12-04-2011, 07:25 AM
In sfarsit , credeam ca nu-l mai pui . :)) DAr mult ti-a luat sa il pui , bine ca ti-am reamintit si de ficul acesta. Cred ca te-ai suparat pe mine ca te-am cam stresat la cap cu ficul acesta. Dar stai linistita ca voi sta in Bucuresti dor doua zile , si duap aceea ma vei mai vedea doar in joia de paste. :p . Asa sa vad ce ai in acest capitl . Aic ate-va greseli :
"insfarsit" =in sfarsit
"Aler" =Alerg
Acestea sunt greselili pe care le-am gasit eu si sper sa fie atat . Asa acum cu descreirea ai , naratiune , la fel si dialog ai , dar cam putin . La desriere inceara si tu sa descriimai mut sentimentele personajelor , si cu actiunea cred ca a inceput sa-o grabesti , sper sa nu am insel eu . Iar in rest totul mi-a placut mult . Este chair frumos ficul tau si sunt bucuroasa ca ai scir un fic cu cuplul acesta. Eu cam atat am avut de spus , si apropo sunt prima care ti-a comentat >:):-):*:P
"insfarsit" =in sfarsit
"Aler" =Alerg
Acestea sunt greselili pe care le-am gasit eu si sper sa fie atat . Asa acum cu descreirea ai , naratiune , la fel si dialog ai , dar cam putin . La desriere inceara si tu sa descriimai mut sentimentele personajelor , si cu actiunea cred ca a inceput sa-o grabesti , sper sa nu am insel eu . Iar in rest totul mi-a placut mult . Este chair frumos ficul tau si sunt bucuroasa ca ai scir un fic cu cuplul acesta. Eu cam atat am avut de spus , si apropo sunt prima care ti-a comentat >:):-):*:P
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.