27-11-2010, 08:31 PM
Un edit micuts dupa ce citesc ;))
Asa ca sa fiu macar a doua...
Naratiunea si ea fabuloasa, iar dialogul fara cuvinte ;))
Cred ca te-ai grabit, numai putin ca abia tarziu am inteles ca e un vis puteai sa pui o fraza de delimitare caci ~~~ ---> chestiile astea iti dauneaza la estetica. Si e chiar ciudat au trecut trei ani de cand s-au despartit cei doi... i-a incalcat "porunca" lui Itachi si a gasit-o dupa doi ani? adica nu am inteles aici
Whatever a fost un capitol excelent si tuh devii din ce in ce mai buna.
Pupiceii si mult successi inspiratie in continuare. Nu uita sa ma anunti cand pui next :X
Chu`! :*
Asa ca sa fiu macar a doua...
Naratiunea si ea fabuloasa, iar dialogul fara cuvinte ;))
Cred ca te-ai grabit, numai putin ca abia tarziu am inteles ca e un vis puteai sa pui o fraza de delimitare caci ~~~ ---> chestiile astea iti dauneaza la estetica. Si e chiar ciudat au trecut trei ani de cand s-au despartit cei doi... i-a incalcat "porunca" lui Itachi si a gasit-o dupa doi ani? adica nu am inteles aici
Whatever a fost un capitol excelent si tuh devii din ce in ce mai buna.
Pupiceii si mult successi inspiratie in continuare. Nu uita sa ma anunti cand pui next :X
Chu`! :*
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
--->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!