15-03-2011, 06:01 PM
acum e pe bune locul meu si pe bune eu sunt prima dar las com dupa ce citesc
Edit: No pai uite ca am venit si eu cu editul de rigoare.
Sa vedem capitol nou, idee aceasi, descriere sa zicem ca ai ceva pe acolo, greseli de tastare cu duiumul, si de exprimare.
Pai ca sa nu le iau pe rand am zis ca e mai usor asa sper ca nu te superi pe mine. Ai progresat fata de celalt capitol pentru ca ai mai adaugat ceva descriere dar nu este de ajuns pune mai multa mai ales in privinta personajelor. Intradevar acele cifre ar trebui sa le scrii in litere pentru ca si eu am facut greseala asta si am realizat ca e mai bine asa. Pai cam atat astept next-ul si incearca sa faci capitolele mai lungi. Sa ma anunti si pe nine te rog.
Edit: No pai uite ca am venit si eu cu editul de rigoare.
Sa vedem capitol nou, idee aceasi, descriere sa zicem ca ai ceva pe acolo, greseli de tastare cu duiumul, si de exprimare.
Pai ca sa nu le iau pe rand am zis ca e mai usor asa sper ca nu te superi pe mine. Ai progresat fata de celalt capitol pentru ca ai mai adaugat ceva descriere dar nu este de ajuns pune mai multa mai ales in privinta personajelor. Intradevar acele cifre ar trebui sa le scrii in litere pentru ca si eu am facut greseala asta si am realizat ca e mai bine asa. Pai cam atat astept next-ul si incearca sa faci capitolele mai lungi. Sa ma anunti si pe nine te rog.
http://farm3.static.flickr.com/2496/4202...a4a1_b.jpg
infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc
visele se sting usor
la fel ca un gand de dor
se duc departe si dispar
ca umbra dintr-un suflet amar
si nu raman decat regrete
fara sperante sau chiar secrete
lolix kid, chibi-ul lui lolix
infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc