Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Sinderella vs Metal

#1
Un nou duel. : D

Participanți: Sinderella și Metal
Tema: Animale
Data limită pentru postarea lucrărilor: 4 septembrie ( dacă sunt gata lucrările mai devreme , concursul începe mai repede )
Data limită pentru votare: 12 septembrie


Nu se va deschide un poll. Voturile vor fi argumentate. Also, autorii fotografiilor nu se vor ști pentru ca să evităm voturile gen : „Îl votez pe X pentru că mi-e prieten.”
Ori eu ori Sissi vom reveni cu ambele fotografii.
Succes Sissi și succes mie ! : ))
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#2
Pozele:

Poza 1

Poza 2

Bafta Metal!^^
START VOT!
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#3
pfoaiii.. deci cum mie imi place tema asta se pare ca voi vota. hmmm.. Metal. imi place cum ai gandit concursul in primul rand. O idee geniala as putea spune. Pei. sa vedem. Prima poza cu catelul este absolut superba:X. Imi place la nebunie, mai ales ca aceste animale sunt preferatele mele:X. Imi place cum sta si pare bleg. E un dragalas. Calitatea imaginii in schimb e mai scazuta. Poate daca ar fi fost si mai clara ar fi fost si mai frumoasa, dar in schimb ador poza asta. NOTA 10 din partea mea.

A doua poza, si aia imi place. e frumoasa. Si are cam aceiasi calitate ca prima poza. In fine. Hai ca las calitatea deoparte. Pei. E draguta veverita aia, dar as avea ceva de obiectat. prima oara cum am deshis poza ca sa o vad mi-a luat ceva ca sa imi dau seama unde e animalul din poza. E chiar dragutadar daca [cine a facut poza] te-ai mai fi rasucit umpic spre dreapta ar fi fost mult mai bine. Pei poza asta.. primeste 9,90 de la mn. E frumoasa dar.. pacat ca nu se vede clar si nu iti sare in ochii animalul .... Mai bine era si modificata dar banuiesc ca nu e voie..
deci.. Eu votez prima poza.. Nota 10.

Felicitari amandurora si succes in continuare3 hug
[Imagine: p_wall1x-2337629b24-1.jpg]

Nanairo no kaze ni fukarete tooi misaki wo mezashiteta
Yoake mae kikoeta MERODII
Sore wa totemo natsukashii uta

#4
Wah... hard to decide.
ÃŽmi plac ambele.

Prima fotografie. Vai! Câinele ăsta e atât de drăguţ, zici că-i o oaie. Are botul ăla atât de mare şi nasul şi "blana" lui e atât de ... creaţă * laughs * îmi place poza, îmi place calitatea, claritatea şi totodată simplitatea ei. Este reuşită, I have to admit it. Îmi place, nu am prea multe de comentat, ce frumos stă câinele ăsta aici. Nu ai alteceva în peisaj, let me see, baza este câinele şi atât. Nu alte elemente. Simplu şi adorabil. Îmi place.

A doua fotografie, much more complicated. E atât de drăăăguţ. Îmi place foooarte mult. Ah, Hard hard hard to decide. Ai scos în peisaj vegetaţia, floricelele, e atât de frumos , animăluţul ales de tine se încadrează perfect în peisaj şi nu îmi vine să cred că ai luat exact acea poziţie, e prea drăguţ. Prea suit. Prea fain. Prea... ok, nu am prea multe cuvinte. Calitatea este bună, deşi mi se pare că nu excelentă ( Ca în prima fotografie ) but I guess it works fine.

Aţi avut idei frumoase amândoi, frumoase frumoase. Totuşi, trebuie să votez şi mi-e foarte greu să o fac, ador câinele ăla, lol, dar sunt fascinată şi de a doua. Voi vota a doua fotografie, pentru că mi se pare mai "lucrată", I mean, its so cute. Ah dar şi câinele ăla arată genial. Mi-a fost foarte greu să aleg.
Felicitări amândurora pt. duel.

#5
Imi este foarte greu sa aleg, deoarece ambele fotografii imi plac extrem de mult. Ma incanta ideea acestui concurs si felicitari pentru o idee atat de originala. Imi plac ambele animale la fel de mult, intotdeauna am adorat cainii si veveritele.

First pic - uimitoare din toate punctele de vedere.Catelusul este atat de sweet, adorabil. Imi place cum a fost prins, imaginea este foarte clara, iar unghiul foarte bun. Se vede foarte bine, poza este asa luminata. Pacat ca pare asa trist protagonistul fotografiei, sa zic asa. Imi place faptul ca a fost prins doar el, celalalte elemente ale naturii nu fiind importante in aceasta fotografie. Chiar a iesit bine, nu am ce sa critic.

Second pic - trebuie sa recunosc ca prima data cand am vazut poza nu am recunoscut veverita. Se camufla atat de bine cu peisajul de natura. Mi-am zis la inceput, wtf? Ce poza e asta xD Dar cand am observat-o am indragit de 10 ori mai mult poza. Ce pot sa spun? Imi place cum a fost prinsa acolo intr-o parte, autorul pozei a prins si elemente din natura de data aceasta. Totul se vede clar, dar pacat ca este un peisaj de toamna, prima poza era mai luminata sa zic asa.

Votul meu merge spre prima poza, deoarece mi-a placut mult mai mult. Felicitari amandurora.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#6
Offtopic: Beki, idee originală? Te-nşeli.

Ontopic: Din moment ce am trecut pe-aici, barem să şi votez, nu?
Tema-i lipsită de originalitate, dar îmi place oricum, şi asta din cauza faptului că ador animalele.

Well, prima fotografie mie se pare puţin cam banală. Deşi căţelul ăla e drăguţ, poza-i cam prea simplă. Adică nu-i cine ştie ce, un căţel dormind.
Unghiul din care-i făcută poza e bunicel, dar ar fi mers şi un altul. Poate ar fi arătat şi ceva mai bine din alt unghi - părerea mea -.
Calitatea imaginii e bună, n-am ce zice.
Hmm, legat de lucrarea asta... păi cam asta ar fi tot.

A doua fotografie-mi place mai mult decât prima.
Sinceră să fiu, la prima vedere nici nu observasem veveriţa aia şi abia după ce-am studiat poza mai atent am zărit-o.
În orice caz, calitatea imaginii e foarte bună, unghiul din care-i făcută fotografia-i aşijderea de bun. Ai surprins veveriţa foarte bine.

Prin urmare, votul meu merge către a doua poză.
Felicitări amândurora şi succes în continuare.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#7
Deci, ne confruntăm cu o întâmplare unică ( cred eu ) . Amândoi participanţii, Sinderella şi Metal, sunt la egalitate. Mai exact, câte două voturi fiecare. După mult timp, ne-am decis să vă lăsăm să mai votaţi până pe 15 septembrie. Dacă până atunci voturile vor fii tot egale, atunci putem spune că a fost remiză.
Ne vedem pe 15 septembrie !
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#8
De acord cu Luli., chiar dacă ideea nu e cea mai originală, am să votez 'cuz' I kinda like animals.

Prima Poză : Căţelul...la prima vedere m-a făcut să râd. E amuzant, un aminal aşa de 'fioros' la prima vedere. Unghiul e bun, calitatea ok. Nu sunt chiar fană a câinilor, dar poza asta e chiar interesantă.

A Doua Poză : Veveriţa... Dacă eram chioară, n-o vedeam, sincer. Dar când am văzut-o, a fost dragoste la prima vedere. Cred că din cauza faptului că nu suport animalele de casă. Dacă era o poză cu o pisică, de exemplu, nu prea avea ce vota [Yeah, urăsc fiinţele ipocrite şi insuportabile numite mâţe, any problem? 19 ]. Oricum, îmi place, deşi unghiul ar fi putut fi mai bun, calitatea e ok.

Deci votez poza a doua.

#9
ehh.. Scuze c-am întârziat. Deci, duelul s-a încheiat, iar fotografia a doua este cea câștigătoare. Adiiiică, Sinderella a câștigat.
Felicitări Sissi! Și felicitări ambilor participanți !
Ne revedem la următorul duel. : D
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel : Danger Girl vs. Metal Meal. 11 9.381 15-12-2011, 09:36 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Duel : Adinutzzz vs. Metal Meal. 1 2.374 22-09-2010, 08:28 PM
Ultimul răspuns: Meal.
  Duel : Berry vs. Metal Meal. 4 3.568 19-09-2010, 11:25 AM
Ultimul răspuns: Teh
  Duel: Luli vs. Metal Corina M. 1 2.333 14-09-2010, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Corina M.
  Duel : Adinutzzz vs. Metal Meal. 5 3.634 10-09-2010, 09:07 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Duel : Zăpă vs. Sinderella Zăpă 9 3.121 08-09-2010, 10:50 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  Duel: Zăpă, Sinderella and Metal Meal. 10 4.368 26-07-2010, 09:39 AM
Ultimul răspuns: Wunderbar
  Duel: Jigoku vs Metal Jigoku 1 2.937 21-05-2010, 03:45 PM
Ultimul răspuns: Jigoku
  Duel : Nya vs. Metal Meal. 1 3.147 06-05-2010, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Meal.
  Duel: A'Svear, Metal and Denny Denny 9 5.544 22-03-2010, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Denny


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)