27-01-2011, 05:10 PM
WoW, asta imi suna deja a...hmm, cum sa ma explic. Iubire fara suferinta dar scoasa de undeva din rugaciuni. Nu imi pot imagina ce persoana care iubeste pe cineva atat de mult poate sa inca spere, asa cum face el. E ceva foarte neobisnuit, tocmai azi citeam un fic in care 'el', parasit doar de iubirea vietii lui se sinucide. Insa de data asta totul e diferit.
Puterea spirituala pe care le-o dai personajelor e foarte diferita de tot ce ne inconjoara. E cumva ireal, folosesti pentru a descrie aceste lucruri figuri de stil si asta imi place foarte mult.
Chiar si dialogul are un mod special pentru a fi citit, ai nevoie de ceva timp pentru a-l intelege. Foarte, foarte frumos, nu am numai cuvinte de lauda pentru tine.
Puterea spirituala pe care le-o dai personajelor e foarte diferita de tot ce ne inconjoara. E cumva ireal, folosesti pentru a descrie aceste lucruri figuri de stil si asta imi place foarte mult.
Chiar si dialogul are un mod special pentru a fi citit, ai nevoie de ceva timp pentru a-l intelege. Foarte, foarte frumos, nu am numai cuvinte de lauda pentru tine.