27-01-2010, 11:42 AM
Minunat:X
Bine.. ma rog.. treceam peste faptul ca am lasta com si la celalalt capitol dar a fost sters -_-'. Ma rog... probabil a fost spam, nu ma bag [ imi bat creieru degeaba --_--']
Sa revenim...
Mi-a placut foarte mult cpaitolul, insa cred ca actiunea a fost putin grabita:-?. Adica... stiu eu, puteam sa dai si tu mai multe detalii:)).
Dialogul nu a fost sec, iar descrierea ti-am spus... puteai sa dai mai multe detalii... in special la ceea ce simt personajele:)).
A fost cea mai tare faza din acest capitol:X
Ma rog... nu am fost atenta dupa greseli:)).
Kiss:* si spor al scris >:D<. Astept urmatorul capitol :D
Bine.. ma rog.. treceam peste faptul ca am lasta com si la celalalt capitol dar a fost sters -_-'. Ma rog... probabil a fost spam, nu ma bag [ imi bat creieru degeaba --_--']
Sa revenim...
Mi-a placut foarte mult cpaitolul, insa cred ca actiunea a fost putin grabita:-?. Adica... stiu eu, puteam sa dai si tu mai multe detalii:)).
Dialogul nu a fost sec, iar descrierea ti-am spus... puteai sa dai mai multe detalii... in special la ceea ce simt personajele:)).
Citat: - Stii, ceineva trebuia sa mi te predea cu manual de instructiuni. Sau macar sa imi spuna cum sa iubesc un inger...
A fost cea mai tare faza din acest capitol:X
Ma rog... nu am fost atenta dupa greseli:)).
Kiss:* si spor al scris >:D<. Astept urmatorul capitol :D