23-04-2009, 08:37 PM
aceasi- aceeasi
Nputand- neputand
Repetitie suparatoare.
intemnitzata -intr'un fic nu ai voie sa scrii cu limbaj de mess, e inestetic!
atenti- atentie
Da' unde te crezi, la gradinita?
Sincer chair nu trebuia sa imi insiri toate echipele....cine crezi ca le citeste
Am corectat doar 2 capitole si ceva..aproape trei.
Intrebare:tu ai auzit de virgule?
Eu n'am vazut una in ficul tau....
Ca idee nu stiu ce sa zic, nu ma uit la Naruto, nu stiu ce'i pe'acolo so nu pot spune daca e plagiat sau nu..
Dar raportandu'ma asa, la ce am vazut in general...nu prea e originala.
Ai multe personaje si nu prezinti cine stie ce in el.
Dialogul e cam sec, naratiunea huh....nu prea stiu ce sa zic...unde s'ar putea situa.
Nputand- neputand
Citat:Ea era cea mai importanta din lume.Suna cam sec.
Citat:Toate fetele erau moarte dupa el dar cea mai infocata era Diva care se certa cu abosulut toate fetele care cutezau sa se gandeasca la el.fetele-fetele
Repetitie suparatoare.
intemnitzata -intr'un fic nu ai voie sa scrii cu limbaj de mess, e inestetic!
atenti- atentie
Citat:Sakura ii declara razboi Divei pentru ca si ea era indragostita de acelasi baiat,frumosul Uchiha.frumosul Uchiha??=]]
Da' unde te crezi, la gradinita?
Citat:-Echipa cu numarul 1 este formata din:Nya,Gaara si Kankaru cu sensei Shya apoi cu numarul
...................................................
7:Diva Violet of Night, Sasuke Uchiha(pe fata Divei se citea o bucurie imensa)Airin Katoshiko,Sakura Haruno
Sincer chair nu trebuia sa imi insiri toate echipele....cine crezi ca le citeste
Citat:In sala balului isi facu aparitia si Kakashi,Naruto,Sasuke si SakuraIsi facur aparitia....
Am corectat doar 2 capitole si ceva..aproape trei.
Intrebare:tu ai auzit de virgule?
Eu n'am vazut una in ficul tau....
Ca idee nu stiu ce sa zic, nu ma uit la Naruto, nu stiu ce'i pe'acolo so nu pot spune daca e plagiat sau nu..
Dar raportandu'ma asa, la ce am vazut in general...nu prea e originala.
Ai multe personaje si nu prezinti cine stie ce in el.
Dialogul e cam sec, naratiunea huh....nu prea stiu ce sa zic...unde s'ar putea situa.