24-01-2010, 02:45 PM
hmmm am aparut si eu pe aici...deci asa cum ti-am spus si cand am vorbit ficul mi se pare super tare
ideea ficului este interesanta...
la primul capitol am murit de ras....auzi tu a plans mai mult cand a murit Michael Jackson decat cand a murit bunica-sa...faza asta a fost dura
mi-a placut si faptul k de fiecare data cand ea il atinge el se raneste.
acum sa revin la capitol asta...deci Lucifer ii fratele mai mare a lui Lucius...interesant
mi-a placut cum a interveni Lucius si a salvat-o pe Jasmine...si ea l-a vazut cu aripi, chiar as vrea ca el sa ii spuna ce este de fapt
la descriere mai ai de lucrat cat de cat...
imi place faptul ca scrii din perspectiva ambelor personaje...dialogul nu este sec
greseli nu am vazut, mai bine zis ma interesat mai mult ideea ficului...
astept urmatorul capitol...
spor la scris si kiss ya
ideea ficului este interesanta...
la primul capitol am murit de ras....auzi tu a plans mai mult cand a murit Michael Jackson decat cand a murit bunica-sa...faza asta a fost dura
mi-a placut si faptul k de fiecare data cand ea il atinge el se raneste.
acum sa revin la capitol asta...deci Lucifer ii fratele mai mare a lui Lucius...interesant
mi-a placut cum a interveni Lucius si a salvat-o pe Jasmine...si ea l-a vazut cu aripi, chiar as vrea ca el sa ii spuna ce este de fapt
la descriere mai ai de lucrat cat de cat...
imi place faptul ca scrii din perspectiva ambelor personaje...dialogul nu este sec
greseli nu am vazut, mai bine zis ma interesat mai mult ideea ficului...
astept urmatorul capitol...
spor la scris si kiss ya