27-11-2010, 06:09 PM
Uh! Doamne,Dumnezeule! Esti un geniu, un adevarat geniu! Ma intreb e unde iti vin ideile astea geniale. Esti sigura ca esti om?
Chiar nu ma asteptam la asta. Eu credeam ca Sara l-a inselat cu altcineva sau... cine stie ce alt lucru, nu asta! Adica... nu m-ai lamurit in totalitate nici in acest capitol. Adica... nu inteleg ca cine e Sara si... ma rog, nu inteleg multe.
Uh, vad ca ficul a inceput sa aibe legatura cu titlul:X:X:X I love this :*
Mmm... deci trebuie sa-l omoare pe Sasuke, nu? Oh, si ala e Itachi. Te ador, ador, ador! Ti-am mai spus asta, nu?:))
Inca ma roade sa aflu cine e acel baiat din amintirile/visele Sarei.
Cat de rea esti! De ce ne lasi atat in suspans, ha?:-W
Descrierea... Doamne... nu pot sa cred ca mai aduc vorba de ea. Descrii atat de frumos. Uneori, parca sunt eu in locul Sarei.
Actiunea nu e deloc...chiar deloc grabita.
Naratiunea... pai nu ai mult dialog, asta inseamna ca naratiunea pedomina;)
Esti un micv[mare:))] geniu.
Abea astept continuarea! Pupicei si succes in continuare:>:>
Chiar nu ma asteptam la asta. Eu credeam ca Sara l-a inselat cu altcineva sau... cine stie ce alt lucru, nu asta! Adica... nu m-ai lamurit in totalitate nici in acest capitol. Adica... nu inteleg ca cine e Sara si... ma rog, nu inteleg multe.
Uh, vad ca ficul a inceput sa aibe legatura cu titlul:X:X:X I love this :*
Mmm... deci trebuie sa-l omoare pe Sasuke, nu? Oh, si ala e Itachi. Te ador, ador, ador! Ti-am mai spus asta, nu?:))
Inca ma roade sa aflu cine e acel baiat din amintirile/visele Sarei.
Cat de rea esti! De ce ne lasi atat in suspans, ha?:-W
Descrierea... Doamne... nu pot sa cred ca mai aduc vorba de ea. Descrii atat de frumos. Uneori, parca sunt eu in locul Sarei.
Actiunea nu e deloc...chiar deloc grabita.
Naratiunea... pai nu ai mult dialog, asta inseamna ca naratiunea pedomina;)
Esti un micv[mare:))] geniu.
Abea astept continuarea! Pupicei si succes in continuare:>:>