08-07-2011, 10:15 PM
Buna dulcico,
Pai ma bucur ca ai postat continuarea. Cat despre capitol...
Pai la capitolul descriere mai ai putintel de lucru, descrie mai in detaliu sentimentele, locri, lucruri. Actiunea e putin grabita deoarece nu ai descris mai in detaliu lucrurile intamplate in masina in drum spre cabana parasita. Dialogul nu pot zice ca e chiar sec dar nu e nemaipomenit, e destul de plictisitor iar greseli de tastatura nu am observat. Sper sa nu te supere comentariul meu iar daca da poti sa'mi zici si se rezolva. Deci inca odata sper sa nu te supere comentariul meu si spor in continuare :-h
Pai ma bucur ca ai postat continuarea. Cat despre capitol...
Pai la capitolul descriere mai ai putintel de lucru, descrie mai in detaliu sentimentele, locri, lucruri. Actiunea e putin grabita deoarece nu ai descris mai in detaliu lucrurile intamplate in masina in drum spre cabana parasita. Dialogul nu pot zice ca e chiar sec dar nu e nemaipomenit, e destul de plictisitor iar greseli de tastatura nu am observat. Sper sa nu te supere comentariul meu iar daca da poti sa'mi zici si se rezolva. Deci inca odata sper sa nu te supere comentariul meu si spor in continuare :-h
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara