28-02-2010, 12:56 PM
Mă da sadic e fratele lui Mark. Serios, acuma, ori îl iubeşte ori vrea să îl facă să sufere? Nici el nu ştie...bietu` om:-j Abia aştept să văd ce faţa va face Mark când îl va vedea.
Cât despre Axel...mie mi-ar plăcea să rămâna cu Yaten...sau Taki...sau cum îl cheamă. Yuzuki mi se pare un încrezut prea mare(asta nu înseamnă că nu îmi place intr-un fel mai ciudat)
Ah, da, încă ceva: sunt total de acord cu Mark(mă, in postu` ăsta numai pe săracu` l-am pomenit)tot ce ţine de şcoală e un dezastru. Nu îl acuz că s-a săturat.
Îmi e lene să iţi zic greşelile pe care le-am observat. Poate se îndură Teh să ţi le zică.
Cam atât, nu o mai lungesc. Sper să vii repede cu next-ul pentru că sunt foarte curioasa să văd ce se va întâmpla mai departe. Mult noroc la scris! Ja-ne!:bye:
Cât despre Axel...mie mi-ar plăcea să rămâna cu Yaten...sau Taki...sau cum îl cheamă. Yuzuki mi se pare un încrezut prea mare(asta nu înseamnă că nu îmi place intr-un fel mai ciudat)
Citat:De parca nu mai vorbise cu fratele vitreg a lui Mark de o vesnicie , si acea vesnicie insemna cu o zi in urma.Nu aş vrea să fiu în locul lui Axel când Mark va afla că l-a minţit.
Citat:Calm, calm. Hai nu te supara, ce vrei sa fac ca sa ma ierti? Vrei sa ti-o trag sau sa te las sa mi-o tragi?Asta a fost cea mai tare replică din tot capitolul, si logic că numai o minte ca a lui Axel putea să spună aşa ceva:)) Dacă aş fi în locul lui Mark aş alege să i-o trag. Numa` aşa să îi fac în ciudă.
Ah, da, încă ceva: sunt total de acord cu Mark(mă, in postu` ăsta numai pe săracu` l-am pomenit)tot ce ţine de şcoală e un dezastru. Nu îl acuz că s-a săturat.
Îmi e lene să iţi zic greşelile pe care le-am observat. Poate se îndură Teh să ţi le zică.
Cam atât, nu o mai lungesc. Sper să vii repede cu next-ul pentru că sunt foarte curioasa să văd ce se va întâmpla mai departe. Mult noroc la scris! Ja-ne!:bye:
I'm Kira.