Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Visele devin realitate(SasuSaku)

(27-01-2010, 06:30 PM)sasu_saku@love.bobo A scris: Cap.1 : Credeti in miracole!

O noua zi calduroasa se abate asupra satului Konohagaru.Pe drumurile pietruite cu marmura stralucitoare in care iti poti vedea reflectia , o fata de 13 ani se plimba pentru a ajunge in padurea colorata cu singura culoare[ asta e o repetitive clasica… reciteste propozitia si ai sa vezi -_-‘] ce da viata oricui , verde.Numele acelei fete era Sakura Haruno.Avea parul roz , ochii verzi si un chip de inger , dar cam punea totul la suflet.[ o descriere foarte foarte foarte seaca… care este folosita in majoritatea ficurilor…]Sakurei ii zburau gandurile la un anume baiat cu parul de abanos si ochii de onix , frumos foc , dar care o respingea , aratandu-i ca nu mai exista speranta .[la fel de seaca descriere:))] Lui nu ii pasa daca aproape toate fetele din sat ar face orice pentru el . Singurul lui scop pe aceasta lume era doar sa isi distruga fratele care a fost nevoit sa ii ucida toate fiintele dragi pe care el le iubea.[ asa se intampla mereu… nu mai e nimic original:))… :D] In mintea Sakurei , cuvintele dansau un dans [ repetitie] pe care numai ele il cunosteau.
”Nu-ti mai irosi viata aiurea , gandintu-te[ gandindu-te] la cine nu te merita!”o incuraja vocea ei interioara.
”Dar il iubesc ! ” spuse intristata Sakura
”Nu are rost , Sakura ! Nu are rost ! Ochii tai frumosi de smarald , [ fara virgula]o sa-si piarda stralucirea lor aparte . Nu crezi ca ai suferit prea mult?”
Sakura nu raspunse nimic.Isi aminti cum inima ei se spargea in miliarde de bucatele atunci cand privea in ochii unicului ei ales[ de ce era ales? Nu spuneai ca este fara speranta ?:)). Fii mai atenta atunci cand srii ceva;)] si cand vedea ura care se citea in ochii lui de culoarea onixului.Pe chipul fin al Sakurei a aparut o lacrima care la randul ei plangea .[ o lacrima care plangea… Mi se pare interesant:X] O lacrima plina de durere si de suferinta. [ repetitie la “lacrima”] Cand Sakura credea ca lumea ei colorata in roz , astazi a inteles adevarata semnificatie a vietii. [propozitia asta nu are logica.. reciteste-o si ai sa vezi ;)] Pe pamant un om nu e trimis doar ca sa aiba parte de fericiri[ fericire] , ci si de zile pline de durere si suferinta.[alineat]La cativa metri departare era unicul ales , singurul care are cel mai special loc in inima Sakurei , Sasuke Uchiha.Acesta este un tip cu o inima inghetata , iar in ochii lui se poate citi abisul intunecat al urei .[ din nou neoriginal si aceeasi descriere banala :(] El era unicul mostenitor al clanului Uchiha. Sakura nu a vrut sa dea ochii cu el . De ce sa mai sufere ? Asa cum spunea si vocea ei interioara :” Nu are rost!”Corpul Sakurei voia sa plece departe de Sasuke , dar inima voia sa fie aproape .[ aici era mai potrivita o virgula:-?] Sa-i simta buzele suave.Dar Sakura stia ca acest lucru nu se putea . Stia ca inima lui este si va fi o inima [repetitie] in care nu vei putea vedea decat zile friguroase , pana ce Sasuke nu isi va putea potoli pofta de razbunare.Sakura se departa cat mai mult de el , dar are o surpriza: Sasuke apare in fata ei cu un zambet rautacios , dar care totusi inspira fericire si dragoste.
-Ti-e frica cumva de mine , Sakura?spune Sasuke .
-Nu Sasuke-kun...nu.spune la fel de trista Sakura.
-Sakura,ce se intampla cu tine ? De ce esti asa de abatuta?
-Eu...Sasuke-kun...mi-am dat seama ca tu...tu nu impartasesti acelesi sentimente pentru mine cum impartasesc eu pentru tine !
-Adica?...
-Adica...Sakura se rusina putin , dar nu mai avea de ce sa tina cuvintele ascuse in inima...Te iubesc ! Te iubesc din tot sufletul si tu nu faci altceva decat sa-mi arati ura pe care o ai in suflet!Te porti cu mine asa de urat! Sakura a dat drumul marii de lacrimi pe care ochii ei , luminosi candva, o gazduiau . [ foarte frumos descries aici… :X Bravo!]
-Zau?! zise Sasuke cu acelasi zambet.
-D..D-a!spuse Sakura printre suspine.
-Atunci...zise Sasuke cu o fata serioasa , dar care isi schimba expresia rapid afisand un zambet de baiat rau...Sasuke o impinse usor pe Sakura de un copac si a inceput sa-i sarute buzele dulci. [ nuuuuuu! Sii imi palce atat de mult. Ai grabit si e neoriginal… asa se intampla mereu:(]Ochii Sakurei au deschis portile catre lumina alba a fericirii si a iubirii si si-au readus aminte de clipele minunate.Sasuke inca o saruta pasional si romantic intr-un mod in care nimeni nu a mai facut-o.[ la cine te referi mai exact :-?] In ochii de onix ai lui Sasuke se vedea dragostea pe care o purta rozaliei,dar pe care nu o putea impartasi dintr-un motiv anume.[ nu comentez -_-‘]In mintea lui Sasuke erau rastalmacite o gramada de cuvinte , dar pe care a reusit sa le arajeze :”Ce frumoasa e!!” gandeste Sasuke fericit de cele intamplate.[ GRABIIIT!!! Neoriginal] Sasuke rupse[ a rupt… suna mai bine:D] incet ,incet [virgula] sarutul ,[ fara virgula]spunand:
-Acum cum m-am purtat?Huh?zise Sasuke[ punct]
Sakura nu a scos nicio vorba. [ aici ar fi emrs mai bine o virgula :D]Inca se uita in ochii lui Sasuke , in care se vedea faptul ca in sfarsit dragostea si fericirea au invins ura si razbunarea.Acum, mama stelelor , luna , si-a facut aparitia.Cei doi amorezi erau miscati de peisasjul sublim care li se afisa in fata ochilor. [ da repede au mai devenit amorezi O_O] Sakura a dormit la Sasuke petrecand o noapte minunata impreuna cu unicul baiat care i-a furat inima.[ ooo… au avansat -_-‘.. valeeeeu. Lipseste DESCRIEREA] Primul lor sarut dulce nu-l vor putea uita toata viata . La fel si clipele minunate petrecute la Sasuke acasa.Acesta a invatat ca si in situati fara scapare , nu trebuie sa incetezi sa iubesti si sa speri in continoare ![ ai facut rima:X]

Deci.
Nu pot spune ca esti un dezastru pentru ca as minti:))
Imi place ca stii cat de cat sa descrii unele lucruri:D. Bravo!
Partea proasta e ca faci foarte multe repetitii, iar actiunea e a naibii de grabita. 90% din fic este neoriginal [ deoarece toata luema scrie acelasi lucru] si mi s-a aprut mai mult un rezumat...
Cam atat…
Daca te-a deranjat comentariul meu te rog sa-mi dai un PM :-S [ am incercat sa fiu cat de blanda am putut :-S]
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*

Răspunsuri în acest subiect
Visele devin realitate(SasuSaku) - de sasu_saku@love.bobo - 27-01-2010, 06:30 PM
RE: Visele devin realitate(SasuSaku) - de Verrine - 27-01-2010, 10:52 PM
RE: Visele devin realitate(SasuSaku) - de Elena. - 29-01-2010, 06:12 PM
RE: Visele devin realitate(SasuSaku) - de Akane :3 - 29-01-2010, 11:08 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dorinta devenita realitate kimic 1 2.308 15-06-2013, 02:30 PM
Ultimul răspuns: Turta Dulce
  Vis sau realitate Daya-chan 2 2.344 21-04-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Vis sau realitate? Elyy 0 2.001 05-09-2011, 10:21 PM
Ultimul răspuns: Elyy
  Basmele devin realitate Valleee 11 8.224 27-07-2011, 12:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  VIse si Realitate [ + 18 ] Obs3ssion 4 3.083 09-07-2011, 11:18 AM
Ultimul răspuns: Obs3ssion
  Intre vis si realitate CandyGirl 8 4.975 22-03-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Actori si in realitate - [+18] Miranda. 20 14.736 20-02-2011, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vis sau realitate Daddu 5 4.650 08-09-2010, 01:33 AM
Ultimul răspuns: Tox
  Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni? Fifilina 24 17.192 10-04-2010, 06:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Vis si Realitate (Naruto & Hinata Love story) jocker_94 13 11.687 16-12-2008, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Apathy

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)