Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The life of a male prostitute (yaoi,shounen ai and normal couples)

Va multumesc din suflet.
Abiyah...am sa incerc sa numai scriu la 12 noapte in timp ce ascult muzika pentru ca e evident ca nu imi face deloc bine.
va sunt sincer recunoscatoare pentru criticile voastre...chiar aveam nevoie de ele. sper sa reusesc sa invat din greselile mele si sa mi le repar. ceva ceva ce iti doresti tu pentru personaje se cam intampla..insa intr-o ordine total diferita.
nu gasesc scenele de sex grabite...vorbim de niste persoane care au ca ocupatie asta...pentru ei sexul e ca bautul apei.
da...Adyna-chan...Kerori e fratele bun al lui Hideki. familia lui Hideki e...ei bine, nu se poate numi familie.
nu e depresie ci declin mintal. like the crazy people...a crazy person... ca nu sufera de un declin mintal of course:P insa ...nu puteam sa repet asta..sau da??

sper ca asta sa fie ceva mai bine. ....astept comentariile voastre sincere. no mercy...just sincerity.

Fifth dilemma: Only sex?

In ultima vreme Hiroki nu facea nimic altceva inafara de a se gandi. Ce anume ii placea la Hideki si de ce se indragostise de el?
Inca de mic a fost atras de lucrurile frumoase si speciale, probabil era la fel si acum. Argintiul era ca nimeni altcineva , se comporta diferit , avea o viata diferita, poate asta il facea atragator. Oricum ar fi fost , simtea nevoie de a il saruta si de a il simti aproape.
Trecusera deja trei zile de cand l-a vazand culcandu-se cu Kerori si nu se putea abtine din a nu dori acelasi lucru. Inima ii batea mai tare, respiratia i se intretaia si isi putea simti pulsul crescand de fiecare data cand se afla in preajma lui Hideki. Deja numai conta daca il putea iubi sau daca il vedea ca un prieten.
Hideki se afla , ca de obicei, in camera lui privind pe geam. Mansetele de la camasa lui erau intoarse si la mana lui stanga se putea vedea foarte clar banderola pe care o purta in permanenta.
Hiroki se apropie incet de el si il imbratisa usor sarutandu-l pe obraz. Argintiul nu reactiona subit, isi intoarse doar privirea spre movaliu si il saruta pe gat .
- Hideki, azi vreau sa ma inveti ce inseamna sa te culci cu un baiat.
- Stii deja ce inseamna.
- Da, dar vreau sa simt pe pielea mea.
Hideki il lua in brate si il saruta in continuare pe gat. Avea nasul in parul movaliului si putea simti din nou acel miros de trandafiri specific lui Hiroki. Isi cobora limba pe pieptul lui si incepu sa il atinga cu delicatete pe intreg corpul. Pe Hiroki nu il surprindea deloc neostilitatea argintiului. Era sex fara obligatie, o modalitate distractiva de a isi omora timpul si nu il costa nimic.
A fost intins pe pat dupa care Hideki s-a urcat deasupra lui. Saruturile primite nu erau fortate si nici atingerile grabite.
Cu trupul dezbracat si un baiat ce il saruta peste tot, Hiroki simtea numai placere.
Trupul sau era asaltat de senzatii placute. Vocea ii era ragusita, chipul sau capatase o nuanta rosiatica, picaturi de transpiratie incepeau sa curga pe trupul sau. Argintiul se dezbraca de tot si isi potrivi
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.

Răspunsuri în acest subiect
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 22-12-2008, 04:03 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 23-12-2008, 10:59 AM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 25-12-2008, 03:22 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 26-12-2008, 11:36 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de Lithium-Angel - 28-12-2008, 09:06 PM
RE: The life of a male prostitute. ( ghiciti cu ce:P) - de originalcopy - 29-12-2008, 12:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Moments of Life - kame.'s Yaoi OneShots kame. 1 2.274 13-04-2013, 02:46 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Invata-ma sa fiu normal [yaoi +16] Liar 1 2.491 03-09-2011, 10:32 PM
Ultimul răspuns: Liar
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 3.290 09-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Alixa
  Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ Yaku-chin 33 18.082 26-05-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  My life is a huge disaster [yaoi] Yaku-chin 33 22.648 18-12-2009, 01:13 AM
  Flames of passion [+16] [shounen-ai / yaoi] Hetalia 3 3.745 04-11-2009, 01:08 AM
Ultimul răspuns: Sukisyo
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 14.725 31-10-2009, 11:06 PM
  Fructul interzis [+18] [ shounen-ai / yaoi ] Lithium-Angel 44 25.635 05-08-2009, 10:57 AM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  Once upon a time- Gravitation [Yaoi and normal couples] aoixtenshi 36 26.006 24-07-2009, 06:39 PM
Ultimul răspuns: love_anime
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 27.018 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)