07-03-2010, 07:36 PM
Însă tu mereu ai o părere proastă în legătură cu modul în care scrii. Într-o zi îmi vei mulţumi că te bat atâta la cap, ai să vezi:))
Nesimţit Hiroto ăsta, nu glumă. Săracu` Mark, ce-a făcut să merite aşa un frate? Chiar îmi e mila de el.
Ştii, o fi Hiroto un dezertor, dar dacă simte ceva pentru Mark, sunt dispusă să îl iert, să zicem. Dar dacă îl lasă iar cu ochii în soare pe adorabilul brunet, fac urât. Scena a fost interesantă, nu ştiu dacă a fost şi hot că nu am fost prea atentă când am citit, l-am înjurat pe Hiroto.
Greseli, am văzut câteva, nu multe.Îmi e lene să ţi le înşir:))
Cam atât. Sper să vi repede cu next-ul. Mult noroc în continuare şi spor la scris. Ja-ne!:bye:
Nesimţit Hiroto ăsta, nu glumă. Săracu` Mark, ce-a făcut să merite aşa un frate? Chiar îmi e mila de el.
Citat:Dar poti? Sau doar incerci sa te prefaci? Nu sti, vrei, sau poate nu. Te resemnezi sau te revolti. Ce vrei? Nu sti. Si daca tu nu sti, atunci cine? Nimeni.F.e.n.o.m.e.n.a.l. Cum să spui că scrii varză? Tu citeşti ce scrii? E pură magie ce scrii tu aici.
Ştii, o fi Hiroto un dezertor, dar dacă simte ceva pentru Mark, sunt dispusă să îl iert, să zicem. Dar dacă îl lasă iar cu ochii în soare pe adorabilul brunet, fac urât. Scena a fost interesantă, nu ştiu dacă a fost şi hot că nu am fost prea atentă când am citit, l-am înjurat pe Hiroto.
Greseli, am văzut câteva, nu multe.Îmi e lene să ţi le înşir:))
Cam atât. Sper să vi repede cu next-ul. Mult noroc în continuare şi spor la scris. Ja-ne!:bye:
I'm Kira.