Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Te-am iubit, dar e timpul sa te uit

Bun , am aterizat si eu pe aici , let's start :
obijnuita - obisnuita
intro - poate intr-o
genrala - generala
un an unde mi-am facut prieteni - un an in care ...
mi-am petrecuta - mi-am petrecut-o
lasandui - lasandu-i
inbracasem - imbracasem
in clasa ca deja - in clasa pentru ca deja...
simnt - simt
Si asta e numai o parte din greselile pe care le-ai facut . Bun , ai greseli de tot felul : de exprimare , gramaticale , de punctuatie mai ales (vad ca nu te descurci cu locul semnelor de punctuatie chiar deloc ) . Capitolul este extrem de scurt , aproape ca nu se poate numi capitol . Pot spune ca sunt surprinsa , dar in niciun caz in mod placut ! Ai spus ca ai corectat capitolul de 5 ori...sincer , nici nu vreau sa ma gandesc cum arata prima oara . Nu ai actiune bine stabilita , nu am inteles mai nimic in afara de faptul ca protagonista sta in Romania si ca nu e o fata frumoasa . Adica , sa fim seriosi : ce vrei sa ne transmiti prin intermediul acestor fraze ? Eu una chiar nu am inteles care e faza....actiunea e grabita prea mult si te-as sfatui ca pe viitor sa muncesti mai mult atat la exprimare cat si la idei ! Si ca sa nu mai zic de personaje... nu sunt bine caracterizate , nu au trasaturi determinante de caracter , trasaturi esentiale , nu stiu ce sa zic... Cat despre modurile de expunere ... ce pot spune ? Descrierea e aiurea rau de tot si nici nu se imbina bine cu naratiunea . Ai cam multe repetitii ce e drept , dar am incredere ca vei reusi sa rezolvi si aceasta probleme pe langa celelalte . Daca nu reusesti singura , gaseste-ti pe cineva care sa te poate sfatui in legatura cu ceea ce ai de facut , eu as fi incantata sa te ajut , dar asta daca vei munci mai mult ! Te sfatuiesc sa reiei acest capitol si sa-l rescrii , tinand cont de regulile fundamentale ale literaturii ! Cam atat am avut de spus ! Sper ca nu te-am descurajat si fii atenta pe viitor ! Multa munca si sigur vei reusi sa ajungi departe ! Sper ca nu te-ai suparat , dar m-am gandit sa spun lucrurilor pe nume de vreme ce nimeni nu a facut-o ! Si sincer , fic-ul nu m-a atras in nicun fel ! Poate daca il vei relua si il vei corecta asa cum trebuie... cine stie ? Oricum , mult succes pe viitor pentru ca ai nevoie ! Gambate kudasai !
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Te-am iubit, dar e timpul sa te uit - de I'm_just_a_girl - 28-11-2008, 09:44 PM
RE: Te-am iubit,dar e timpul sa te uit - de ::::yamashita ayumu:::: - 30-11-2008, 12:06 AM
RE: Te-am iubit,dar e timpul sa te uit - de Child Of Sunset - 30-11-2008, 02:31 PM
RE: Te-am iubit,dar e timpul sa te uit - de Topaz - 30-11-2008, 03:47 PM
RE: Te-am iubit,dar e timpul sa te uit - de I'm_just_a_girl - 30-11-2008, 11:46 PM
RE: Te-am iubit,dar e timpul sa te uit - de I'm_just_a_girl - 12-12-2008, 12:03 AM
RE: Te-am iubit,dar e timpul sa te uit - de black_rose - 16-01-2009, 10:01 PM
RE: Te-am iubit,dar e timpul sa te uit - de I'm_just_a_girl - 29-01-2009, 09:58 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mai merita sa imi ocup timpul cu asa ceva ? Mr.Mumble 4 3.207 20-01-2012, 12:54 AM
Ultimul răspuns: ***Sayu***
  Vrei sa fii iubit, iubeste! Trioxide chocolate.۩ 11 6.403 05-07-2011, 02:08 PM
Ultimul răspuns: Ellys
  Cel iubit [+18] σχуgєη 13 6.802 22-06-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Candy_Girl_Love.
  Timpul razbunarii Hitman 5 4.136 26-07-2009, 11:25 PM
Ultimul răspuns: Hitman
  Nu prea mici pentru iubit Nya. 14 9.494 19-05-2009, 08:13 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  vecinul meu iubit ( yaoi ) lala_leon 4 4.706 18-03-2009, 02:32 PM
Ultimul răspuns: love_anime

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)