Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The life of a male prostitute (yaoi,shounen ai and normal couples)

i know ca sunt multi copii..dar nu pot scapa de ei :-s scuze...
si mi-am dat si eu seama ca nu prea pot fi deosebit si din cauza asta am ales sa produc transformari de infatisare
true...am un orgoliu pana la un anumit punct. prezentarile de la sfarsit ar fi trebuit sa clarifice oarecum problema persoanelor ... cat despre restul...recunosc ca ai dreptate
dak ai probleme cu concentrarea si retinerea numelor mananca ciocolata :D
guys: i know ca nu e un fic de nota 10 asa ca :P poze am sa pun acum. descrierea camerei v-a lasat rece, nu? nu prea eram inspirata =)))

ceea ce ma deranjeaza cu adevarat e ca sunt considerata incuiata si incapabila sa primesc un sfat si sa il iau in consideratie...dar in fine...dak vi se par incuiata asta e...

some picz :D
Kanon : [Imagine: kanon.jpg]
Roro: [Imagine: roro.jpg]
Hiroki: [Imagine: hiroki.jpg]
Hideki : [Imagine: hideaki.jpg]
Tomo: [Imagine: tomo.jpg]

Second dilemma : Should they be friends?

Ceasul statea agatat in perete , nemiscat, insa acele lui se invarteau fara pic de rusine. Ticaitul lor era enervant si in acelasi timp cauza din ce in ce mai multa tensiune in incaperea in care se afla Hiroki. Statea ghemuit in fotoliu si fara sa vrea se gandea numai la Hideki. Era normal pentru ca se afla in camera lui, imbracat in hainele lui si ba mai mult, era inconjurat de tot ce ii apartinea baiatului cu par argintiu.
Roro ajunse acasa si se intinse in patul sau asteptand cu nerabdare reintoarcerea lui Hideki.
Era obosit insa nu se putea compara cu munca pe care o depunea in acel moment prietenul lui cu parul argintiu. Oonuki era un barbat de 50 de ani cu un fetis pentru baietii frumosi si mai tineri. Prima oara cand el a fost acolo si l-a intalnit , a fost legat la maini si de picioare de pat si apoi patruns cu unul dintre acele obiecte folosite de perversi.
Desi in mod obisnuit nu agrea atingerile nimanui si i se facea scarba cand era atins de altii , existau doua exceptii: ar fi dat orice sa scape de Oonuki pentru ca numai gandul la el il scarbea, ar fi murit pentru numai o singura atingere din partea lui Kanon pentru ca il iubea din toata inima.

Usa de la camera a fost intredeschisa usor si de usa s-a proptit Kanon care il privea pe blond cu foarte mare atentie. Roro nici nu il observa. Statea in continuare intins pe pat cu pantalonii si camasa descheiata ,chipul ii era acoperit cu mana dreapta in timp ce cealalta statea intinsa pe pat pe langa corpul lui.
- Obosit? Intreba brunetul incet si lent pentru a nu il speria pe blond.
- Putin,.
- Ce ti-ai folosit mai mult azi? Gura sau fundul? Intreba usor enervat brunetul inchizand usa de indata ce intra in camera.Se sprijini de perete si isi incrucisa bratele asteptand un raspuns.
- Kanon... susoti blondul stiind perfect ce anume se petrecea in mintea brunetului. Era gelos si furios in acelasi timp pentru ca Roro trebuia sa faca asta. Ar fi dorit sa il pastreze numai pentru el si sa il inchida undeva cu un lacat insa nu putea si tocmai asta il facea pe Kanon sa se urasca.
- Ei?
- Kanon, inceteaza. Stii deja ca numarul clientilor mei e foarte mic si sunt mereu aceeasi asa ca..
- N-am de ce sa ma tem...da ..stiu, aproba brunetul dorind sa plece insa blondul il opri dupa ce se ridica rapid din pat.
- Kanon, nu pleca. Tu esti singurul care vreau sa ma atinga, marturisi blondul sprijinindu-si capul de spatele brunetului.
- Chiar vrei sa raman? Esti obosit..
- Vreau. La sfarsitul zilei dupa ce termin de facut mizeria asta , tot ce imi doresc e macar o atingere a ta. Doar o atingere,Kanon.

Roro ii atinse usor pieptul si apoi il mangaie lasandu-si intreaga palma sa simta caldura trupului brunetului. O cobora incet pana la slitul pantalonilor si dori sa o strecoare inauntru insa fu brusc oprit.
Kanon i-a intors mana la spate si apoi l-a lipit de trupul lui. Si-a apropiat buzele de gatul lui si l-a muscat cu grija lasandu-i semn. I-a tras bluza jos si apoi i-a intors capul spre el pentru a il putea saruta. Isi cobora mana libera in pantalonii blondului si il apuca strans de
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.

Răspunsuri în acest subiect
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 22-12-2008, 04:03 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de Lithium-Angel - 22-12-2008, 05:41 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 23-12-2008, 10:59 AM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 25-12-2008, 03:22 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 26-12-2008, 11:36 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 29-12-2008, 12:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Moments of Life - kame.'s Yaoi OneShots kame. 1 2.417 13-04-2013, 02:46 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Invata-ma sa fiu normal [yaoi +16] Liar 1 2.624 03-09-2011, 10:32 PM
Ultimul răspuns: Liar
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 3.487 09-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Alixa
  Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ Yaku-chin 33 19.382 26-05-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  My life is a huge disaster [yaoi] Yaku-chin 33 23.901 18-12-2009, 01:13 AM
  Flames of passion [+16] [shounen-ai / yaoi] Hetalia 3 3.943 04-11-2009, 01:08 AM
Ultimul răspuns: Sukisyo
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 15.691 31-10-2009, 11:06 PM
  Fructul interzis [+18] [ shounen-ai / yaoi ] Lithium-Angel 44 27.627 05-08-2009, 10:57 AM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  Once upon a time- Gravitation [Yaoi and normal couples] aoixtenshi 36 27.346 24-07-2009, 06:39 PM
Ultimul răspuns: love_anime
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 28.088 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)