06-02-2010, 08:09 PM
Bau bau :*
Greşeli [ nu le-am enumerat pe toate : )) m-am plictisit la un moment dat şi nu m-am mai uitat după greşeli, eram concentrată pe fic că a fost un capitol captivant ]
s-au -- în cazul de faţă se scrie legat [ sau ]
niciodata sa face --- niciodata sa fac
sa sti, ca -- sa stii ca [ fără virgulă, se mai adaugă un ' i ' ]
nici supararea nici bucurie -- probabil că aici e '' suparare'' [ fără a ]
lucuru -- lucru
ii se parea - i se parea [ adică un singur ' i ' ]
eforturilo -- eforturilor
baieti decise -- ... sună mai bine : băieţii au decis xD plus că nu e făcut acordul bine : - ? 'deciseră ' cred că era corect.
Pasi sai -- PaÅŸii
adlanduse -- aflându-se
chair -- chiar
de mile -- de mila [ milă ]
__
Deci mi-a plăcut la nebunie capitolul. A fost cam încurcată acţiunea dar mie aşa îmi place lol : )) nu ştiu de ce zici tu mereu că nu ştiu ce , că e varză că bla bla bla. Ţi-a ieşit foarte bine capitolul ăsta. Bine să nu luăm în seamă greşelile că toată lumea are xD De abia aşteeeeeeept să văd ce se mai întâmplă.
Apropo mi-a fost fff greu să ştiu despre ce personaj este vorba * laughs * bine că m-ai lămurit pe mess :)) oricum nici personajul în sine nu prea ştie pe ce planetă trăieşte, adică ... În fine. Daitaro ăsta nici el nu ştie ce şi cum să facă . Dar de asta îmi şi place. Hei sper că nu are gânduri de sinucidere sau ceva * laughs * glumeam. Îmi place de el : )) într-un fel : > ..a fost foarte tare. Ador ficul ăsta <3333
Baftă la scris aştept next : )
Greşeli [ nu le-am enumerat pe toate : )) m-am plictisit la un moment dat şi nu m-am mai uitat după greşeli, eram concentrată pe fic că a fost un capitol captivant ]
s-au -- în cazul de faţă se scrie legat [ sau ]
niciodata sa face --- niciodata sa fac
sa sti, ca -- sa stii ca [ fără virgulă, se mai adaugă un ' i ' ]
nici supararea nici bucurie -- probabil că aici e '' suparare'' [ fără a ]
lucuru -- lucru
ii se parea - i se parea [ adică un singur ' i ' ]
eforturilo -- eforturilor
baieti decise -- ... sună mai bine : băieţii au decis xD plus că nu e făcut acordul bine : - ? 'deciseră ' cred că era corect.
Pasi sai -- PaÅŸii
adlanduse -- aflându-se
chair -- chiar
de mile -- de mila [ milă ]
__
Citat:Eram contrafacut .Ştiu că e doar o propoziţie dar cum ai pus-o tu în contextul ăla.... a părut extraordinară ! Deci a fost minunată propoziţia asta , ai pus-o la fix exact acolo unde trebuia [ :x ] chiar mi-a plăcut. Ai definit tot ceea ce a încercat el mai sus să zică despre sine printr-un singur cuvânt, contrafăcut. Minunat. Nu ştiu cum ţi-a venit ideea, dacă a fost ceva spontan sau nu , dar a fost super replica!
Citat:Si ajung, precum multi alti, la blestemata, inedita intrebare: de ce?Ah, ce frumos <3 şi asta mi-a plăcut tare mult. Modul în care ai formulat întrebarea :| unde ai pus-o acolo, cum ai întors toate propoziţiile, replicile alea pe acolo. Frate, de fapt soro, a fost genial <3. Mi-a plăcut la nebunie. Şi a fost foarte touching.
Citat:- Mai bine as pune-o pe bunica sa defileze, spuse Daitaro fara pic de chef si interes.Replica asta a fost iar prea penală =))) deci am murit de râs când am citit-o [ cred că ţi-am mai zis asta ] dar ai fost prea penală = )) ştiam eu de ce-l plac atât pe Daitaro X: ah ţi-am zis că-l ador nu ? : ))
Deci mi-a plăcut la nebunie capitolul. A fost cam încurcată acţiunea dar mie aşa îmi place lol : )) nu ştiu de ce zici tu mereu că nu ştiu ce , că e varză că bla bla bla. Ţi-a ieşit foarte bine capitolul ăsta. Bine să nu luăm în seamă greşelile că toată lumea are xD De abia aşteeeeeeept să văd ce se mai întâmplă.
Apropo mi-a fost fff greu să ştiu despre ce personaj este vorba * laughs * bine că m-ai lămurit pe mess :)) oricum nici personajul în sine nu prea ştie pe ce planetă trăieşte, adică ... În fine. Daitaro ăsta nici el nu ştie ce şi cum să facă . Dar de asta îmi şi place. Hei sper că nu are gânduri de sinucidere sau ceva * laughs * glumeam. Îmi place de el : )) într-un fel : > ..a fost foarte tare. Ador ficul ăsta <3333
Baftă la scris aştept next : )