09-12-2008, 04:13 AM
Viata de familie
-''In sfarsit a adormit!'', zise Hinata...
femeia era intinsa pe pat in timp ce Naruto ii mangaia parul moale, ea il observa cu o ochi plini de dorinta...
-''De ce te uiti asa la mine?'', zise Naruto cu o privire rautacioasa...
-''A trecut o lunga perioada de timp de cand am petrecut o seara ca aceasta cu tine..'', raspunse Hinata cu aceasi sinceritate ca intotdeauna...
-''Ai dreptate! De cand sa nascut Atsuko, nu am mai avut o singura noapte dedicata numai pentru noi doi...'', raspunse Naruto adresanduse la fiica de nascuta de cateva luni...
-''Dar acum fetita noastra doarme serena.'', continua Hinata...
-''Deci avem tota noapte pentru noi!''.
Naruto se apropria sa o sarute cand deodata cateva puternice urlete provenind din camera alaturata ii atrase atentia...
-''Cum am zis...'', zise Hinata cu un zambet,
-''In sfarsit a adormit!'', zise Hinata...
femeia era intinsa pe pat in timp ce Naruto ii mangaia parul moale, ea il observa cu o ochi plini de dorinta...
-''De ce te uiti asa la mine?'', zise Naruto cu o privire rautacioasa...
-''A trecut o lunga perioada de timp de cand am petrecut o seara ca aceasta cu tine..'', raspunse Hinata cu aceasi sinceritate ca intotdeauna...
-''Ai dreptate! De cand sa nascut Atsuko, nu am mai avut o singura noapte dedicata numai pentru noi doi...'', raspunse Naruto adresanduse la fiica de nascuta de cateva luni...
-''Dar acum fetita noastra doarme serena.'', continua Hinata...
-''Deci avem tota noapte pentru noi!''.
Naruto se apropria sa o sarute cand deodata cateva puternice urlete provenind din camera alaturata ii atrase atentia...
-''Cum am zis...'', zise Hinata cu un zambet,