Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Timpul razbunarii

#1
Bun am facut alt fic, si este vorba despre o fata vampir, adica jumatate om, jumatate vampir. Va avea o tenta de hentai, dar pe la sfarsit. Titul - Diana se va razbuna pe cineva. Nu va mai dau alte detalii pentru ca deja va dai seama despre toata actiunea, asa ca sa incepem.


Cine sunt eu?


Toata viata mi-am dorit sa fiu ca ei, sa fiu bogata, sa fiu o vedeta, sa fiu altcineva, dar degeaba, tot aceeasi am ramas. Tot aceeasi fata fara curaj, fara minte, fara situatie financiara. Umblam din colt in colt pentru un loc de munca, dar degeaba... cine ii dadea sa munceasca unei depravate ca mine. Am doar 18 ani, si ma numesc Diana, atat mai tin minte, ca numele meu e Diana, si cati ani am, altceva nimic. Auzisem de la oamenii care imi dadeau sa mananc, ca am fost bogata, si parintii mei erau cei mai importanti oameni din tara, dar atunci o intrebare imi trece prin minte... ce tara e asta? cum se numeste? Nu stiam, nu stiam nimic despre viata mea. Imi doream ca intr-o buna zi, sa ajung si eu ca ceilalti, adica pe picior mare, sa imi cunosc familia. Nu stiam daca era adevarat sau era minciuna, sau bucuria ca aveam ceva de mancare, ma facuse sa aud lucruri ciudate, cum ar fi sa fiu bogata. Toata viata m-a framantat o singura intrebare... de ce oamenii ma resping? Adica nu le-am gresit cu nimic, nu am facut nimic, nu am omorat pe nimeni. De ce sunt sortita la o asemenea viata? Nu stiam, poate ar trebui sa ma omor, sa nu ocup spatiu degeaba, oricum nu sunt buna de nimic. Ma mir ca inca nu am fost omorata, pentru ca in canalul unde stau, isi fac veacul multi vagabonzi, asa ca aveam seansa sa fiu omorata, sau violata. Dar nu, niciodata nu mi s-a intamplat nimic rau, inafara de faptul ca traiesc cum traiesc; niciodata nu am patit ceva rau care sa imi puna viata in pericol. Pe langa faptul ca traiam de pe o zi pe alta, mai aveam alta ocupatie in timpul noptii, adica in toate noptiile, eram cufundata in vise. Ma intrebam: ce semnificatie au toate acele vise pe care le traiesc in timpul noptii? Adica visam ca eram bogata si fericita, dar eram inconjurata de oameni ciudati, chiar foarte ciudati. Erau multe vise de acel gen, dar singurul care m-a tulburat, a fost, atunci cand m-am visat ca eram vampir, si in toata visele mele apar vampiri, dar oare de ce?
Visam ca un barbat, sau vampir, ma chema, ma chema la el, si in fiecare dimineata dupa un vis in care aparea el, aveam o dara rosiatica pe buze, sau pe gat. Nu se putea sa fiu vampir, pentru ca daca eram vampir trebuia sa am simturile dezvoltate foarte mult, iar eu nici daca dau cu capul intr-un pom, tot nu il vad, si in plus simteam nevoia sa ma hranesc cu sange, iar mie imi era frica de sange, asa ca era imposibil sa fiu vampir. Il visam pe acel barbat de multi ani, si in fiecare vis ma chema in Franta, dar eu nu stiu nici macar in ce tara sunt, si in plus nu auzisem niciodata de Franta, ce o mai fi si Franta asta?
Vorbeam o limba destul de incurcata, de fiecare data cand pronuntam un cuvant mai lung, limba mi se incurca in gura, nu stiam ce limba e, dar nu prea ma interesa, tot ce conta, era ca stiam sa vorbesc. Trec in fiecare zi pe langa magazinele de haine, scumpe si ma uitam la preturi, nu stiam cat valorau, dar nu imi faceam iluzi, pentru ca niciodata nu voi avea bani sa imi cumpar asemenea haine.
Ma obijnuisem cu viata pe care o traiam, pana acum cateva zile. Visele nu incetau, acel barbat imi aparea in fata de fiecare data cand inchideam ochii, nu mai puteam suporta, plus ca imi dadea dureri ingrozitoare de cap. Nu mai suportam acea tensiune care se aduna pe zi ce trece. Tot ce voiam era sa scap odata, de acel barbat. M-am decis sa aflu despre acea tara, sau oras, sau ce era, asa ca pornesc la drum. Ajung in cele din urma in fata unei cladiri mari, dar semana mai mult cu un turn, un turn foarte mare, un zgarie norii.
- Ma scuzati, dar vreau sa aflu ce tara este aceasta? Daca nu va deranjez! Ii zic eu unei femei cam batrana, aproape de 70 de ani.
- Sunteam in Franta, domnisoara!
Nu mai eram in stare sa mai zic nimic, eram in Franta, acum puteam sa scap de acel barbat. Intrebarea era cum? Eram in Franta, poate de mult timp, dar el nu mi-a dat pace deloc, de la un timp de vreme. Trebuia sa astept noaptea, poate il voi visa din nou, sau ma va lasa in pace? Nu stiam, dar tot ce conta era ca stiam unde ma aflu.
Strabatusem multe strazi pana la acel turn, care nici macar nu stiam cum se numeste, iar acum imi era greu sa ajung din nou la canalul meu, unde sobolani trec peste mine, unde trebuie sa adorm acoperita peste tot, daca nu vreau sa fiu muscata de vreun sarpe, sau ce mai era prin acel canal. Eram obosita, si incepea sa se intunece, si in plus imi era foarte frica sa umblu noaptea, pana la 'locuinta' mea, asa ca decid sa ma culc sub acel turn, macar nu ma ploua. Adunam ziare pentru a-mi face un 'pat'. Deja era intuneric, iar ploapele mi se inchideau, si somnul ma cuprindea, acum poate voi reusi sa dorm linistita, fara acel barbat.
M-am bucurat degeaba, pentru ca acel barbat, mi-a aparut din nou in vis, dar de data aceasta, a fost diferit, adica nu mai aveam dureri, si in plus afalasem de la el, ca exact sub 'dormitorul' meu, se afla o usa secreta. Nu imi vena sa cred, il voi cunoaste in sfarsit pe acel barbat care m-a terorizat atatia ani. Tresar imediat, si era adevarat, nu era doar un vis, chiar era o usa, pe care am deschis-o. Imi era putina teama sa patrund in acel loc, daca era cineva care imi voia raul, nu stiam ce sa fac, asa ca mi-am luat inima in dinti si am inceput sa cobor scariile. La fiecare pas pe care-l faceam, in fata mea se aprindea cate-o torta, aratandu-mi pe unde sa o iau. Mergeam de cateva minute bune, si nimic, parca eram intr-un labirint, fara cale de intoarcere, iar usa pe care intrasem in acest loc, se inchisese. Imi era frica, dar deodata aud o voce care imi trimite un fior in tot corpul.
- Bine ai venit in casa ta, Diana!
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


#2
Deci Cosmina [sper ca nu te superi ca iti zic asa] am venit aici, cu toate ca iar am parasit Naruto f.f.
da, sunt o maniaca nebuna dupa animeul Naruto :))

asa sa continuam, un fic cu vampiri zici? :-?
uhh ce'mi plac vampirii :X. . .cred ca dupa ce termin cu ficul meu si al lu' sysu voi incepe unul cu vampiri :))

asa continund cu ce alceva decat cu greselile :-? [sper ca ai, daca nu Cruella de mine nu o sa mai fie zgripturoaica zup'ului]

Greseli:

"dar degeaba... cine ii dadea sa munceasca unei depravate ca mine.''-> aici trebuia semnul intrebarii. . .daca te mai prind cu greseli destea simple te manannc cu fulgi cu tot :-w

"Am doar 18 ani, si ma numesc Diana"-> niciodeata inaintea virgulei nu se pune "si" :-w

"ca am fost bogata, si parintii mei erau cei mai importanti oameni din tara,"-> inaintea virgulei nu se pune "si" :ask:

"asa ca aveam seansa sa fiu omorata"-> ce aveai? o.o. . .poate "sansa" o.o

"Eram obosita, si incepea sa se intunece"-> ce ti-am mai zis eo tie de 2 ori pana acum T_____T?

gata cu greselile T___T. . .si tu vrei sa'mi furi titlul de zgripturoaica cu un fic perfect? T___T
Te urasc! :mean:


uhh ce fic frumos ai :X. . .vreau continuarea cat mai repede, a da si nu uita ! Cruella de vil te va critica si pe tine si pe toti mereu :ha:

Bye si nextu' repede, capish? :-w
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .


[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

#3
Hy!De ce nu sunt eu prima si e Lenna.Eu trebuia sa fiu prima!Asa momy ficul e super si e cu vampiri si e super interesant.Abia astept sa vad ce se mai intample cu Diana.Greselile ti le-am corectat eu inainte sa fie postat si Lenna.
Naratiunea este :X:X:X.
Descrierea este :X.
Dialogul este,dar foarte putin deci nu pot sa zic nimic despre el.
Nextu cat mai repede ok mami?Kissu and bye.:*:X
[Imagine: 2wf00ud.jpg]

I love momy:Hitman, my aunts4evika,Kiduu,mada_sasuke,sysurile mele: Mistic Girl,***candy bar**,Sakurika bombonik and CutMyLifeWIthThisScrissors. [Imagine: chibi_2722.gif]
, chibi-ul lui Amelia

#4
Tecutul


Simteam cum picioarele deja mi se inmuiasera, nu mai eram in stare sa zic nimic, nu mai eram in stare nici sa mai merg. Eram pur si simplu paralizata, vedeam cum acel barbat se apropria de mine si nu eram in stare sa fac nici macar un pas. Niciodata nu ii vazusem fata, pentru ca in vise el aparea mereu in ceata, doar vocea lui imi era cunoscuta, acea voce care ma trezea in fiecare noapte. Nu il cunosteam, daca voia sa imi faca ceva rau? Imi era frica, dar am lesint atunci cand i-am vazut fata, era un vampir. Coltii ii erau lungi si ascutiti, erau atat de mari incat ii patrundea buza inferioara. Nu mai vedeam nimic, era negru in fata ochilor mei. Inima imi batea cu putere, gata sa iasa din piept, dar simteam caldura asupra fruntii mele. Era ceva mic, dar cald, care imi transmitea un fior in tot corpul, facandu-ma sa ma ridic din nou in picioare. Acel vampir era tot in fata mea, dar de aceasta data nu imi mai era asa teama de el, eram mult mai calma. Se apropria de mine, inghiteam in sec, nu aveam ce face, frica revenise din nou si nu puteam sa imi opresc corpul din tremurat. Atunci mana lui imi atinge obrazul, tremuratul disparuse, eram din nou calma si totul numai din cauza lui. Arata incredibil de bine, arata ca un inger cazut din rai. Parul ii era rosu ca focul, iar bretonul ii cadea pe frunte, dandu-i un aer rebel. Nu mai avea rost sa descriu cum arata, pentru ca nu imi puteam lua ochii de la el, avea un corp neasemuit de frumos, arata ca un model. Orice fata s-ar putea indragosti de el, chiar si eu, dar acum nu aveam timp de asemenea prostii. Trebuia sa aflu de ce m-a adus aici, cu ce scop si de ce sunt eu atat de importanta?.
- Ei bine, de ce m-ai adus aici? Ii zic eu incercand sa par mai curajoasa.
- Te-am adus pentru ca trebuie sa te razbuni, dar acum sa incepem cu trecutul tau. Tatal tau Edward Xavie, s-a indragostit de o fata, bogata, frumoasa, dar era om si nu putea sa se casatoreasca cu ea.
Ascultam cu mare atentie ce zicea acel barbat, dar tot nu imi venea sa cred ca am fost bogata si in plus eram un vampir. Era aproape imposibil, dar se parea ca tot ce zicea el era adevarat. Imi era teama de ce se va intampla cu mine, dar stiam un singur lucru: trebuia sa ma razbun pe toata familia mea, pentru ca m-au aruncat la gunoi asemenea unei carpe si totul din cauza ca eram pe jumatate om, jumatate vampir. Cu fiecare cuvant rostit de acel barbat, prindeam mai mult curaj, iar ura si ambitia, erau singurele sentimente pe care le traiam in acel moment.
Tot ce spusese el pana in acel moment, ma facuse sa imi dau seama de un singur lucru: familia mea ma ura, chiar si frati mei pentru ca le era frica sa nu le iau averea. Totul era atat de clar... stiam ce aveam de facut.
- Acum ca ti-am spus totul despre familia ta... ce ai de gand?
- Vreau sa ma razbun... moartea mamei nu poate fi stearsa cu buretele!
Numele lui era Axel Xavie, facea parte tot din clanul de vampiri Xavie, dar el ma ajuta sa ii distrug si nu stiam de ce? Dar acel lucru conta cel mai putin in acel moment. Tot ce trebuia, era sa ma invete sa imi folosesc puterile de vampir. Dupa cateva minute bune, roscatul ma conduce in camera, unde voi sta pentru totdeauna si el dispare intr-un fum des.
Eram intr-un loc atat de sinistru si roscatul deja plecase, ma lasase singura, dar a zis sa ma linistesc deoarece furia adunata in interiorul meu, nu imi va face bine deloc.
Nu puteam sa stau inchisa in aceea incapere, totul era prea inchis, pana si lenjeria de pe pat era neagra. Singurul lucru care lumina in acea camera, era un bec, care mai avea putin si se stingea. Totul era bine aranjat, era lux, dar ma simteam ca intr-un mormant. Imi venea sa plang si ma intrebam de ce am venit aici? Nu puteam sa stau linistita in canalul meu?
Lacrimile imi inmuiasera fata, nu stiam de ce plang… Oare de faptul ca eram singura si imi era frica, sau ca acum aveam o datorie fata de mama mea si nu mai aveam pace. Am decis sa plec din acea incapere, deoarece frica si teama, imi invadasera deja mintea si corpul, incat nu mai puteam sa ma mai misc. Iesisem din acea camera, dar simteam acelasi lucru, aceea frica blestemata nu inceta, nu iesea odata din mintea mea. Coridorul era mult mai inspaimantator decat aceea camera si in plus nu aveam deloc lumina, era intuneric. Cu fiecare pas pe care-l faceam, un aer rece parca incerca sa ma opreasca, nu stiam ce era, dar ma facea sa imi inghete sangele in vene. In cele din urma, am dat cu capul intr-o usa, trebuia sa intru, altfel ajungeam un cub de gheata. Usa era intepenita, nu puteam sa o deschid, era masiva, poate prea mare doar pentru o fata amarata ca mine. Deodata am observat cum usa incepea sa se deschida si acel roscat si-a facut aparitia.
- Ce ti-am spus sa stai in camera ta?
- Nu pot, e prea… imi e frica! Ii zic eu izbucnind in plans.
Ma cuibaresc cu capul in piepul roscatului, iar el ma ia in brate si inchide usa. Nu stiam de ce plang, dar eram in bratele lui Axel si acest lucru conta cel mai mult. Ii auzeam bataile inimi si incepeam sa ma rosesc. Imi sterge lacrimile de pe fata, dar ciudat era ca se apropria exagerat de mult de buzele mele... oare ma va saruta? Doamne simt ca explodez.


Ei bine acum e acum... vreau critici daca se poate
:bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]


#5
Ficul asta ete ca acum l-am descoperit, but i love it :X uuuu :)) oke, deci sysu ar trebui sa lucrezi la verbe. Ba esti la trecut, ba la prezent. Ar fi bine sa descrii la trecut, asa incat sa cuprinzi intreaga actiune si sa poti sa o povestesti. Alta chestie: prea te repeti. Nu ai descri prea mult pe acel baiat, ai zis ca e roscat, insa mai trebuia sa mai adaugi alte lucruri despre el. :-? Am mai observat ca ai spus cuvantul 'vampir' de foarte multe ori. Incearca sa nu-l mai folosesti asa des si 'barbatul' la fel. Puteai folosi 'individul' sau nush un sinonim ceva.
Oricum, cand citesc continuarea ? :X:X

[edit] Imi place titlul ^.^
-

#6
Aflarea adevarului


Simteam cu iubirea ma inconjura, nu stiam nici macar daca il iubeam, dar ceva patrunsese in sufletul meu si era puternic, ceva care imi influenta inima, trupul, ratiunea, tot. Era ceva atat de puternica incat nu stiam ce faceam, nu stiam daca era bine ce faceam. Mana lui dreapta imi ridica tricolul in sus, lasandu-mi partea superioara goala, il doream in acel moment, dar imi era teama, imi era teama de ce ma urma si totul se intampla atat de repede. Isi da camasa jos, apoi ma tanteste de zid. Ma luat in brate si mi-a soptit incet la ureche:
- Haide, hraneste-te!
Am ramas uimita, adica cum sa ma hranesc? Doar nu sugera sa il musc, nu puteam sa fac asa ceva. Roscatu isi apleaca capul, lasandu-mi loc sa il musca, dar imi era imposibil sa fac asa ceva, nu eram un vampir in intregime, aveam suflet de om. Simteam cum ceva creste in interiorul gurii mele, simtem cum incepeam sa doresc gusul sangelui. Fara sa ma mai gandesc, il musc pe roscat. Coltii mei patrunsesera pielea alba a lui Axel, dar el nu zicea nimic, doar ma tine in brate si avea ochii inchisi, lasandu-ma in pace sa imi savurez momentul. Aproape ca il golisem, dar m-am oprit brusc atunci cand am observat ca Axel, incepea sa aiba o respiratie sacadata.
- Ai vazut ca nu mare lucru, sa te hranesti! Imi zice roscatul cazand jos.
M-am apropiat de el, magaindu-i fruntea, inca mai doream sa il musc, avea un sange atat de delicios, nu puteam sa rezist, dar crezand ca voi face din nou aceea gresala, plec din camera lui. Mergeam prin intuneric, dar nu imi era frica, stiam ca nu ma puteam lovi de nimic, deoarece eram inca vampir, coltii nu disparusera. In cele din urma am ajuns in fata camerei mele, nu imi mai era frica de acel loc, acum mi se parea destul de primitor. Ma asez pe suprafata moale a patului, punandu-mi bratele de o parte si de alta a capului, ma gandeam cum ar fi fostdaca ma daruiam roscatului. Nu puteam sa mint, il doream, ma simteam atrasa de el. Ochii lui negri ca pana corbului, ma trimiteau cu fiecare privire intr-un iad, intr-un iad al placerii. Faptul ca ma sarutat, ma facut sa pasesc pe norii, sa ating cerul cu varful degetelor. Eram ca un foc, un foc care-l putea stinge numai el, Axel, barbatul care imi tulbura somnul in fiecare noapte. In acel moment ma gandeam, oare familia mea isi mai aducea aminte de mine? Eram o intrebare stupida, dar se tot invartea in mintea mea, daca le pare rau ca m-au alungat? Daca mai tin la mine? Erau intrebari fara raspuns, sau poate aveau un raspuns... nici nu le pasa de mine. Poate era adevarat sau poate nu, totusi eram sanga din sangele lor, trebuia sa ma iubeasca cineva in aceea familie. Nu puteam sa adorm, ma gandeam mereu cum vor arata fratii mei si tatal meu, imi era putina teama sa apar in fata lor, deoarece nu stiam caracterul lor si nu stiam nici cum vor reactiona.
Traiam intr-o lume pe care nici eu nu o intelegeam, adica timp de 18 ani, am trait ca o cersetoara, iar acum am aflat ca sunt vampir si sunt putreda de bogata... cate intorsaturi poate lua viata. Mi se parea ca visez, dar nu era asa, totul era real... eram un vampir. Ma gandeam daca nu voi putea sa imi controlez setea de sange? Daca voi incepe sa musc oamnei de pe strada? Imi era frica, de aceea vreau sa ma antreneze Axel, voiam sa aflu ce puteam sa fac cu puterile mele. Atunci cand Axel mi-a povestit trecutul, a pomenit si de niste puteri si ca jumatatea de vampir pe care o am, era vampir pur, ca tatal meu. Vampir pur? Ce mai insemna si aia? Nu stiam, nu stiam nimic, nici ce intorsatura va lua viata mea de acum inainte. Coltii incepeau sa se retraga, ceea ce era bine, incepea sa iau forma mea umana, dar un singur lucru nu am inteles... daca vreau sa devin vampir, cum voi face acel lucru? Adica trebuia sa vad sange sau sa procedez ca in cazul lui Axel, trebuia sa gasesc o metoda prin care deveneam vampir mai usor.
Totul era atat de complicat, atat de nou pentru un cersetor ca mine. Imi va lua mult timp sa ma acomodez cu situatia prin care treceam si mai mult timp sa accepte si mintea mea aceste lucruri, deoarece nu imi mai gasesc pacea. Cu fiecare minut care trece, ma gandesc la altceva, sirul de ganduri nu se mai oprea odata, iar capul incepea sa ma doara. Trag cearceaful de matase asupra mea, incercand sa imi gasesc pacea, dar degeaba, nu puteam, in mintea mea se invartea la nesfarsit un singur lucru... cuvantul vampir. Puteam sa stau in pat o eternitate, incercand sa adorm si degeaba, nu imi gaseam linistea, asa ca am decis sa ies afara din aceea camera, poate ea era devina de toata agitatia din capul meu. Ajunsesem iar in acel hol, dar acum nu imi mai era teama ca cineva sa apara in spatele meu sau intunericul sa ma inconjoare, mergeam linistita. Cu fiecare pas pe care-l faceam, in partiile mele laterale, se aprindeau torte, ajutandu-ma sa inaintez, trebuia s agasesc ceva care sa imi mai linisteasca minte pentru a putea dormii linistita. Nefiind atenta, patrund intr-o incapere mica si plina de panje de paianjen. La prima vedere ti se pare infricosator, dar dupa am inceput sa ma acomodez. Aceea incapere semana mai mult cu un birou, dar ce mi-a atras atentia a fost o carte mare si groasa ajezata pe birou. Imi era teama sa o deschid si nici macar nu stiam de ce ma invadase aceea teama. Ma asez pe scaun si deshid cartea, era un jurnal si era al, era al... mamei mele. Nu puteam sa cred, in sfarsit voi putea afla ceva despre mama mea.
Draga jurnalule, azi este cea mai fericita zi din viata mea, am ramas insarcinata cu Edward, nu imi vine sa cred. Fructul iubiri noastre este acest copil, acest copil ne va umple inima de bucurie, dar ma intreb daca socrii mei vor fi de acord sa primeasca in familia lor de vampiri, un om, adica eu. Eu sunt un om. Imi este teama sa nu imi ia copilul si sa fiu data afara din aceasta casa, deoarece Edward nu comenteaza in fata lor, desi isi doreste acest copi ,Mi-a zis ca mai bine moare decat sa se desparta de mine. Doamne, ajuta-ma, vreau ca acest copil sa traiasa si sa fie fericit cu parintii lui, adica eu si Edward.
Nu imi venea sa cred, nu tatal meu era un om rau, ci bunici mei, ei mi-au omorat mama. Lacrimile izvorau din ochii mei, nu puteam sa ma opresc si era normal, trebuia sa ma descarc. Ceea ce imi spusese Axel era adevarat, dar omise faptul ca tatal meu, ma iubea si eram sigura de acel lucru,a tunci cand am citit ce a scris mama mea, dar tot in urasc punter ca nu a fost in stare sa o apere pe mama de parintii lui, Bunici mei, sunt cei care trebuie sa plateasca si aproape tot clanul Xavie trebuie sa plateasca. Nu voi avea mila, asa cum nici ei nu au avut mila sa imi omoare mama si pe mine sa ma alunge. Mama iti promit ca vei fi razbunata, moartea ta nu va ramane doar o amintire, iti promit acest lucru! . Am inchis aceea carte si am plecat din birou, acum am simteam mai bine, mintea mea nu imi mai dadea acele batai de cap, dar acum sufletul parca imi ardea pana nu o voi razbuna pe mama. Am ajuns in camera mea si m-am trantit in pat, eram obosita, asa ca am inchis imediat ochii adormind cu gandul la razbunare.


Alt capitol necorectat, asa ca aveti ce sa criticati.
:bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?

[Imagine: kcz2wi.jpg]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mai merita sa imi ocup timpul cu asa ceva ? Mr.Mumble 4 2.785 20-01-2012, 12:54 AM
Ultimul răspuns: ***Sayu***
  Gandul razbunarii C. Viper 15 6.536 22-07-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: C. Viper
  Trandafirul negru al razbunarii [+18] Hitman 2 4.224 31-01-2009, 12:46 PM
Ultimul răspuns: Hitman
  Te-am iubit, dar e timpul sa te uit I'm_just_a_girl 14 8.244 29-01-2009, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Sadic_Soul


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)