29-09-2011, 05:06 PM
Aiaiai, let the rain over mee :]] Aoleu am inceput si eu cum melodia asta >.> Deci ce ne intereseaza? Ficusoru tau micut si dragutz ;o3 Deci imi place foarte mult pentru ca abordezi subiectul criminalistica, asasini si etc, sunt uimita ca un asasin este angajat ca dadaca ;-? si sunt mai curioasa sa vad cine este bunaciunea =p' si sa vad acel yaoi care cred ca o sa vina in curand ;"> asa presimt eu nu dalta =]].
Boon, so, Sase, aka Marcus nu? Daca am intels bine pare un tip dala, bunaciune dura, care te vrajeste doar cu o privire ;> place la mine baby, deci, repejor, cat mai repejor, cu nextul ala ca vreau sa vad continuarea, vreau capitolul 2 ^_^. Nu uita sa ma anunti te rog! Pup ;*
Boon, so, Sase, aka Marcus nu? Daca am intels bine pare un tip dala, bunaciune dura, care te vrajeste doar cu o privire ;> place la mine baby, deci, repejor, cat mai repejor, cu nextul ala ca vreau sa vad continuarea, vreau capitolul 2 ^_^. Nu uita sa ma anunti te rog! Pup ;*
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile