17-02-2009, 01:08 PM
Dupa ce am citit postul anterior,nu stiu,parea un pic prea rautacios,asa ca l-am sters.
Deci,pot spune ca nu prea m-a impresionat acest capitol.Ci nu pentru falul in care blond arata,ci asa,mi s-a parut ca nu are acel ceva.Presupun,ca ai vrut sa iasa mai scary,dar nu prea ai rausit.Plus este foarte scurt capitolul.Ma intreb cum a avuns Tiara in acesta stare,cine i-a facut asta si de ce?Preupun,ca in curand povestea se va transformam intr-una cu detectivi,care vor investiga o crima.(daca blonda va murii).
Quote:
astfel ca i se putea vedea goliciunea capului pe care si-l tinea
Deci,pot spune ca nu prea m-a impresionat acest capitol.Ci nu pentru falul in care blond arata,ci asa,mi s-a parut ca nu are acel ceva.Presupun,ca ai vrut sa iasa mai scary,dar nu prea ai rausit.Plus este foarte scurt capitolul.Ma intreb cum a avuns Tiara in acesta stare,cine i-a facut asta si de ce?Preupun,ca in curand povestea se va transformam intr-una cu detectivi,care vor investiga o crima.(daca blonda va murii).
Quote:
astfel ca i se putea vedea goliciunea capului pe care si-l tinea
![[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]](http://img3.ak.crunchyroll.com/i/spire2/c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png)
Tnx nibbles:X