03-05-2011, 11:37 PM
Heya^^
Se pare ca sunt prima care comenteaza.
Unde e titlul? Adica..ai dat un titlu la topic, dar trebuia, inainte sa incepi sa povestesti, sa-l mai scri o data. Se pare ca acesta a fost ca un fel de prolog, am dreptate?
Nu stiu anime-ul/cartea/filmul dupa care l-ai facut, dar imi place mult inceputu'.
Vezi ca dupa fiecare semn de punctuatie se pune 'space'.
Descrierea este foarte frumoasa. Stii sa materializezi sentimentele si trairile personajelor, astfel incat parca eram de fata la tot ce se intampla. Nici cu naratiunea nu stai rau.
Inca n-am reusit sa-mi fac o idee clara despre poveste, dar astept, ca odata cu urmatorul capitol, sa ma luminezi.
Pana la urma Yuki mai e in viata? Sau au murit amandoua...
In fine, astept continuarea si te rog sa ma anunti :P
Cya^^
Se pare ca sunt prima care comenteaza.
Unde e titlul? Adica..ai dat un titlu la topic, dar trebuia, inainte sa incepi sa povestesti, sa-l mai scri o data. Se pare ca acesta a fost ca un fel de prolog, am dreptate?
Nu stiu anime-ul/cartea/filmul dupa care l-ai facut, dar imi place mult inceputu'.
Vezi ca dupa fiecare semn de punctuatie se pune 'space'.
Descrierea este foarte frumoasa. Stii sa materializezi sentimentele si trairile personajelor, astfel incat parca eram de fata la tot ce se intampla. Nici cu naratiunea nu stai rau.
Inca n-am reusit sa-mi fac o idee clara despre poveste, dar astept, ca odata cu urmatorul capitol, sa ma luminezi.
Pana la urma Yuki mai e in viata? Sau au murit amandoua...
In fine, astept continuarea si te rog sa ma anunti :P
Cya^^
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Thanks Mimi x3 !