24-06-2009, 02:35 AM
Tu :-o? Wow..nu ma asteptam sa te mai vad pe la fan fiction, de cand ai renuntat la celalalt fic..Oricum ma bucur ca ai revenit in forta ^^
Pana acum imi place. Este extrem de realist..si din cauza pozelor, normal, dar si din cauza modului in care povestesti.
Ideea pare sa fie destul de draguta, iar pustiul ala de la sfarsit mi se pare foarte nesuferit si cu toate astea, foarte hot.
Vad ca te axezi foarte mult pe descriere si nici nu neglijezi celelalte moduri de expunere, deci pana acum e ok.
Ce sa mai spun..astept nextul :)
pa pa :)
Pana acum imi place. Este extrem de realist..si din cauza pozelor, normal, dar si din cauza modului in care povestesti.
Ideea pare sa fie destul de draguta, iar pustiul ala de la sfarsit mi se pare foarte nesuferit si cu toate astea, foarte hot.
Vad ca te axezi foarte mult pe descriere si nici nu neglijezi celelalte moduri de expunere, deci pana acum e ok.
Ce sa mai spun..astept nextul :)
pa pa :)
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*