Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

You and I

#1
Deci dragii mei nebuni :]] Uitati ca revin cu un nou fic pe care il dedic lui Ema ;o3. In acest fic cu...hai sa ramana secret, vor fi mai multe faze perverse, atat yaoi [ma rog cateva ;;] ] cat si hentai ;;]. Spor la citit si sper sa va placa ^.^ Ideea o sa se accentueze pe parcurs o sa vedeti :]] Asta este un fel de Intro. So primul capitol e cam prost dar primit pe viitor altele mei bune ;x

+18 pentru absolut totul, folosesc expresii, cuvinte, injuraturi neadecvate minorilor :]] [desi eu sunt unul >.>]
DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora.

Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.
You and I

Caitolul 1:
Let's be friends...Or not?

Shit! Cat dracului mai trebuia sa astept in autobuzul asta tampit pana sa ajung la scoala aia dobitoaca? Nervii mei eram acum pe casa si casa zbura in aer, numai avea rabdare, trebuia neaparat sa il gasesc pe handicapatul ala de Gara sa imi dea mai repede pretioasa mea marfa fara de care nu pot trai, iar cu prima ocazie sa ii zbor creierii aia minusculi ai lui. Daca i-o mai ii avea si paia ca la cat de mult l-am blestemat, injurat si spurcat nu cred ca ala se mai numeste ,,cap'' ci colivie...Eram dependent de heroina, daca nu o aveam odata la sase ore, chiar si mai putin, puteam sa fac crima de om, trezindu-ma de dimineata intr-o celula cu un gay care si-o tragea singur. Desi, din propriile experiente, e bine si cu unul de acelas sex, pare mai excitant decat cu o tarfa ieftina care la prima ocazie cand aude de cuvantul ,,bani'' iti sare in brate dezbracata gata pentru ,,actiune'', dar totusi...hai sa ne continuam povestea. Bateam enervat din picior, in timp ce melodia celor de la Paramore imi urla in timpane, incercand sa ma calmeze, dar fara rezultat, cel putin la mine nimic nu avea rezultat cand era vorba despre ,,droguri''. Daca te uitai atent pute-ai sa zici ca sunt nebun, disperat, homosexual, boschetar in devenire, aurolac de nota zece, dar nu era asa...Sub masca asta de baiat dur, fara vicii, nemernic, drogat se ascundea o fire sensibila care ii placea sa cante la pian. Incep sa rad in sinea mea, ce bine pute-am sa mint, adoram acest sentiment, iubeam minciuna si tot ce avea legatura cu rautatea. Eram Satana pe pamant.

-Uchiha! Am ajuns, zboara de aici pana nu te impusc in cap! urla la mine soferul autobuzului, eu abia bagand in seama ce zice pentru ca ma durea fix undeva de ce zicea el, atata timp cat eu ii stiam micutul secret, ca si-o trage cu gardianul scolii, il aveam la degetul mic, iar daca il param la directoare, care este asa zisa mea ,,mamica''. Adio Gusy! Imi dau ochii peste cap si imi trec o mana prin parul brunet facut tepi, pregatindu-ma pentru inceputul anului scolar, clasa a 12-a, si dupa asta la munca, sa nu mai aud de scoala. Ma gandeam totusi sa ma fac om de afaceri si sa imi deschid un bordel.... Zambesc strengar si cobor din autobuz, fiind asaltat de o gasca de pitipoance in fruntea lor fiind iubita mea, Karin, pe care o ,,iubeam'' si ,,adoram'' atat de mult.

Karin, Karin, Karin, asta era doar o fata, blonda la creier, dotata, cu forme pline de colagen, botox si silicon, cu care imi placea sa mi-o trag oriunde, oricand, chiar si pe strada, cum am spus mai sus nu aveam nici o simtire, nu imi pasa de parerea nimanui sunt propriul meu stapan. Continui sa merg indreptandu-ma spre intrarea in insitutie, numita de mine << Puscarie >>. In aceasta dimineata nu aveam chef de figurile nimanui, mai ales de Karin si de apelativele cu care mi se adresa, gen: ,,puisor'', ,,pisoas'', mai sa vars cand o auzeam ca zice asa ceva. Imi placea sa imi bat joc de toate fetele prostute si naive care aratau al naibi de bine, eu sunt cel care a dezvirginat toate fetele din acest liceu plin de panarame si gay, unele relatii au fost si cu baietii, dar doar din plictiseala si pentru a incerca ceva nou, nu ma luati in nume de rau, nu sunt gay ci doar experimentez si ma laud cu tot ce am facut si o sa fac, sunt un leu care nu poate fi oprit. Chiar si profesoarele au cazut in plasa mea, mi-am tras-o cu toate doar pentru niste note mai mari, iar in acest moment, sunt geniul liceului, cine se punea cu mine ajungea exmatriculat, pentru ca in fata mamei, aka directoarea, eram un ingeras pur si nevinovat. Va vine sa credeti? Uite ca mie da, nu imi pasa de sentimentele femeilor, daca vor printi sa se duca la azil, sunt destui acolo.

-Sasuke! -se aude o voce masculina din spatele meu, atat de familiara, cum sa nu fie? Incep sa chicotesc, afisand un zambet strengar, doar vechiul meu prieten, Naruto, primul din viata mea. In prezent el este cel mai bun prieten al meu, doar prieteni, relatiile extraconjugale le-am lasat balta, am zis sa practicam cu alti baietii, defapt numai el ca eu, am facut-o doar cu omul de servici, odata si atat, plus ca atunci eram si beat. Dam mana prieteneste, iar el incepe sa imi impuie capul cu tot felul de tampeni cum ar fi ca azi este Luni, maine este Marti si e ziua mamei lui, etc. Gura lui se misca intr-un ritm alert, dandu-mi dureri de cap, dorindu-mi sa ii bag adidasul in gura numai sa taca dracului odata.- Si azi avem o eleva noua...-termina acesta, facandu-ma oarecum curios, pentru prima oara in viata lui de gandac, zambetul meu pervers revenind, prospatura ha? Abia astept sa vad cu cine o sa ma joc anul acesta....parca vad ca saptamana viitoare e la mine in pat si geme dupa mai multa placere...

***

Stateam in banca mea, ultima de pe randul din mijloc, manjindu-mi ochii la peisajul de afara, suntem in luna septembrie si inca este cald, temperatura ajungand la treizeci si trei de grade, nici in Los Angeles nu e asa de cald toamna, dar na, este Romania doar, ce sa ma mai astept? Daca maine pica un OZN din care iese Pamela Anderson goala nu ma mai mira nimic, le-am vazut pe toate. Imi rotesc ochii prin clasa si o zaresc pe Beti cea Urata cum se uita dezorientata prin jur, in incercarea, probabil, de as face prieteni noi.

-Colega cea noua...imi sopteste blondul de langa mina, sarutandu-mi lobul urechii, eu scotand un geamat scurt si silentios, incercand sa nu atrag atentia nimanui, tot odata indepartandu-l pe blond.

Deci asa nu...? O analizez din cap pana in picioare, rochia albastra ce o purta ii scotea in evidenta picioarele lungi ca de gazela, sanii mari, frumosi atat de apetisanti ma faceau sa ma excit doar cu privirea, iar fata ei...Doamne si bunica era mai frumoasa ca ea. Acei ochelari din anul lui Pazvante chiroul o imbatraneau, fruntea lata iesind la iveala cu usurinta, totusi buzele ei usor rozalii parca ma implorau sa le sug, musc si sa le decust precum un fanatic, iar ochii ei...verzi precum iarba proaspata pareau atat de puri, de nevinovati, inocenti, care implorau iubire si atentie...tipic pentru o ,,maicuta'' cum le numesc eu pe fetele care nu au mai vazut baietii nici la televizor. Parul ei rozaliu cadea in cascade pe umerii goi, dar de ce tocmai roz? Atat de fanatica dupa Paris Hilton e? Atitudinea ei imi aminteste de o tocilara cu figuri din generala, care si-a cautat-o cu lumanarea, ajungand la spital din cauza unui teribil ,,accident'' de masina. Oopss... In momentul in care vreau sa ma ridic in banca pe usa intra profesoara de biologie, o femeie invarsta la cincizeci si opt de ani, care mai are putin si se dezmembreaza. Aceasta o invita pe pustoaica sa se prezinte, iar, exact cum am prezis eu, este o fata timida, naiva, prostuta, tocilara care daca ii sufli in fata lesina si o cheama, ghiciti cum? Sakura Haruno, aka tocilara roz. Tusesc fortat, parca spunandu-i din priviri tinerei sa nu ne mai zica atata despre ,,minunata'' ei persoana ca nu ne intereseaza.

-Sasuke Uchiha, la tabla, te ascult pentru nota, rasuna vocea autoritara a profesoarei facandu-ma sa ma trezesc din fanteziile mele nebune, injurand-o printre dintii, coborandu-i toti mortii din pod. In timp ce eu ma duceam spre tabla, rozalia se indrepta spre banca ei, fara se ezit ii pun mana pe fundul ala bombat, stragand in asa fel incat tanara sa scoata un scancet, clasa holbanduse la noi de parca ne-am fi tras'o acolo pe loc, totusi tanara isi continua drumul spre viitoarea ei banca, cea in care era si Hinata, sora mea mai mica.

Rozalio, pregatestete, in curand vei vedea cine sunt cu adevarat....
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#2
OMFG !
Elz esti nebuna de perfecta :x Deci, fic nou, super nemaipomenit, ador ideea .... cum sa n-o fac.
So, Sasuke e un nenorocit fara scrupule, ma intreb cat va tine acest comportament? Oare, Sakura il va face cuminte sau Sasuke pe ea, rea? :-? Prefer a 2-a varianta, e mai palpitant : ]], nu?
Vaiii, nu pot sa cred ca e asa de pervers incat si-ar trageo si cu baieti : ]] Omg !
Ador titlul, imi aduce aminte de melodia lui Lady Gaga - You and I <333
Iubita, astept next-ul si sper sa fie pervers .. sa dea pe-afara :]]
Kiss and Hug !

#3
Vai, vai, vai ! Ce frumos din partea ta, mămică manelistă ce cânţi în baie mereu. : )).

Mersi mult pentru că mi-l dedici mie. Idioata de fiică'ta. : )) Obsedată de yaoi şi hentai hard. xD Love it, baby. Aha ! Aha ! Let's f**k. Upss am cam întrecut limita. Sorry.. TT.TT "I'm to sexy for your shirt. Yeah. I'm to sexy for your shirt." Uite ce face dependenţa de yaoi din mine. TT.TT Sunt în prag de disperare, staţi departe sunt CONTAGIOASĂ. : ))

Ok, să revenim la fic. Ţi-am mulţumit că mi-l dedici mie, şi o mai fac odată : MERSI !!!! >: D< * a million hugs * Ador ideea. Sasuke bad boy. Like it, like it. Fiica ta e mândră de tine.Apropo ţin să te anunţ că nu o să dau la fiecare capitol com, ştii şi tu : ŞCOALA asta nenorocită e de vină. Deabea a început şi deja m-am săturat de ea. TT.TT

Oricum ideea este genială. : )) Am murit de răs la faza cu ochelarii lui Saku'. Prea penală. Ştiu eu de unde ai luat idea. Furăcioaso. *laughs* Nici nu îmi pasă de unde ai ideile, eu vreau next.

Băh, deci te anunţ că nu vreau să o lălăi cu hentai. Că dacă o faci vin eu cu parul şi îţi fac lucruri necuvincioase de nu mă uiţi pe mine toată viaţă. Cât de lungă e ea. : ))

Deci, mi-a plăcut mult faza cu Naru' când îi linge lobul - deja mă gândeam la yaoi xD. Obsedata de mine. Mămicuţo bagă nextul că ai cititori din plin. App să mă anunţi printr-un pm ca să nu scap vreun capitol că te prăjesc în oală.

Deci cam atăt de spus, la greşeli nu am fost atentă - prea prinsă în poveste. : )) Deci ne vedem data aviatoare.

E. was here.
[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]

#4
You and I

Capitolul 2
I need your body for my body


(Sakura Haruno)

Ma uitam atenta la brunetul din fata mea, tipic pentru clasa asta, un badboy intre asa zisele ,,fete cuminti'' ale mamici, prea iubitele Fecioare. Sa ma lase in pace. ce pupaza lui Ion Creanga? Daca astea mai sunt virgine eu sunt regina Angliei de N si conduc un BMW prin Sahara din SIberia. Imi asez ochelarii asa incat sa il pot atinti cu privirea pe Uchiha acela atat de sexos care ma excita numai cu privirea, colegul din fata mea, eram oarecum interesata de persoana lui. Totusi, daca m-as gandi logic este doar o pierdere de timp, daca as vrea sa ma placa ar trebui sa am sanii de doi metri, curul cat mai bombat, buzele sa imi explodeze de botox si sa duhnesc de parfum ieftin gen PlayGirl, dar stai, eu deja arat bine, si naturala scumpi. Imi musc usor buza de jos, semn ca imi venea sa plang, iarasi. Oh Gosh! Cat urasc partea asta proasta a ta Sakura! Sunt o uratanie a naturi, o greseala a parintilor, de ce mereu toti imi zic Sakura Frunte Lata? De ce toti imi pocesc numele? De ce lumea este atat de a dracu? Inteleg, arat ca muma padurii cu sarmele astea in gura si ochelarii lui bunica, dar totusi, numai exista Dumnezeu? Ah, iubita ai uitat ca mai nou Florin Salam conduce asa zisul ,,Palat''. Oricum ai vazut ce ti-a facut scumpul asta de Uchiha? Ti-a pus mana pe cur, mama deci jur ca daca eu iti controlam miscarile acuma erai in pat cu el.

Tot acest monolog stupid al partii mele ,,bad'' ma facut numai sa ma inrosesc mai rau, cum puteam sa gandesc asa ceva? Eu aveam de invatat, studiat, trebuia sa intru la Oxford, sa fac dreptul, medicina si sa am o familie unita cu doi baietii, nu aveam voie si nici nevoie de prieten, tata spune ca, baietii, sunt o pierdere de timp si nici prietene nu aveam voie sa imi fac pentru ca ma influenteaza la lucruri rele. Sunt intr-o cusca si aceasta se stramteaza, sunt leul care incearca sa scape dar...nu pot. Mama imi spune: Sa nu incerci sa arati frumoasa, pentru ca daca incerci asta esti o panarama, numai ele se rujeaza, fardeaza si se impoptoneaza ca la showul lui Bendeac,plus ca noaptea se duc prin cluburi si se reproduc cu fel si fel de badarani. Nu era corect ce zicea, asta stiam si eu, cand ma prins ca ma dau cu fond de ten am fost pedepsita un an de parca as fi comis o crima si aia...ar fi avut legatura cu Presedintele Statelor Unite ale Americii. Oftez resemnata si continui sa scriu ce dicteaza profesoara, incercand sa alung gandurile care se lupta inversunat in capul meu. Ce mi-as dori sa fiu normala sa fiu libera macar o data in viata....

-Anul acesta, colegul vostru preferat, Sasuke Uchiha, eminentul liceului nostru, va va fi profesor de teorie muzicala pentru ca domnisoara Monica Anghel este insarcinata, nu vreau sa va maimutariti prin clasa, sper ca m-am facut inteleasa, vreau macar pentru o data in viata sa nu mai va credeti la Nora pentru mama si sa fiti seriosi, atat, o zi buna, la revedere! rasuna vocea autoritara a profesoarei de chimie, in timp ce tocurile ei se auzeau cum paraseau camera semn ca dezlantul pe timpul pauzei o sa inceapa in cateva secunde. Sasuke il cheama deci...o sa ne fie profesor? Nu m-ar mira daca nu ne-ar pune sa ne dezbracam prin clasa pentru un zece, sau nu i-ar pune pe baietii sa il...O Doamne, Dumnezeule, Isuse Cristoase ce am zis? Cum am putut sa ma gandesc la chestile acestea neortodoxe? Incep sa ma schimb? Nu...nu trebuie sa fie asa!

Simt cum sunt luata pe sus de cineva anume, mainile lui puternice fiind pe talia mea subtire, defapt undeva mai sus de ea, atat de aproape de sani. O teama nebuna puse stapanire pe corpul meu, tremuram, imi era pur si simplu frica, asa ca am inceput sa ma agit, strigand sa mi se dea drumul sau, in consecinta, ii voi spune tatei totul, ca am fost atinsa de un baiat. Un ras masculin se auzi dupa ce am terminat de vorbit, semn ca i-am dat doar satisfactie si o portie buna de ras venita tocmai de la ,,tocilara clasei 12 A'', noua lui jucarie sexuala.

-Taci fato, iti garantez ca o sa iti placa ce o sa iti fac, vreau doar sa iti fac integrarea in liceul nostru scump si drag, nu o sa doara de loc, virgino...spuse baiatul din spatele meu, muscandu-mi lobul urechii eu scancind dezgustata de gestul sau atat de pervers. Tipam dupa ajutor, sa ma salveze cineva, dar nimeni, deja se sunase de intrare iar holurile liceului erau goale, eraue exact ca in filmele horror din ani 80' care ma faceau sa tremur de frica. Sunt trantita violent pe o suparafata tare, semn ca ajunsesem la capatul firului...la sfarsitul meu si al puritatii mele.

Imi deschisem ochii, nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca tipul care ma rapit si vroia sa imi faca ,,integrarea in liceu'', cum a spus si el, era Sasuke. Oh da fato, distreaza-te cu el, haide numai fi fricoasa, fa-o! Fa pentru prima data in astia nouspe ani ai tai sex!. Simteam cum intru in pamant de rusine, de frica, cum mintea mea a putut sa creeze aceasta ,,gandire''? Cum a putut sa rosteasca acele cuvinte ale unui act atat de pur in care se punea iubire si nu pofta trupeasca? Pur si simplu ma simteam oribil, murdara, si abia am inceput lista. Brunetul se napusti asupra nasturilor rochitei mele, iar in numai doi timpi si trei miscarii lasandu-ma in lenjeria intima de culoare alba, incepand sa imi sarute apasat pielea sanilor, vrand probabil sa treaca mai repede la mugurasi si apoi la problema mea ,,pura''. Gemeam, dar nu de placere, nici de cum ci de frica, o sa fiu violata IN BAIA BAIETILOR IN MIEZUL ZILEI! Iti place, stiu asta, simt ca iti place, gemi, de placere, iti place de el, iti place ce iti face, nebuno! Stiam eu ca nu esti proasta! Urla vocea mea mintala, in timp ce eu ma uitam speriata la brunet care isi vara doua degete in chilotii mei, penetrandu-ma cu doua degete, eu tipand de durere, scancind la fiecare miscare alerta de dute-vino. Chiar in momentul in care vroiam sa tip mai tare, sa ma auda cineva, am primit o palma peste fata, care mi-a facut chipul sa se intoarca 90 de grade la stanga, lacrimile incetand din a mai curge, privind in gol...M-a lovit...prima data in viata mea am fost lovita, atinsa, si pe punctul de a fi violata intr-o baie.

-Hei, cine e acolo? se auzi ,,ingerul'' care veni sa ma salveze, cel putin asa am crezut. Sasuke tu esti? Aloo! vocea aceea se intensifica, semn ca venea spre noi, presupun ca speriat, Uchiha a fugit repede din cabina, facand un ultim gest dezgustator, lingandu-si cele doua degete care acuma cateva minute se jucau in mine. Numai puteam sa vad, ma simteam atat de rau si de murdara, incat am lesinat, desi mi-am vazut salvarea, Hinata Uchiha...
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#5
Piersicuta scumpa si perversa vin si eu cu un comentariu aici. Esti plina de surprize, nu ma asteptam la un nou fic, dar nici nu-l refuz.

*Ador ideea si titlu. Atata nebunii, perverstati si violenta, banuiesc. Mama ce bad boy e Sasuke si plin de surprize. Omg si pe invers e. Si acum Hinata o ajuta pe Sakura, banuiesc, asta daca nu o sari si ea pe rozalie. Acum inteleg si eu nerabdarea voastra de a o schimba pe rozalie, deci cand o schimbi? :]]
*Descrierea: infloritoare, dar in sens vulgar. Nu zic ca nu-mi place, pentru ca trebuie sa fii in concordanta cu titlu [+18/+19] insa as prefera sa utilizezi unele figuri pentru a descrie anumite sentimente. Cum ar fi la Sakura ca arata cum arata si are personalitatea aia; atunci cand era sa fie violata, sentimentul de greata, spaima

*Nu pricep de ce la inceput ai scris cu italic si mai apoi cu bold ca dupa sa revii la normal :-? daca vrei sa arati replica vocii interioare scrii doar cu italic ca asa s-ar putea sa ne duci putin in eroare.
! Nu pune virgula inainte de "si", rareori cand se pune si te asigur ca la tine in text nu era necesar:P
*Ceva ce vreau sa nu mai faci este sa nu mai scrii cu caps pentru ca da impresia ca tipi la noi -.-. Puteai pune semnul exclamarii "!" la final si se intelegea. Desemenea numerele scriele ca la romana, cu litere.
90- nouazeci

Cam asta am avut de comentat si criticat. Abia astept sa vad nextul. Te pup dulce si te rog mult sa ma anunti :o3
Sper ca nu te-am suparat ^.^
ByE
[Imagine: h8v.gif]
 

#6
Hei hei, aterizez cu-n comentariu! Deschideti pista! <3 (sau mai bine zis pi**a o.o)

Um... cred ca sr trebuii sa mentionez ca te admir pentru ideeile tale care-s memorabile adica ma refer la faptul ca le ador personalitatea celor doi mai ales cealalta latura a Sakurei - si eu o urasc pe Sakura in general - tocilara din cauza educatiei proaste a parintilor. Sasuke, baiatul rau al liceului, sunt curioasa cum va fi ora de muzica XD
Ideea e putin fumata, adica Sakura eleva noua, nu-s sigura daca am mai vazut-o tocilara dar ma rog. Sasuke bad boy, drogat. Original este: faza cu Naruto din capitolul anterior, personalitatea secreta a lui Sakura si Hinata Uchiha sora lui Sasuke care sincer sper sa fie cu Naruto, asta daca nu cumva acesta este homo si sunt curioasa cum se inteleg cei doi ca pe Sakura si sasuke ni i-ai aratat deja^^

Cam atat, succes cu capitolele, uimeste cum faci tot timpul:>
Bye Bye :bye:
[Imagine: KMS02-5.gif]
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD

#7
hellooo
Am picat si eu pe aici, ca sa "narui niste vise" . Ficul este... cat de cat bun... Descrierea nu pot sa spun ca este rea... Tu ai vorbit... astfel de ficuri nu sunt de multe ori satisfacatoare din punct de vedere poetic... Dialogul... asta este bun, nu am nimic cu el. Dar lucrul care imi da o senzatie de imperfectiune este ideea care este uzata, nu folosita, ca asta ar trebui sa fie cuvantul, ci "uzata". De atata ori am vazut-o incat m-am plictisit. Seamana cu partea a doua din Money vs love... Are diferente, dar nu multe... Incearca ceva original...

NU te supara, eu doar mi-am spus parerea.


:bye:

#8
You and I

Capitolul 3
Life it's just a stupid joke

[Sasuke Uchiha]

Panarama mica! Parasuta! Paris Hilton in varianta virgina! Ce mama naibi? Daca nu apara cretina de sormea acuma deja terminam cu ea si ,,trageam apa'', ah, mai m-am si excitat pana peste cap degeabam tare as vrea sa imi reintru in afaceri, macar pentru o noapte vreau sa ma simt bine, vreau sa fac sex, sa ma droghez, sa ma imbat si sa mor odata sa scap de viata asta!. Da ati auzi bine, sa mor! Ce? Nu sunt emo, nu sunt gay, sunt afemeiat si drogat, viitor aurolac, dar totusi imi urasc viata. Inca de la varsta de pasipe' ani parintii ne-au lasat pe mine si sora mea sa traim pe cont propriu, nu, nu le-a pasat ca suntem minori, ca nu avem bani si dragostea oferita de o familie, le-a pasat numai de ei...iar acum, amandoi, traiesc in Milano, intr-o vila cat Palatul Parlamentului, bogati, cu doi copii adoptati, cica noi nu eram buni de nimic si numai nenorociri le aducem. Adica copii pe care i-ati facut voi doi, cu care aveti legaturi de sange nu sunt buni, aia buni sunt copii altuia cu care nu aveti nimic in comun, parasuta aia de Mihaela si curvarul de Michael, nu? Atunci..chiar m-am simtit tradat, am plans, am urlat, le-am zis ca ii urasc din tot sufletul, dar...Credeti ca le-a pasat? Nu, pentru ca daca s-ar fi intamplat inversul, acum nu eram cine sunt si unde sunt, poate eram mai bine.

Inca de la varsta de cinspe' ani lucrez pentru a imi intretine sora si pe mine insumi, caci, chiar daca eu si sora mea ne jignim si batem, o iubesc, este singura mea ruda care o mai am, singura care ma iubeste cu adevarat si singura care nu s-a culcat cu mine, singura care imi ia partea, singura mea speranta, Hinata. Ies nervos din scoala, indreptandu-ma spre poarta acesteia, unde ma las pe-vine si imi iau un joint, incepand sa trag lacom din el, de parca ar fi ciocolata nu dorg. Cand ma gandesc la toti anii astia care au trecut pe langa mine ca fulgerul, la toate fetele pe care le-am jucat pe degete si le-am violat, la Naruto cu care m-am culcat la saispe' ani...as spune ca imi pare rau, dar as minti, ma simt al dracului de bine! Daca eu nu am avut parte de iubire, de toleranta, de rabdare, de macar putina afectiune ei de ce sa primeasca de la mine? Cine sunt ei? Daca viata asta de tot rasul ma trateaza asa si eu ii tratez pe ei asa, nu imi pasa de parerea nimanui, eu sunt eu, ei sunt ei, nu le convine? Sa se duca dracului si sa nu se mai intoarca!

-Sasuke Uchiha, de cate ori in viata ta ti-am spus sa numai fumezi in scoala? rasuna vocea autoritara a babacului de director, Neji Hyuga, prietenul de sex a lui Naruto de o luna incoace. Ma uit pe sub sprancene la el si vad ca ii prieste viata de gay, arata bine tipu, cred ca daca as fi bisexual acuma eram in tufis si i-o trageam. Dau din umeri nestiutor cu o fata inocenta, aruncand jointul undeva prin tufisuri ridicandu-ma la nivelul lui. Nu era mai inalt ca mine decat cu un cap, desi, atitudinea lui de ,,Mister Perfectiune'' lasa de dorit, daca stateai cu el numai cinci minute intr-o camera iti venea sa il scuipi, credeti-ma!

-Ce doriti domnule Director? S-a intamplat ceva? Vreo olimpiada, concurs la chimie sau latina? Vreo profesoara sau eleva ranita? Cu ce va pot ajuta? rostesc eu pe vesnicul meu ton inocent, razand in sinea mea, ce fraier, nici nu ma cunoaste si totusi se culca cu cel mai bun prieten al meu. Acesta imi spune sa il urmez spre cabinetul medical pentru ca ,cica, mi-au venit niste rezultate ingriijoratoare, sa mori tu? Imi dau ochii peste cap si il urmez fara sa zic nimic, adica in fond, nu vroiam sa fiu exmatriculat sau mai rau sa pierd bursa de ,,copilas desptept''. La capatul holului ne astepta Naruto, care cum il vazu pe ,,puiut'' sari pe el si il saruta. Yuk! Asa am fost si eu in aceea seara?

,, -Ah, ah...ohh...Naruto...impinge mai tare, ohh...ah...spun eu cu rasuflarea taiata, placerea ajungand la un punct limita.
Baiatul se tot impingea in mine, ascultandu-mi dorinta nevinovata, care cauta doar placere, desi, pe fata blondului se observa satisfactia si excitatia, ii placea nebunului!
-Esti stramt puiule...dar la dracu, esti bun rau! rosti blondul printre gafaielile de placere, eliberandu-se in mine, facandu-ma sa adorm instant el doar scapand printr dinti un ,,AHHH'' de placere. A doua zi m-am trezit ca si cum as fi murit, tot corpul meu ardea si o durere atroce acolo jos ma rupea in doua, desi...inca avem chef de o partida exact lafel de nebuna ca cea de aseara.''

-Aloo!! Sasuke? Am zis ca poti sa mergi singur, eu ma voi duce cu Naru-puki in baie sa il... invat sa joace sah, spuse Neji, eu fiind deja la usa cabinetului, intrand nestingherit, fara sa bat, fara nimic, in fond si la urma urmei Alice, doctorita, a trecut prin patul meu si...nu mi-ar strica o scena in cabinet, asa ca in filmele xxx.

M-am asezat comod pe patul din incapere atintind-o pofticios pe doctorita sexy, care avea un decolteu obraznic si ma facea sa ma simt greu in pantaloni. Chipul ei palid, poate prea palid, cu aceai ochii albastri precum marea ma atintira dintr-o data, zambind trist. S-a intamplat ceva? Fara sa spuna nimic imi imana niste hartoage, care cica trebuia sa le citesc ca sa aflu ce am. Cu greu mi-am mutat privirea de la sanii aceeia mari si carnosi, care numai decat i-as fi sarutat si lins, spre foaia din fata mea care era inseamnata cu rosu. Neavand chef sa citesc totul, trecand cu vederea grupele de sange, calciul si fierul pe care il aveam in corp, mi-am indreptat privirea spre ceea ce era inseamnat cu aceea culoare sangerie, ramand complet socat...

Subiectul monitorizat timp de o saptamana, care are grupa de sange AB+, varsta de nouaspe' ani, o inaltime de o suta saptezeci si opt de centimetri si saizeci de kilograme, prezinta prea multel leucocite in sange care continuua sa se divida in mii si mii pe zi, ajugand sa ia locul celulelor normale care dispar pe zi ce trece.. Starile de oboseala, somnolenta, cat si consumul dorgurilor au ajuns la un singur punct. Subiectul, Sasuke Uchiha, este bolnav de LEUCEMIE in stadiu primar.

Am leucemie...aveam sa mor? C-c-um se poate una ca asta? Fara sa constientizez am inceput sa plang, pentru a doua oara in viata mea plang...totusi...de ce? Parca vroiam sa mor, de ce plang? Poate ca ,,ai grija ce iti doresti'' chiar e adevarata...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Asa gata ^.^ Am terminat si acest capitol deci, cred ca ati observat doua lucruri in acest capitol: Leucemia, yep, este doar o idee >.< stiu ca o sa ziceti poi in filmul A walk to remember era cutarica si avea cutarica leucemie. Nup ;P este ideea mea cu leucemia nu copiez filmul!!!! Sa se stie asta! =]] Asa deci chestia cu familia este inspirata din melodia lui Pink- Family Portrait ;x este geniala!
En fin, sper ca va placut ^.^ daca veti intrebari nu ezitati sa ma intrebati, sunt aici sa va satisfac nevoile [in materie de fic, axandu-ma pe ficul meu!]
Bye!
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#9
Hello draga meah :X
Ma bucur sa vad ca ai mai deschis un fic. Pe celalalt nu am apucat sa il citesc si stiu ca s-a terminat, dar la asta am sa raman emineta. Asa deci sa incepem. M-a atras foarte mult titlul pe care l-ai ales, spune atat de multe si totusi atat de putine. Imi place ca ai format personajele cu o atitudine impunatoare si perversa ceea ce am adorat :love:
Mi-a placut mult si descrierea. Se poate si mai bine, si aici ma refer la sentimente, insa in rest spui totul scurt si la obiect, fara inhibitii. Sa revin putin la sentimente. Puteai sa descrii putin mai bine acel sentimnt cand Sasuke a aflat ca are leucemie. Adica a izbucnit imediat in lacrimi. Mi s-a parut ca ai grabit putin aici actiunea.
Cu toate acestea imi place. Chiar ai o idee interesanta si abia astept sa vad cum evolueaza lucrurile si ce idei mai ai. So gambate!:bye: Pupici!:*

P.S: Nu uita sa ma anunti si pe mine data viitoare :pls:
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#10
Sisule vin si eu cu un micut comentariu.
Nu puteai sa lasi dimensiunea normala? Ce parinti super are si Sasuke, cum sa-ti lasi copii pe drumuri si sa pleci in Milano si sa adopti alti? Aici se intelege putin motivul faptelor lui Sasuke, dar nu trebuia sa ajunga la droguri. Leucemie O.o socant, de unde sa faca omu rost de bani ca sa plateasca tratamentele si ca sa nu mai zic de operatie. Poate intervine Sakura aici :> poate sunt compatibili.
Descrierea a existat, poate putin mai mult la final, cand a aflat ca are boala aia. Sisule eu te tine te bat. Chiar trebuia sa existe acea greseala in text?
"lafel" - la fel

Abia astept next. Pupici :*
[Imagine: h8v.gif]
 




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)