Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The creatures (shounen-ai yaoi)

Urmatorul cap

Cap 4 :Ointalnire neasteptata

Dupa doi ani

Liceul se terminase de mult.
Hisako se plimba linistit pe strazile orasului Tokio imbracat cu un tricou alb,larg si pantaloni scurti cafenii.Era o zi calduroasa,cateodata vazandu-se caldura iesind din asfalt.Pe strada se aflau putini oameni,majoritatea grabindu-se spre casa.Deodata un baiat s-a lovit de el,cazand pe jos.
-Imi pare foarte rau…nu am vrut,incerca sa zica acesta.
El a ridicat privirea,intersectandu-se cu cea a lui Hisako.
-Fuji,chiar tu esti ?A spus Hisako uimit spre persoana din fata lui.
-Hisako…nu ne-am mai vazut de mult,a spus Fuji coborand vocea.
-Ce s-a intamplat ?
-Nimic…
Si si-a lasat capul jos oftand.
-Spune-mi !A ridicat Hisako vocea,apucandu-l de umeri.
-Nu trebuie sa-ti faci griji…m-am casatorit….
Cand a auzit,brunetul a tresarit.
’’Nu se poate,este al alcuiva,dar eu n-o sa renunt,va devenii din nou al meu !’’S-a gandit Hisako.
-Dar,a continuat baiatul,m-am despartit fiinca m-a inselat cu altul…acum nu stiu unde sa stau…
Brunetul s-a prefacut ca este foarte trist,dar in inima lui era foarte fericit pentru ca s-a despartit,nu voia sa-l piarda pe blond.Era dependent de corpul lui.
-Poti sa locuiesti la mine,a spus acesta,paran a fii o idee,dar el asteptase de mult clipa aceasta.
- Vorbesti serios ?In ochii lui observandu-se o scanteie de speranta.
-de ce mi-as minti iub…cel mai bun prieten ?
Brunetul a iceput sa se agite,dandu-si seama ce era sa sa spuna.
-Ce ai spus ?A intrebat Fuji,ingrijorat de reactia prietenului sau.
Fuji s-a ridicat,stergandu-si praful de pe pantalonii lui negrii si bluza,care semana cu un curcubeu.
-Sa mergem.
Cei doi au inceput sa mearga.Hisako se linistise vazand ca fuji uitase de reactia lui.
Peste putin timp au ajuns in fata unei case complet negre.Ferestrele erau rare la primul etaj,nelasandu-se sa se vada dormitorul.In schimb la parter erau ferestre largi si multe,inafara de sufragerie.Acoperisul era si el tot negru,atragand atentia de la departare.Casa era impunatoare si iti dadea impresia ca era cel mai mare castel vechi din lume.In gradina mai era o casuta mica,facuta toata din geam,lasand sa se vada o masa cu modele ciudate si mai multe scaune cu forme neobijnuite.Gradina era uriasa,cuprinzand flori ciudate,care erau aranjate astfel incat sa formeze o imagine stranie a doua bestii imbratisandu-se dragastos.Din cand in cand se vedea cate o fantana alba din care pare aca curgeau lacrimi negre.In spatele casei se afla o padure deasa cu copaci inspaimantatori,langa un munte,iar mai sus se vedea o stanca complet plata.Hisako a deschis poarta,doar indreptand mana spre ea.Fuji era uimit.Nu mai vasuse asa ceva niciodata.Ii placea,dar il si inspaimanta in acelasi timp.
-Bun venit in umila mea casa,a spus Hisako aratand cu gratie spre minunatul loc.
-Umila ?Fii serios,nimeni nu are dita mai casa ca a ta !
Fuji a inceput sa rada,fiind urmat de Hisako.
-Nu cred ca este chiar asa,dar mai bine sa intram.

Sper sa va placa ^_^[post unit]>:)
cred ca stiti de ce nu am pus ferestre O_O"
o sa pun continuarea cat mai curand
:*

Răspunsuri în acest subiect
The creatures (shounen-ai yaoi) - de ThorthKa - 21-10-2008, 04:32 PM
RE: The creatures (shounen-ai yaoi) - de Lye - 21-10-2008, 04:46 PM
RE: The creatures (shounen-ai yaoi) - de ThorthKa - 21-10-2008, 04:51 PM
RE: The creatures (shounen-ai yaoi) - de ThorthKa - 03-11-2008, 07:29 PM
RE: The creatures (shounen-ai yaoi) - de ThorthKa - 06-11-2008, 07:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The best damn thing [shounen-ai/yaoi] Michyio 2 3.280 09-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Alixa
  Seven Lights ~Shounen-ai/Yaoi~ Yaku-chin 33 18.067 26-05-2010, 11:36 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Flames of passion [+16] [shounen-ai / yaoi] Hetalia 3 3.740 04-11-2009, 01:08 AM
Ultimul răspuns: Sukisyo
  Sweet Satisfaction [yaoi-shounen-ai] Aliss_anime 22 14.676 31-10-2009, 11:06 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Fructul interzis [+18] [ shounen-ai / yaoi ] Lithium-Angel 44 25.419 05-08-2009, 10:57 AM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 26.936 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  Fake [shounen'ai / yaoi] mikaru 2 3.150 18-07-2009, 07:34 PM
Ultimul răspuns: mikaru
  [ COMPLETED]Sa ramana intre noi "In familie "[yaoi / shounen-ai][16+] Lithium-Angel 72 45.366 13-07-2009, 02:24 PM
Ultimul răspuns: I hate maths.
  The life of a male prostitute (yaoi,shounen ai and normal couples) Lithium-Angel 92 51.392 09-06-2009, 10:32 PM
Ultimul răspuns: adyna_45
  Amintiri uitate [shounen-ai / yaoi] Mitsukai Yoru 39 26.388 03-04-2009, 01:36 AM
Ultimul răspuns: Amaya_89

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)