09-11-2012, 02:57 PM
Nu inteleg de ce mi se sterg comm-urile, dar nu ma deranjeaza sa scriu de 2 ori. Problema e ca nu mai stiu ce am scris prima data.
Capitolul e din perspectiva lui Ken, am dreptate? Sper ca scrisoare nu a ars in totalitate, pentru ca atunci nici eu nu aflu ce era in ea si sunt curioasa. Dar de ce si-a omorat Ken tatal? A aflat de cum obisnuia sa se poarte cu Dean? Si cine e cel care l-a omorat pe Ken? Acest capitol mi-a dat mai multe intrebari decat raspunsuri, deci sunt foarte curioasa sa aflu ce se va intampla in continuare.
Spor la scris si sa ne aduci nextul cat mai repede! :*
Capitolul e din perspectiva lui Ken, am dreptate? Sper ca scrisoare nu a ars in totalitate, pentru ca atunci nici eu nu aflu ce era in ea si sunt curioasa. Dar de ce si-a omorat Ken tatal? A aflat de cum obisnuia sa se poarte cu Dean? Si cine e cel care l-a omorat pe Ken? Acest capitol mi-a dat mai multe intrebari decat raspunsuri, deci sunt foarte curioasa sa aflu ce se va intampla in continuare.
Spor la scris si sa ne aduci nextul cat mai repede! :*
![[Imagine: tumblr_mq6sbubRgR1stc76eo1_1280.jpg]](http://25.media.tumblr.com/fc8d4625099faae39d009faa9f440def/tumblr_mq6sbubRgR1stc76eo1_1280.jpg)
Are you surely not lying, little Biersack?