ca te-ai culcat cu el...pentru ca ai tampit" .....ooo da =))) :))
Am vazut doar 2 greseli la inceput:
Citat: La naiba, ti-am zis ca ai sa regreti! se auzi tipetele lui Kanon in intreg holul.(...)Aici trebuia sa spui ceva de genu : "se auzira" ori "s-au auzit"..iar a doua:
Citat:- Hideki, trebuie sa iti asumi responsabilitatea! Macar odata!(...)o data si nu "odata" :D
Asta e tot..mi-a placut actiunea si imi pare foarte rau pentru Hideki...sper sa nu i se intample cine stie ce :(
Bye bye :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*