17-03-2013, 10:19 PM
uuuuu... ~.^ capitol nou. Felicitari pentru visul dublu al celor doi. Nici eu nu m-as fi gandit la asta. Hmmm... cred ca acest vis al lor este un fel de a se cunoaste gen: te vad, dar nu te simt. Imi place de asemenea ultimele propozitii descrise In lumea umbrelor.
*thinking* Ceea ce a visat Aoi nu era chiar intuneric. Asta ma gandesc eu, ca fiind o umbra.Nu trebuie sa fie neaparat neagra, astfel de ce nu ar fi Intuneric. Ma gandesc mai mult la o ceata densa usor spre negru (un fel de purici...) , dar este de inteles faptul ca Aoi vede asa. Este un inger, traieste in lumina.
Oke>:D< te astept si cu ce va urma. Sa ne incanti retina, da?
*thinking* Ceea ce a visat Aoi nu era chiar intuneric. Asta ma gandesc eu, ca fiind o umbra.Nu trebuie sa fie neaparat neagra, astfel de ce nu ar fi Intuneric. Ma gandesc mai mult la o ceata densa usor spre negru (un fel de purici...) , dar este de inteles faptul ca Aoi vede asa. Este un inger, traieste in lumina.
Oke>:D< te astept si cu ce va urma. Sa ne incanti retina, da?
![[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif]](https://i.pinimg.com/originals/a1/75/04/a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif)
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”