22-12-2008, 08:53 PM
E prima data cand las un com la povestea aceasta..si pot spune ca e interesanta... doar ca ai greseli...de exprimare si de tastatura dar mai multe ai de exprimare...nu pot sa-ti dau acum un exemplu ca tre sa iau dinou toata poveste la citit si cap sunt cam mari deci imi va lua 30 de minute daca vreu sa-ti gasesc toate greselile de exprimare. Ori ci cum in urmatorul cap daca mai gasesc le notez direct.
Si inca ceva...nu stiu cum intentionezi sa faci uratorul cap dar ma gandeam..ca poate descri mai mult viata baietilor...adica de mici pana in prezent..cum au ajuns in casa aceea...cum au ajuns sa-l cunosca pe acel om...cine a fost primu si etc. Ca povestea e interesanta dar la sfarsitul unui capitol iti vin multe intrebari fara raspuns si...chear daca nu sunt esentiale iti doresti sa le sti raspunsul.
Oky..pai astept cap uramtor asa ca spor la scris ;).
Si inca ceva...nu stiu cum intentionezi sa faci uratorul cap dar ma gandeam..ca poate descri mai mult viata baietilor...adica de mici pana in prezent..cum au ajuns in casa aceea...cum au ajuns sa-l cunosca pe acel om...cine a fost primu si etc. Ca povestea e interesanta dar la sfarsitul unui capitol iti vin multe intrebari fara raspuns si...chear daca nu sunt esentiale iti doresti sa le sti raspunsul.
Oky..pai astept cap uramtor asa ca spor la scris ;).