21-11-2010, 11:44 PM
Primul capitol este o adevarata reusita ^.^ . Ai descris atat de bine si amanuntit sentimentele personajelor misterioase si ai dezbatut aproape fiecare cuvintel. Ma adanceam in jocul tau de cuvinte atat de armonios si chiar visam cu ochii deschisi. Imi place povestea de dragoste, despartirea lor, respingerea fetei si poate, sensibilitatea baiatului. Deasemea imi place ca nu ne- ai dat inca din primul capitol ideea ficului, sau macar cine sunt personajele, ci ne- ai lasat sa ne gandim, sa ne facem o oarecare idee.
Acum ce nu mi- a placut, nici chiar asa, ce m- a deranjat a fost: " Ar fi vrut sa fuga dupa ea, dar stiu ca ar fi fost in zadar. " , de vreme ce narezi la persoana a treia, acel " stiu" nu prea isi are locul. Ai mai avut pe undeva greseala asta.. Asa si era " ca un ghimpe in coaste" nu coapse.. :))
Deci punand in balanta ce- mi place si ce nu ( vreau sa spun ca ce nu imi place sunt niste greseli minore si n- ai de ce sa- ti faci griji) , cred ca ti- ai dai seama ce parere am despre un inceput de fic superb.
Acum ce nu mi- a placut, nici chiar asa, ce m- a deranjat a fost: " Ar fi vrut sa fuga dupa ea, dar stiu ca ar fi fost in zadar. " , de vreme ce narezi la persoana a treia, acel " stiu" nu prea isi are locul. Ai mai avut pe undeva greseala asta.. Asa si era " ca un ghimpe in coaste" nu coapse.. :))
Deci punand in balanta ce- mi place si ce nu ( vreau sa spun ca ce nu imi place sunt niste greseli minore si n- ai de ce sa- ti faci griji) , cred ca ti- ai dai seama ce parere am despre un inceput de fic superb.
Mi-e foameee!!!