06-02-2010, 08:41 PM
Ok titlul mi se pare foarte interesant.De cum am citit titlul capitolului am inceput sa salivez:))
Mai, Daitaro nu are o parere foarte buna despre sine, sau mi se pare mie?Oricum mi-a placut[mi-a placut !!!]cum l-ai conturat.Stilul tau de a scrie e aparte, e...nu gasesc cuvantul potrivit:-? Ma lasi pur si simplu cu gura cascata.
Iar dialogul e foarte amuzant, mai ales cand se iau la cearta.
Dupa cum ti-am mai spus, ador felul in care scrii, si ma fascineaza modul in care descrii sentimentele personajelor.Si dintre toti Dante si Daitaro sunt preferatii mei, desi, inainte eram obsedata de Zen:))
Axel, Zen, Mark, Giulian, Yukio, Dante, Daitaro...ai terminat cu toti:D Felicitari, iti trebuie mult curaj sa te apuci sa prezinti sapte personaje cu personalitati diferite.
Acum, sunt foarte, dar foarte curioasa ce se intampla in continuare.Asa ca, grabeste-te cu next-ul !!Altfel incep iar sa fiu o durere de cap pentru tine.Stii doar cat de grreu de suportat sunt uneori.
Mult noroc in continuare si spor la scris.Ja-ne!:bye:
Mai, Daitaro nu are o parere foarte buna despre sine, sau mi se pare mie?Oricum mi-a placut[mi-a placut !!!]cum l-ai conturat.Stilul tau de a scrie e aparte, e...nu gasesc cuvantul potrivit:-? Ma lasi pur si simplu cu gura cascata.
Citat:Eram precum un peste ce inoata in mare si uneori e luat de val fara voia lui, dar se resemneaza, nu il deranjeaza, si chiar daca apa e murdara, sau rece, el continua sa stea acolo fara niciun deranj , fara nicio dorinta, controlat mereu de altcineva, de altceva, fara stapanire de sine.Eh, asta exemplifica ce am scris mai sus.Gasesti cuvinte, replici, comparatii care sunt incredibile.
Iar dialogul e foarte amuzant, mai ales cand se iau la cearta.
Citat:-Tu cand ai mai aparut in discutia asta? Intreaba Zen pe DanteNu, serios, asta a fost prea tare=))
-Cand ai aparut si tu.
Citat:-Astia doi ar forma un clupu perfect.Oarecum, sunt de acord.Dar totusi[ma stii tu pe mine:-" ] sunt curioasa sa vad ce se va intampla cu Mark mai departe.Presimt ca are un viitor stralucit:-? Din mai multe puncte de vedere.
Dupa cum ti-am mai spus, ador felul in care scrii, si ma fascineaza modul in care descrii sentimentele personajelor.Si dintre toti Dante si Daitaro sunt preferatii mei, desi, inainte eram obsedata de Zen:))
Axel, Zen, Mark, Giulian, Yukio, Dante, Daitaro...ai terminat cu toti:D Felicitari, iti trebuie mult curaj sa te apuci sa prezinti sapte personaje cu personalitati diferite.
Acum, sunt foarte, dar foarte curioasa ce se intampla in continuare.Asa ca, grabeste-te cu next-ul !!Altfel incep iar sa fiu o durere de cap pentru tine.Stii doar cat de grreu de suportat sunt uneori.
Mult noroc in continuare si spor la scris.Ja-ne!:bye:
I'm Kira.