29-12-2009, 02:36 PM
Heya!
M-a incantat, pot spune, titlul si am dat click. Ideea ficului este una originala si imi place cum o dezvolti. Este foarte bine ca ai facut o scurta caracterizare a personajelor principale si ai pus si poze. App stai calma nu esti nebuna deoarece ficurile tale sunt foarte frumoase si bine puse in valoare si daca ai timp sa scrii la toate de ce sa nu postezi. Ai curaj, bravo :3:
Greseli de tastare/ortografie/exprimare:
Nu o sa corecez la fiecare amanunt deoarece am vazut ca nu ai greseli e tastare si este foarte bine.
Nu m-am uitat insistent dupa greseli deoarece nu sunt in masura sa critic asa de dur...:D
->Pasesc plin de siguranta in sala mare si alba,(virgula) bineinteles.
->Ce bucurie,(virgula) acum mai am timp sa ma uit pe pereti aiurea.
->De fapt nu stiu nici o persoana care sa schimbe ingerii.
->In fine,(virgula) o voi cunoaste personal, maine.
->Dimineata, ma intind lenes.
->Cand m-a atins o durere profuna mi-a acaparat intreg corpul. Fiecare bucatica din corp parca mi se macina. => puteai spune "Cand m-a atins o durere profuna m-a acaparat. Fiecare bucatica din corp parca mi se macina."
Cam atat, oricum daca mai exista sunt sigura ca o sa le redresezi singurica :D
Estetica este foarte placuta. Nu am ce comenta.
Actiunea nu este grabita, relatezi intamplarile foarte bine. Bravo!
Modurile de expunere:
Dialogul: ->Este deajuns si nu este sec.
Naratiunea: -> Narezi la persoana I si este foarte imbietor, pe langa asta narezi si din perspectiva a doua personaje. I like it!
Descrierea: -> Este foarte frumoasa si ma atrage sa citesc mai mult cu fiecare cuvant.
Concluzie: Este un fic foarte placut. Te face sa vrei mai mult si sa astepti capitolul urmator cu inima la gura.
De mai sus rezulta ca vreau nextu` cat mai repede :->
P.S. Daca te-a deranjat ceva din comm PM si se rezolva.
Merry Christmas! and a Happy New Year! :* >:D<
Sorry de eventualele greseli de tastare
M-a incantat, pot spune, titlul si am dat click. Ideea ficului este una originala si imi place cum o dezvolti. Este foarte bine ca ai facut o scurta caracterizare a personajelor principale si ai pus si poze. App stai calma nu esti nebuna deoarece ficurile tale sunt foarte frumoase si bine puse in valoare si daca ai timp sa scrii la toate de ce sa nu postezi. Ai curaj, bravo :3:
Greseli de tastare/ortografie/exprimare:
Nu o sa corecez la fiecare amanunt deoarece am vazut ca nu ai greseli e tastare si este foarte bine.
Nu m-am uitat insistent dupa greseli deoarece nu sunt in masura sa critic asa de dur...:D
->Pasesc plin de siguranta in sala mare si alba,(virgula) bineinteles.
->Ce bucurie,(virgula) acum mai am timp sa ma uit pe pereti aiurea.
->De fapt nu stiu nici o persoana care sa schimbe ingerii.
->In fine,(virgula) o voi cunoaste personal, maine.
->Dimineata, ma intind lenes.
->Cand m-a atins o durere profuna mi-a acaparat intreg corpul. Fiecare bucatica din corp parca mi se macina. => puteai spune "Cand m-a atins o durere profuna m-a acaparat. Fiecare bucatica din corp parca mi se macina."
Cam atat, oricum daca mai exista sunt sigura ca o sa le redresezi singurica :D
Estetica este foarte placuta. Nu am ce comenta.
Actiunea nu este grabita, relatezi intamplarile foarte bine. Bravo!
Modurile de expunere:
Dialogul: ->Este deajuns si nu este sec.
Naratiunea: -> Narezi la persoana I si este foarte imbietor, pe langa asta narezi si din perspectiva a doua personaje. I like it!
Descrierea: -> Este foarte frumoasa si ma atrage sa citesc mai mult cu fiecare cuvant.
Concluzie: Este un fic foarte placut. Te face sa vrei mai mult si sa astepti capitolul urmator cu inima la gura.
De mai sus rezulta ca vreau nextu` cat mai repede :->
P.S. Daca te-a deranjat ceva din comm PM si se rezolva.
Merry Christmas! and a Happy New Year! :* >:D<
Sorry de eventualele greseli de tastare