21-03-2011, 01:26 AM
Hey ^^ Imi cer scuze pentru intarziere. Mi'am facut putin timp liber si am reusit sa vin pe la ficul tau. Capitolul a fost intradevar cam scurt dar sper ca urmatorul sa fie ceva mai lung. A fost interesant capitolul la asta chiar nu am ce comenta. Vorba lui new moon daca maicasa nu a fost de acord, dc l'a lasat sa faca asta? Sau poate ca ea nu stia ce este defapt acel colier? Posibil, cred. Descrierea este prezenta in cantitati normale dar ar mai merge sa descrii sentimentele personajelor. Naratiunea este ok nici la asta nu am ce zice. Actiunea nu mi s-a parut grabita deci e bine. Dialogul nu a fost sec. Greseli de tastare nu imi amintesc sa fii vazut. Ce m'a deranjat:
Nu trebuia sa scrii cu litere mari. Se intelege ca tipi si plus ca nu arata frumos. Trebuia sa scrii cu litere mici. Ma rog cred ca ai inteles asta.
Ce as mai putea spune? Narezi bine la persoana a treia dar as mai vrea sa mai descrii sentimentele.
So, atat am avut de spus. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
Citat:Acum arăta mult mai matură, iar ochii păreau experimentaţi, EXTENUATI. PĂRUL .....
Nu trebuia sa scrii cu litere mari. Se intelege ca tipi si plus ca nu arata frumos. Trebuia sa scrii cu litere mici. Ma rog cred ca ai inteles asta.
Ce as mai putea spune? Narezi bine la persoana a treia dar as mai vrea sa mai descrii sentimentele.
So, atat am avut de spus. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
![[Imagine: EnvYQ.png]](http://i1262.photobucket.com/albums/ii611/Vero1996Miss/EnvYQ.png)