13-01-2010, 09:32 PM
Iata-ma si pe mine intr-un sfarsit. Adevarul e ca nu am mai intrat de ceva timp ...Oricum sti doar ca ma bucur ca ai scris si sunt fericita ca am avut ocazia de a citit acest capitol. Sti doar cat de mult ador eu stilul tau de a scrie , si povestea asta.
Imi place mult. Insa la starea mea de spirit nu prea stiu sa imi exprim asa mult fericirea , dar chiar sunt fericita, mi-ai imbunatatit starea de spirit, cred, cel putin ma bucur ca cei doi sunt fericiti, macar de ar fi adevarat, poate ca din cauza k aceasta poveste a ta nu e adevarata sunt putin trista, fiindca e absolut divina, dar nah, realitatea e ca naiba.
Oricum ma bucur foarte mult ca cei doi au petrecut in sfarsit ceva timp "conectati";))
Succes la scris si sper sa vi repede cu urmatorul capitol.
:)
Imi place mult. Insa la starea mea de spirit nu prea stiu sa imi exprim asa mult fericirea , dar chiar sunt fericita, mi-ai imbunatatit starea de spirit, cred, cel putin ma bucur ca cei doi sunt fericiti, macar de ar fi adevarat, poate ca din cauza k aceasta poveste a ta nu e adevarata sunt putin trista, fiindca e absolut divina, dar nah, realitatea e ca naiba.
Oricum ma bucur foarte mult ca cei doi au petrecut in sfarsit ceva timp "conectati";))
Succes la scris si sper sa vi repede cu urmatorul capitol.
:)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"