13-01-2010, 07:52 PM
Hey!Nu am mai lasat comm de ceva timp -.-
Mi-a placut capitolul, desi te-ai oprint unde era mai interesant.Sper sa nu iti faci un obicei din asta, nu vreau sa mor :-?
Scena a fost absolut hot, la fel si partea cand Mark s-a masturbat X_X
Stii, ar fii fost interesant daca Mario si Rayan i-ar fii facut ceva scumpului model.Yeah, I know, Daemon i-ar fii omorat.
So, habar nu am ce sa mai spun.Cred ca stii si tu ca ai un fic superb, si sper sa vii repede cu nextul.Mult noroc in continuare si spor la scris.Ja-ne!:bye:
Mi-a placut capitolul, desi te-ai oprint unde era mai interesant.Sper sa nu iti faci un obicei din asta, nu vreau sa mor :-?
Citat:-Nu trebuie sa te simti jenat. Sunt doar eu aici, imi sopteste el, trecandu-si degetele prin parul meu si sarutandu-mi usor gatul.Ador partea asta:perv: Zau ca Mark e asa scump!Iti vine sa il mananci.Daca as fii in locul lui Daemon, l-as devora.
-Tocmai... pentru ca esti tu
Scena a fost absolut hot, la fel si partea cand Mark s-a masturbat X_X
Stii, ar fii fost interesant daca Mario si Rayan i-ar fii facut ceva scumpului model.Yeah, I know, Daemon i-ar fii omorat.
So, habar nu am ce sa mai spun.Cred ca stii si tu ca ai un fic superb, si sper sa vii repede cu nextul.Mult noroc in continuare si spor la scris.Ja-ne!:bye:
I'm Kira.