31-07-2009, 02:32 AM
Ahhh cat de draguuuut :X. Aproape ca nici nu mai respiram pe masura ce continuam sa citesc.A fost perfect de sus pana jos.Ai tu un mod de a descrie scenele de sex, astfel incat nu ma plictisesc niciodata..mereu e ceva diferit care ma tine cu sufletul la gura si ma face sa nu mai satur de citit.Se vede faptul ca ai o minte perversa :X. Cred ca ai fi perfecta pentru o scriitoare de romane erotice :D
Despre personaje n-am nimic de comentat.S-au purtat foarte bine (exemplar as putea zice) in acest capitol asa ca n-am ce sa le reprosez.Si se pare ca nu numai eu ma bucur de brutalitatea lui Kai ci si personajul tau principal.Stiam eu ca e ceva bun si in treaba asta :))
Cam asta e..sunt prea obosita ca sa o mai lalaiesc :))
Spor la scris si...noapte buna >:D<
Despre personaje n-am nimic de comentat.S-au purtat foarte bine (exemplar as putea zice) in acest capitol asa ca n-am ce sa le reprosez.Si se pare ca nu numai eu ma bucur de brutalitatea lui Kai ci si personajul tau principal.Stiam eu ca e ceva bun si in treaba asta :))
Cam asta e..sunt prea obosita ca sa o mai lalaiesc :))
Spor la scris si...noapte buna >:D<
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*