08-07-2010, 02:25 PM
a ajuns si je pe aici , defapt am citit primul capitol , dar lenea m-a oprit sa iti la un comentariu.
So , sa incepem cu inceputul .
Titlul : Printre oglinzi- deci este absolut superb si se potriveste foarte bine cu tema povestii. Adica intr-un anumit fel viata Julietei esste printre oglinzi , fiecare arata o allta parte a caracterului ei .
Imi place la nebunie cum scrii , ai un stil foarte interesant. Cele trei moduri de expunere se imbina foarte frumos si dialogul nu este exagerat. Replicile sunt foarte bine alese si personajele foarte bine conturate , desi sunt umpic invaluite in mister.
Julieta- imi place acest personaj enorm , este foarte puternica din punct de vedere psihic nepasandu-i de cei pe care ii omoara , este practica si inteligenta. Din cate imi dau seama ea a devenit asasin din cauza unei intamplari din trecut , actiunile ei fiind conduse de ura.
Celelalte personaje , pot spune ca fiecarea are cate ceva special .
Povestea chiar este destul de originala , nici eu nu am ami intalnit un fic pe tema aceasta.Viata dubla pe care o duce e fascinanta, tot timpul m-am intrebat cum ar fi sa duci o viata dubla . Ma intreb de ce a ales sa studieze arta , in afara de faptul ca se pricepe la desen. Oare si asta are o semnificatie anume ?
Ador Roma, este un oras foarte frumos si chiar se potriveste cu tema povestii.
Pot spune ca deja ador tema povestii, spor la scris.:*
So , sa incepem cu inceputul .
Titlul : Printre oglinzi- deci este absolut superb si se potriveste foarte bine cu tema povestii. Adica intr-un anumit fel viata Julietei esste printre oglinzi , fiecare arata o allta parte a caracterului ei .
Imi place la nebunie cum scrii , ai un stil foarte interesant. Cele trei moduri de expunere se imbina foarte frumos si dialogul nu este exagerat. Replicile sunt foarte bine alese si personajele foarte bine conturate , desi sunt umpic invaluite in mister.
Julieta- imi place acest personaj enorm , este foarte puternica din punct de vedere psihic nepasandu-i de cei pe care ii omoara , este practica si inteligenta. Din cate imi dau seama ea a devenit asasin din cauza unei intamplari din trecut , actiunile ei fiind conduse de ura.
Celelalte personaje , pot spune ca fiecarea are cate ceva special .
Povestea chiar este destul de originala , nici eu nu am ami intalnit un fic pe tema aceasta.Viata dubla pe care o duce e fascinanta, tot timpul m-am intrebat cum ar fi sa duci o viata dubla . Ma intreb de ce a ales sa studieze arta , in afara de faptul ca se pricepe la desen. Oare si asta are o semnificatie anume ?
Ador Roma, este un oras foarte frumos si chiar se potriveste cu tema povestii.
Pot spune ca deja ador tema povestii, spor la scris.:*
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted
![[Imagine: 2iv08c4.jpg]](http://oi56.tinypic.com/2iv08c4.jpg)
weakness ??[/i][/b]
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted
![[Imagine: 2iv08c4.jpg]](http://oi56.tinypic.com/2iv08c4.jpg)
weakness ??[/i][/b]